2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Mīļdzīvnieku un lauksaimniecības dzīvnieku aprūpe Jēkabpilī


Veterinārā klīnika Animu Jēkabpilī, Katoļu ielā 6, sākot ar februāri uzsākusi regulāru pacientu uzņemšanu. Klīnikā var aprūpēt dažādu sugu dzīvniekus – gan mazos, gan lielos.

Klīnikas ārsti ir kvalificēti un spēcīgi savas jomas pārstāvji, kuri sniegs nepieciešamo palīdzību dzīvniekiem, kam tā ir nepieciešama. Animu klīnikā pacientus aprūpē Sabīne Baltkāja-Rihtere: veterinārās klīnikas un aptiekas vadītāja, galvenā veterinārārste. Inese Deksne – veterinārārste. Evita – veterinārārsta asistents.

Visbiežāk klīnikas apmeklētāji satiks galveno veterinārārsti Sabīni, kura jau kopš otrās klases zināja, ka kļūs par veterinārārstu. Sabīne saka, ka izjūt lielu cieņu pret dzīvniekiem, kas bijis galvenais dzinulis profesijas izvēlē. Izglītību viņa ieguva Latvijas Lauksaimniecības universitātes Veterinārmedicīnas fakultātē 2010. gadā un jau kopš ceturtā kursa paralēli studijām praktizējās veterinārajā klīnikā.

Internatūras praksi Sabīne izgāja Igaunijas pilsētā Tartu, Dabaszinātņu Universitātes Veterinārajā klīnikā, un specializējas mazo dzīvnieku terapijā un dermatoloģijā. Latvijas Veterinārārstu biedrības biedrs kopš 2010. gada.

Sabīnes sirds pieder suņiem un kaķiem, lieliski pārzinot to psiholoģiju. Pašai mājās ir kaķis Villijs un četri suņi – cvergšnaucers Izzy, vācu aitu suns Rodžers, Borderkollija jauktenis Bobo un Tibetas mastifs Šanele. Darba pieredze: veterinārajās klīnikās – veterinārārsts, Pārtikas un veterinārajā dienestā (PVD) – valsts veterinārais inspektors, veterinārajā aptiekā – vadītāja, kā arī dzīvnieku patversmē – veterinārārsts un vadītājs.

Arī veterinārārste Inese Deksne ir Latvijas Lauksaimniecības universitātes Veterinārmedicīnas fakultātes absolvente. Darba virzieni – neatliekamā palīdzība, mazo dzīvnieku terapija, slimību diagnostika, iekšķīgo slimību ārstēšana.

Abas klīnikas dakteres regulāri paaugstina kvalifikāciju dažādos veterinārmedicīnas semināros un konferencēs.

Plašas diagnostikas iespējas. Animu klīnikā iespējams saņemt dažādus dianostikas pakalpojumus, tai skaitā veikt rentgenu. Mēdz būt gadījumi, kad rentgenografiskā izmeklēšana ir vienīgais veids, kā dzīvniekam noteikt precīzu diagnozi.  Bez rentgena klīnikā iespējams veikt arī ultrasonogrāfisko izmeklēšanu, noņemt asins paraugu u.c.

Īpašais piedāvājums februārī:  senioriem 7+ gadi vizītes cena -20%. Savukārt martā varēs sterelizēt/kastrēt suņus un kaķus ar 20% atlaidi.
  
NE TIKAI KLĪNIKA, BET ARĪ VETERINĀRĀ APTIEKA!

Roku rokā ar klīniku strādā arī Animu zoopreču veikals un veterinārā aptieka, kur var iegādāties visu dzīvniekiem nepieciešamo – gan ikdienas kopšanas līdzekļus vai barību, gan veterinārārsta nozīmētos medikamentus. Turklāt ir iespējams iegādāties preces ne tikai mīļdzīvniekiem, bet arī gotiņām, cūciņām, kaziņām, mājputniem vai zirgiem. Tajā skaitā dažādas papildbarības un preparātus veselības uzlabošanai un dažādu problēmu novēršanai. Tiem dzīvnieku draugiem, kuriem patīk iepirkties attālināti, ir iespēja to darīt arī e-veikalā www.animu.lv, kur preču klāsts ik dienu tiek papildināts ar jauniem produktiem.
 
Uzziņai:
Veterinārā klīnika Jēkabpilī, Katoļu ielā 6, Animu klīnika


Tālrunis pierakstam:  
+371 29905891

Klīnikas darba laiks: 
darba dienās 9 – 17, sestdienās 9 – 16.


Pakalpojumi:
•    Veterinārārsta vizīte
•    Konsultācijas
•    Vakcinācijas
•    Diagnostika
•    Operācijas
•    Procedūras
•    u.c.

Veterinārās aptiekas darba laiks:
darba dienās 8.30 – 19, 
sestdienās 8.30 – 17.


Ar jums jau vairāk kā 23 gadus

Iespējams, ka Animu vārds vēl nav tik pazīstams, taču SIA Centrs AV darbojas veterinārajā nozarē jau vairāk kā 23 gadus, iepriekš pazīstams kā Zaļā Veterinārā aptieka. Uzņēmuma galvenās vērtības ir godīgums, cieņa un profesionāli darbinieki.

Atstājiet komentāru