2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

SIA “Centrālā laboratorija” Jēkabpilī piedāvā iespēju nodot analīzes arī brīvdienā

SIA “Centrālā laboratorija” Jēkabpilī piedāvā iespēju nodot analīzes arī brīvdienā


No šī gada februāra SIA "Centrālā laboratorija" ir uzsākusi darbu Latvijas lielākajās pilsētās arī brīvdienās un Jēkabpils ir šo pilsētu sarakstā.
 

Sarunā ar “Ceturtdiena” SIA "Centrālā laboratorija" filiāļu tīkla direktors Pjotrs Harlamovs (attēlā) norāda: “Gribam būt pieejami Jēkabpils pilsētas iedzīvotājiem, ne tikai darba dienās, bet nodrošināt pieejamu, visa veida, kvalitatīvu laboratorisko analīžu veikšanu arī sestdienās.”

Viņš stāsta par populārājiem laboratorijas produktiem jeb piedāvātajiem analīžu veidiem: “Esam pavadījuši jau vairākus gada tumšākos mēnešus, kas noteikti ir patukšojuši mūsu D vitamīna rezerves. Viens no aktuālākajiem testiem ir D vitamīna līmeņa noteikšana organismā, lai noskaidrotu vai to būtu nepieciešams uzņemt papildus. D vitamīnam ir vairākas būtiskas lomas mūsu organismā, tostarp imunitātes nodrošināšana, kas tik ļoti nepieciešama, kad apkārt ir plaša saslimšana ar augšējām respiratorām infekcijām.   

Ar prieku novērojam, ka arvien vairāk mūsu klientu izvēlās par savu veselību rūpēties preventīvi – periodiski nododot analīzes, tā veicot ikgadēju veselības pārbaudi. Lai atvieglotu izvēli, esam sagatavojuši specializētus analīžu kompleksus – “Sieviešu veselība”, “Vīriešu veselība”, “Vesels sportists”, “Ofisa darbinieka profils” u.c.  Atbilstošāko analīžu kompleksu laboratorijā palīdzēs izvēlēties mūsu medicīnas personāls.”

Pjotrs Harlamovs norāda, ka Centrālā laboratorija piedāvā arī plašu respiratoro infekciju diagnostiku.  Viņš atzīmē, ka vairāku akūtu augšējo elpceļu infekciju simptomi ir līdzīgi, tāpēc bez laboratoriskas testēšanas nav iespējams noteikt precīzu diagnozi. Laboratorijā piedāvā gripas A un B tipa RNS noteikšanu, respiratori sincitiālā vīrusa RNS noteikšanu, kā arī SARS-CoV-2 vīrusa noteikšanu. 

Precīza diagnoze dod iespēju mērķtiecīga ārstēšanas plāna izveidei un veiksmīgai veselības atgūšanai, uzsver Pjotrs Harlamovs.

SIA “Centrālā laboratorija” filiāle Jēkabpilī, tirdzniecības centra “Sēlija” telpās sestdienās ir atvērta no plkst. 9.00 - 14.00.

Sandra Mikanovska

Atstājiet komentāru