2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

 KOKA ĀRDURVIS - LABĀKAIS VARIANTS JŪSU MĀJAI VAI DZĪVOKLIM

 KOKA ĀRDURVIS - LABĀKAIS VARIANTS JŪSU MĀJAI VAI DZĪVOKLIM

Koka vai plastmasas ārdurvis! Visbiežāk cilvēki cenšas izšķirties par labu kādam no šiem variantiem. Ko M- Lux darbinieki parasti uzzina konsultējot cilvēkus dažādos jautājumos, kas saistīti ar koka ārdurvju uzstādīšanu. Jāatzīst, ka pēdējā laikā par labu izvēle tiek veikta koka ārdurvīm. Koka ārdurvis ir populāra izvēle, jo cilvēki vēlas pēc iespējas dabīgākas durvis, kas arī lieliski izskatās un labi kalpo. Izvēloties durvis vai logus, mājai vai dzīvoklim svarīgi ir divi galvenie aspekti - vizuālais izskats un kvalitāte. Divi, bet ļoti svarīgi aspekti, bez kuriem ne logus, ne durvis mēs nevaram iedomāties.

M - Lux koka durvju plusi un pozitīvās īpašības:
-lieliska siltuma un skaņas izolācija;
-viegli kopjamas;
-plaša krāsu un dizaina izvēle;
- īpaši noturīgas pret mitrumu.

Koka ārdurvis mājai vai koka ārdurvis dzīvoklim ir ieguldījums Jūsu īpašumā, kas atmaksāsies ilgtermiņā. Neskatoties uz to, vai Jūs tur dzīvosiet īsu vai ilgāku posmu, jo mājas vai dzīvokļa  vērtība tik un tā paaugstināsies. 
 Kvalitatīvas koka ārdurvis sniegs ne tikai iepriekšminētos plusus, bet klāt tam tās ir ļoti drošas, stabilas un stingras durvis, kas būs kā mūris pret nelūgtiem ciemiņiem. 
Protams, koka ārdurvis dzīvoklim izskatās lieliski un paceļ mājokļa kopvērtību. Bet koka ārdurvis privātmājai ir odziņa uz kūkas. Skaistas privātmājas durvis veido visu mājas koptēlu. Mājai var būt burvīgs dārzs vai uzlikts kvalitatīvs jumts, bet, ja mājai nebūs kvalitatīvu, drošu, skaistu koka durvju, mājas koptēlu neglābs ne dārzs, ne glaunais jumts. 

Firma M-Lux vēlas, lai ikvienam cilvēkam ir iespēja iegādāties koka ārdurvis, tādēļ koka ārdurvju cenas ir ļoti dažādas, lai katra kabatai tas būtu izdevīgi, kā arī ik pa laikam ir dažādas akcijas cenas, kad koka ārdurvju cenas ir vēl pievilcīgākas.
Ārdurvis no koka ir labākais, ko Jūs varat izdarīt savas mājas vai dzīvokļa labā. Izvēloties koka ārdurvis pie mums, Jums ir tikai jāizsaka tāda vēlēšanās un jāpriecājas par burvīgo rezultātu. Viss pārējais (konsultācija, mērīšana, montāža) ir M-Lux speciālistu ziņā.