2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

No kā atkarīga garāžas vai angāra cena?

No kā atkarīga garāžas vai angāra cena?

Palīgēku loma mājsaimniecībā nav mainījusies arī 21. gadsimtā. Garāžas ir maksimāli daudzfunkcionālas un, atkarībā no to specifikācijas, ir iespējams to izmantot arī kā pieliekamo vai mantu glabātuvi. Garāžas celtniecību ir iespējams ieplānot jau mājokļa projektā būvniecības stadijā, taču, tikpat bieži, klienti izvēlas moduļu garāžu uzstādīšanu savā īpašumā vēlāk. Metāla garāžām ir vairāki plusi - tās nav jābūvē un tās ir viegli uzstādāmas. Šādas garāžas ir ļoti ietilpīgas un visādi citādi funkcionālas. Pieejamas gan siltinātas, gan nesiltinātas metāla garāžas. Cenu kategorijas arī ir dažādas, kas atkarīgas no garāžas uzbūves un veida.

Daudzpusīgas angāra izmantošanas iespējas

Multifunkcionālas būves mūsdienās ir ļoti pieprasītas un viena no tādām ir angāri. Angāri ir ilgtspējīgas un universālas būves, un to pielietošanai ārkārtīgi daudz veidu, kas mūsdienās spēlē lielu lomu, kad jāizvēlas starp vienu vai otru produktu. Angāri ir ilgtspējīgs ēkas tips, tie var būt veidoti kā no PVC, tā arī no metāla, un tos ir viegli pielāgot. Lai saprastu to, cik izmaksās angāra uzstādīšana, nepieciešams saprast kādā komplektācijā tas ir nepieciešams, cik liels, no kāda materiāla, vai ir kādas specifiskas vajadzības. Mūsdienu tirgū ir pieejami kantaini angāri, lokveida, apsildāmi, dažādu izmēru, turklāt tos var piemērot atšķirīgām vajadzībām - rūpnieciskai ražošanai, noliktavas telpām, pasākumu rīkošanai, u.c. Domus Angāri ir viens no pārliecinošākajiem tirgus līderiem un to pierāda apmierināto klientu skaits.

Komplektā jaunai garāžai – jauns jumts un sakārtota vide

Jumtu izbūve, bruģēšana, betonēšanas darbi un daudzi citi apkārtnes labiekārtošanas pakalpojumi ir Domus Angāru sniegto pakalpojumu sarakstā. Profesionāli paveikti betonēšanas darbi ir ar daudz lielāku pievienoto vērtību kā amatiera veikums. Jebkurā arodā ir jāpārzina darba specifika un atsevišķiem objektiem šāda veida darbu veikšana var prasīt vairāk zināšanu, kā sākotnēji vārētu šķist. Bruģēšanas darbi ir vēl viens darbs, kurš jāuztic profesionālim, jo daudzi nemaz nezinās, ka pastāv dažādi bruģa ieklāšanas veidi, kas piemēroti konkrētās vietas pielietojumam. Ikviens, kam jābruģē piebraucamais ceļš, novērtēs kvalitatīvi paveiktu darbu, kas paildzina bruģa ilgmūžību. Jumta uzstādīšana ir vēl viens pakalpojums, ko Domus Angāri piedāvā savā sarakstā. Profesionāli meistari pratīs strādāt ar dažādiem materiāliem - sākot ar šīfera jumtiem bez azbesta, gan bitumena uzkausējamo jumta pārklājumu.