2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Durvju serviss Rīgā un apkārtnē

Durvju serviss Rīgā un apkārtnē

Durvju serviss piedāvā dažāda veida darbus par un ap durvīm - to labošanu, nomaiņu, tehniskā stāvokļa novērtējumu un citus pakalpojumus, piemēram, atslēgu tehnisko apkopi un arī termo tilta maiņu. Mūsdienās daudzi izvēlas metāla durvis, kas tiek pildītas ar siltumizolējošiem materiāliem, piemēram, minerālvati. Tas tiek darīts,lai nodrošinātos pret liekiem siltuma zudumiem, kas rudenī un ziemā ir neizbēgami. Dzīvokļos, kuros ir vecās koka durvis, siltuma zudumu var īpaši just, pat par spīti tam, ka ārdurvis neatrodas uz ielas, bet kāpņutelpā. Durvju serviss piedāvā iespēju tikt galā ar praktiski jebkāda veidu problēmu, kas varētu būt saistīta ar durvju apkopi.

Kādi darbi ietver durvju servisu?

Protams, ka palikt bez ārdurvīm neviens nevēlas, tādēļ tiek piedāvāti durvju apkopes darbi, kas tiek paveikti maksimāli ātri. Kā tiek nodrošināta pakalpojuma sniegšana, lai dzīvoklis vai māja bez ārdurvīm nepaliktu pārāk ilgi? Iesākumā jau tas, ka darbi tiek sākti agri. Durvis netiek labotas uz vietas, bet gan nogādātas servisā, kas nodrošina labāku apkopi un dabu veikšanu. Protams, tas prasa nelielas neērtības, bet tās ir īslaicīgas un drīzumā tiks novērstas. Durvīm var tikt nomainīta atslēga, dekoratīvās plēves un daudz kas cits. Durvis nav tas lētākais priekšmets, kuru nepieciešams iegādāties, tādēļ jau esošo durvju atjaunošana ir lielisks veids kā laicīgi novērst dažādas ķibeles, kas var beigties ar liekiem izdevumiem.

Cik ātri tiek veikts durvju serviss?

Labas durvis maksā daudz. Neatkarīgi no tā vai durvis ir no koka vai metāla, visi vēlas, lai tās kalpo maksimāli ilgi. Tieši šāda iemesla dēļ, durvis ir iespējams atjaunot, nevis pie mazākās problēmas nomainīt. Dažāda veida durvju servisa pakalpojumi izmaksā ievērojami mazāk, kā jaunu durvju iegāde un uzstādīšana. Durvju atjaunošana ietver arī modernu atslēgu un slēdzeņu uzstādīšanu, kas palīdzēs labāk pasargāt mājokli. Pakalpojuma izpilde ir ātra. Drīz vien pēc pieteikuma iesniegšanas, tiek izstrādāta tāme un, ja viss apmierina, darbi sākas jau pavisam drīz.