2024.gada 15. maijs

Airita, Arita, Sofija, Taiga

Pieci iemesli, kāpēc jauniem spēlētājiem ir grūtības atrast vērtību likmēs

Pieci iemesli, kāpēc jauniem spēlētājiem ir grūtības atrast vērtību likmēs

Vērtības atrašana sporta likmju tirgū ir viens no veidiem kā gūt peļņu. Vērtības koncepts ir grūti izskaidrojams, taču tā saprašana ir ļoti vērtīga.

Likmei, kurai ir vērtībai, ir lielāka varbūtība uzvarēt nekā to paredzējuši bukmeikeri. Ja tu spēj atrast vērtību, kur lielākā daļa nespēj, tev vajadzētu gūt peļņu.

Vērtības atrašana koeficientos ir prasme, kuras attīstīšana daudziem spēlētājiem prasa gadus, Pat tad to metodes un sistēmas nav pilnībā efektīgas. Ja pat ekspertiem ir grūtības atrast vērtību, tad iedomāsimies kā iet iesācējiem. Totalizators.com apkopojis piecus iemeslus, kāpēc jaunajem spēlētājiem ir grūtības likmēs atrast vērtību.

Sākšana spēlēt pirms esi gatavs

Likmju veikšana pirms spēlētājs ir gatavs tam ir recepte katastrofai. Kaut katram spēlētājam atšķiras laiks, kādā viņš sāk izprast totalizatorus, labāk to sākt lēnām. Kā zināt, kad esi gatavs - tas katram jāatbild sev pašam.

Tā vietā, lai steigtos, parūpējies par šīm lietām:
  • Zini, cik lielu summu esi gatavs riskēt
  • Izproti dažādos likmju veidus un to, kā sporta likmes tiek atspoguļotas
  • Nejauc sporta zināšanas ar sporta likmju veikšanu.
  • Izpēti, kurš totalizators būs tev piemērotākais.

Bez plāna, kas palīdzēs atrast vērtību sporta likmēs, tev būs grūtības gūt laimestus pastāvīgi.

Pieturēšanās pie viena likmju veida

Viena no atslēgas lietām sporta likmju veikšanā ir daudzspusības un spējas specializēties līdzsvarošana. Kad spēlētājiem kļūst komfortabli ar viena sporta vai likmju veidu, tiem pazūd asums.

Pieņemsim, ka tu esi veiksmju sērijā ar beisbola virs/zem likmēm. Tev var likties, ka tev labi padodas, bet principā beisbols var būt ļoti nestabils un tava veiksme laika gaitā beigsies.

Kad tas notiks, tu nebūsi spējīgs pārorientēties uz cita veida likmēm. Tāpēc ir svarīgi kļūt daudzveidīgam likmju veicējam, kurš spēj izprast likmju dažādību. Specializēšanās uz vienu lietu ir laba ideja iesācējiem, taču tie sevi iedzīs stūrī, ja tie atteiksies būt daudzpusīgi likmju veidu izvēlē.

Atteikšanās izkāpt no komforta zonas

Ir pāris stadijas, kurām likmju veicēji iziet cauri. Pirmā ir mācīšanās process, tad seko ekspermentēšana. Ja esi veiksmīgs, sekos panākumi un nonākšana komforta zonā.

Kā jau minēts, ir svarīgi ir būt daudzpusīgam likmju veicējam, vai vismaz zināt kā tādam būt. Ja tava spēlēšana ir pārāk specifiska, tu palaidīsi garām daudz likmju veikšanas iespēju.

Likmju veikšana tikai uz populārākajiem notikumiem

Viens iemesliem, kāpēc lielākā daļa sāk veikt likmes, ir izklaide. Ja tu esi liels sporta fans, tu zini, cik aizraujoši var būt sporta notikumi.

Daudzi jaunie sporta likmju veicēji pielīp pie tiem notikumiem, kuri uzstāda augstākos reitingus. Lai gan ap notikumu ir vairāk satura, tas nenozīmē, ka tas tevi novedīs pie veiksmīgu likmju veikšanas. Ne tikai tas, bet arī jo vairāk naudas kopumā tiek liktas uz vienu vai otru pusi, jo lielāka iespēja, ka koeficienti svārstīsies, kas apgrūtina vērtības iegūšanu.

Padomu ņemšana no maldīgiem avotiem

Saprašana, kuri avoti var nodrošināt patiesu informāciju, jaunajiem spēlētājiem var būt sarežģīta. Totalizatori, īpaši online totalizatori, šobrīd ļoti populāri, kas nozīmē arī pamatīgu informācijas plūsmu.

Tā ir laba lieta industrijai, bet sagādā problēmas vidējam, neinformētam spēletājam. Kļūst arvien grūtāk saprast, kurai informācijai labāk pievērst uzmanību. Kad iesācēji sāk spēlēt un lūkojas pēc padoma, viņiem tiek ieteikts veikt pēc iespējas lielāku izpēti. Tomēr izpēte būs bezjēdzīga, ja lielākā daļa informācijas būs nederīga.

Zināšana, kuriem avotiem uzticēties nav nekāda zinātne un laika gaitā var sākt noteikt sliktas informācijas pazīmes.