2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Kāpēc zobārstniecība ir labākā vieta, kur iegūt baltu smaidu?

Kāpēc zobārstniecība ir labākā vieta, kur iegūt baltu smaidu?

Smaids, kas liek justies skaisti un pārliecinoši, ir daudzu cilvēku sapnis. Iemesli, kāpēc zobi zaudē savu baltumu var būt ļoti dažādi, taču tas nepavisam nav kas tāds, ko nevar mainīt. Metodes, kā tikt pie baltāka smaida, sevī ietver gan zobu balināšanu mājas apstākļos, izmantojot dažādus tautas līdzekļus, gan vēršanos pie profesionāļiem zobārstniecībā. Taču vienkāršākais un ātrākais veids, ar kura palīdzību atgūt zobu baltumu, ir to balināšana.

Zobu balināšanas procedūru ir iespējams veikt “Dr. Apines zobārstniecībā” Rīgā. Zobārstniecība izmanto efektīvu jaunākās paaudzes Phlips Zoom! zobu balināšanas sistēmu, kas sniedz pacientiem ātru un efektīvu rezultātu.

Zobu balināšana “Dr. Apines klīnikā”

Centieni tikt pie baltāka smaida, izmantojot dažādas tautas metodes, nereti var nesniegt gaidāmos rezultātus, un lielākoties prasa diezgan ilgu laiku. Tāpēc, ja mērķis ir iegūt baltāku smaidu ātri, efektīvi un droši, ieteicams vērsties pie speciālistiem. “Dr. Apines zobārstniecības” pakalpojumu klāstā ir arī zobu balināšana, kur pacientiem ir iespēja izvēlēties sev piemērotāko metodi – procedūras veikšana mājās ar balināšanas kapēm vai zobārstniecības klīnikā ar lāzera vai gaismas palīdzību. Pateicoties Phlips Zoom! zobu balināšanas sistēmai, procedūra ir saudzīga pret zobiem, taču rezultāts ir iedarbīgs.

Kas jāzina pirms zobu balināšanas?

Zobu balināšana ir procedūra, kurai savs mutes dobums ir jāsagatavo, tāpēc uz zobārstniecību jādodas arī pirms tās veikšanas. Šo procedūru ir iespējams veikt tikai veselā mutes dobumā, tāpēc par visiem caurumiem zobos nāksies parūpēties pirms tam. Pirms zobu balināšanas procesa ir ieteicams apmeklēt zobu higiēnistu, kā arī zobārstu, lai saņemtu konsultāciju un veiktu zobu aprūpi. Plānojot zobu balināšanu, jāatceras, ka tā iedarbojas uz īstajiem zobiem, tāpēc plombas var nākties mainīt, lai pielāgotu tās zoba tonim.

Kas jāievēro pēc zobu balināšanas?

Procedūras efekts katram cilvēkam var būt atšķirīgs, un tas ir atkarīgs no tā, cik, piemēram, bieza ir zobu emalija un, kāds ir zobu sākotnējais tonis. Taču, ja tiek pievērsta uzmanība ikdienas paradumiem, zobu balināšanas efekts var saglabāties līdz pat diviem gadiem. Lai procedūras efekts būtu ilgāks, ieteicams ievērot šādas lietas!
  • Pēc zobu balināšanas pirmās pāris dienas ir ieteicams uzturā nelietot pārtikas produktus, kas satur krāsvielas un zobus var nokrāsot.
  • Divas nedēļas pēc procedūras veikšanas ieteicams atturēties no smēķēšanas un nelietot tādus produktus, kas spēcīgi krāso – kafiju, tēju, sarkanvīnu, mellenes, bietes un citus.
  • Pēc procedūras zobi var kļūt jutīgi, tāpēc jāatceras, ka tie ir atbilstoši jākopj, izmantojot jutīgiem zobiem paredzētus gēlus vai pastas.
  • Lai efekts saglabātos ilgāks, var izmantot mājas balināšanas kapes, kā arī lietot zobus baltinošas zobu pastas.
  • Produkti, kas tiek lietoti uzturā, kā arī tādi kaitīgie ieradumi, kā smēķēšana, bieži ir faktori, kas ietekmē zobu izskatu un maina toni, tāpēc, lai saglabātu ilgstošāku efektu, ir ieteicams izvairīties no krāsainās pārtikas produktiem.
Priekšrocības zobu balināšanai zobārstniecībā

Savu zobu aprūpi ir teicams uzticēt profesionāļiem, ne tikai tad, kad nepieciešama zobu labošana, bet arī zobu estētikas uzlabošanas procesā – zobu balināšanā. Veicot šo zobu aprūpes procedūru zobārstniecībā, tai ne tikai būs ātrs un efektīvs, bet arī ilgnoturīgs rezultāts. Tādā veidā zobi netiks bojāti un traumēti, jo procedūras laikā tiek izmantota UV gaismas lampa, kas aktivizē balinošo gēlu, tādā veidā nepakļaujot zobus karstuma ietekmei. 
Tāpēc, piepildot sapni par baltāku smaidu, ieteicams to darīt, konsultējoties ar speciālistiem.

Vairāk par zobu balināšanas procedūru un citiem zobārstniecības pakalpojumiem uzzināsiet apinesklinika.lv.