2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Atklāta dermatoloģes Gundegas Provais privātprakse dermatoloģijā un lāzerepilācijā.

Pašā vasaras karstumā, saulgriežu laikā, 20. jūnijā, Jēkabpilī, Rīgas ielā 115, tika atklāta dermatoloģes Gundegas Provais privātprakse dermatoloģijā un lāzerepilācijā.

Ārstniecības iestādes vadītāja ir dermatoloģe-veneroloģe Gundega Provais. Klientiem procedūras veic profesionāla komanda – ārstniecības personas ar skaistumkopšanas speciālista jeb kosmētiķa specializāciju, Valērija Ivanova un Dace Mieze.

Pašlaik pamatpakalpojums ir lāzerepilācija jeb matiņu likvidēšana ar lāzeru, kas sniedz efektīvus ilgtermiņa rezultātus.

Dermatoloģe-veneroloģe Gundega Provais informē, lai sniegtu klientiem maksimāli drošu pakalpojumu, tika iegādāta pilnībā jauna lāzeriekārta Lumenis LightSheer DESIRE, kas tika sakomplektēta pēc pasūtījuma tieši šai privātpraksei un arī Latvijā tai tika veikta elektrodrošības un funkcionālā pārbaude.

Lumenis LightSheer DESIRE – tā ir iebūvēta uzticamība – divas progresīvas tehnoloģijas matu pastāvīgai samazināšanai visiem ādas tipiem. Precīzs lāzera impulss ir paredzēts matu folikulam, vienlaikus atstājot ādu neskartu. Mūsdienās diode lāzers ir visbiežāk izmantotā matu noņemšanas tehnoloģija, kas ļauj droši un efektīvi apstrādāt visus ādas un matu tipus.

Dermatoloģe Gundega Provais informē, ka par zelta standartu medicīnā tiek dēvētas metodes un tehnoloģijas, kuras nodrošina labāko efektivitāti apvienojumā ar drošību, ātrumu un klientu apmierinātību. Tieši tāpēc cīņā ar nevēlamo matiņu augšanu diode lāzers Lumenis LightSheer DESIRE ir atzīts par zelta standartu.

Ar šīs unikālās vakuuma tehnoloģijas palīdzību tiek samazinātas sāpes procedūras laikā, kas ir būtisks ieguvums, īpaši apstrādājot lielākus ādas laukumus.

Sava privātprakse ir sapnis, kas izlolots pēc veiksmīga darba Jēkabpils reģionālajā slimnīcā un Lāzermedicīnas klīnikā. Daktere ir ar pieredzi ādas diagnostikā un paplašinātu asinsvadu likvidācijā, savukārt lāzerepilācija ir darbs – aizraušanās, kas palīdz cilvēkiem celt pašpārliecinātību un justies labāk. Procedūra aktuāla visa vecuma sievietēm un vīriešiem, jo noteikti katrs ir saskāries ar nevēlamo matiņu radītām nepatīkamām sajūtām un emocijām.

Gundega Provais laipni aicina klientus iepazīties ar jauno pakalpojumu un uzticēties profesionāļiem ar medicīnisko izglītību. Privātpraksē ir iespējams pieteikties arī uz dermatologa konsultāciju par jebkādām ādas problēmām, kā arī iespējams veikt veidojumu un dzimumzīmju pārbaudi.

- Lāzerepilācija padusēm, iepazīšanās cena vasarā 50€ (iepriekš 60€).
- Pirms lāzerepilācijas bezmaksas speciālista konsultācija par procedūru un rezultātu.
- Cenrādi citām zonām skatīt mājaslapā www.gplazerepilacija.lv
- Dermatologa konsultācija par citām ādas problēmām 45€.


Uz tikšanos Rīgas ielā 115,
 Jēkabpilī!

Piesakies: 26 223 326




 

Komentāri (0-1/1)

  • Essss
    16.07.2021 09:22
    Beidzot! Sen gaidīta lieta!

Atstājiet komentāru