2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Metāllūžņu nodošana – draudzīga Tev un dabai

Metāllūžņu nodošana – draudzīga Tev un dabai

Mums visiem patīk iegādāties ko jaunu, bet viss jaunais nozīmē atbrīvošanos no vecā. Metāllūžņu nodošana vienmēr ir bijis populārs veids, kā ātri gūt papildus ienākumus, turklāt ir uzņēmumi, kas ar metāllūžņu ievākšanu un nodošanu nodarbojas ikdienā.



Tu prāto, kur likt savu veco veļasmašīnu, vai Tavs uzņēmums meklē veidu, kā atbrīvoties no ražošanas, uzkopšanas un būvniecības procesos radītajiem metāla atkritumiem? Metāllūžņu pārstrādes uzņēmums EURO LOM parūpēsies par šo procesu no A līdz Z. EURO LOM šajā jomā darbojas jau vairāk kā 12 gadus un māk lielo un smago pārvērst par ko vieglu un vienkāršu.
Ja Tev vēl ir šaubas, vai metāllūžņu nodošana ir Tev izdevīga, atgādinām, ka sadarbība ar metāllūžņu pārstrādāšanas uzņēmumu nav labdarība, bet gan pārdošana. No Tev nevajadzīgā taps kas pilnīgi jauns un Tu par to gūsi ienākumus.
 
Atšķirībā no citiem uzņēmumiem, EURO LOM Tev pārskaitīs naudu jau nodošanas dienā, tādēļ šis process būs ne tikai ērts, ātrs un izdevīgs, bet arī 100% drošs. Ienāc www.eurolom.lv, esi draudzīgs pret dabu un sevi pašu.

Vara lūžņi – 7.15 €/kg
Misiņa lūžņi – 4.80 €/kg
Alumīnija lietie auto diski – 2.05 €/kg
Nolietoti svina akumulatori – 0.75 €/kg
Melnie metāllūžņi – 3 A Gabarīts – 250 €/t


Visas aktuālās cenas var apskatīties mūsu mājas lapā www.eurolom.lv sadaļā cenas Jēkabpilī. 

Atstājiet komentāru