2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Virtuves tehnika, bez kuras neiztikt nevienā mājoklī

Virtuves tehnika, bez kuras neiztikt nevienā mājoklī

Funkcionāla, ērta un estētiska virtuve ir katras saimnieces vai saimnieka mazais sapnis. Jebkurā virtuves telpā, protams, neiztikt bez tādām pamatvajadzībām kā ledusskapis un cepeškrāsns, taču vai esat padomājis arī par citas virtuves tehnikas nepieciešamību? Interneta veikals 220.lv piedāvā apskatīt 4 virtuves tehnikas veidus, bez kuriem neiztikt nevienā mājoklī.

Trauku mazgājamā mašīna

Viens no lieliskākajiem palīgiem virtuvē nēpārprotami ir trauku mazgājamā mašīna.Tā ieekonomēs ne tikai virtuves darbos aizvadīto laiku, bet arī patērētā ūdens daudzumu. Mazgājot traukus ar trauku mašīnu, Jūs izmantosiet 3 reizes mazāk ūdens nekā mazgājot tos ar rokām.

Cilvēku vidū pastāv uzskats, ka šī virtuves iekārta patērē visai daudz elektroenerģijas. Patiesībā trauku mazgājamās mašīnas patērētās elektrības daudzums lielā mērā ir atkarīgs no Jums. Lai mazgājot traukus trauku mašīnā ietaupītu arī uz elektrības rēķina, jāatceras, ka iekārtu nevajadzētu darbināt pustukšu – tas noteikti nebūs izdevīgi.

Kopumā trauku mazgājamā mašīna ir nenovērtējams ieguldījums Jūsu virtuvē. Tā efektīvi atvieglos Jūsu darbu un itin viegli atbrīvosies pat no grūti nomazgājamām piedeguma paliekām.

Tvaika nosūcējs

Vai Jūsu plīts ir aprīkota ar tvaika nosūcēju? Ja atbilde ir nē, tad ko Jūs vēl gaidāt? Tvaika nosūcēji ir neaizstājamas palīgierīces visiem tiem, kas ikdienā mīl gatavot. Šīs ierīces no telpas izvada gatavošanas procesā radītos tvaikus, kā arī attīra gaisu virtuvē. Ja Jūsu virtuvē vēl nav šādas iekārtas, tvaiki un grūti nomazgājami tauku pleķi , visticamāk, uzkrājas uz Jūsu virtuves sienām.

Tikai retajam virtuves entuziastam nekad nav sanācis iztikt bez vilšanās par radušos piedegumu. Tvaika nosūcējs piedeguma gadījumā izvadīs no telpas nepatīkamo deguma smaku. Uzskats, ka visi tvaika nosūcēji ir skaļi, ir visai maldīgs. Meklējot visatbilstošāko risinājumu, jāatrod pareizais balanss starp iekārtas jaudu un skaļumu.

Lai iegādātos savam virtuves interjeram visatbilstošāko tvaika nosūcēju, apmeklējiet interneta veikalu 220.lv.Tvaika nosūcēji šajā interneta veikalā pieejami ļoti daudzveidīgā klāstā.

Mikroviļņu krāsns

Virtuve bez tādas ierīces kā mikroviļņu krāsns šķiet gaužām nepilnīga. Šī ierīce kalpos kā Jūsu labā rokā gardas maltītes ātrai un maksimāli ērtai uzsildīšanai. Lai katru reizi, kad vēlaties baudīt siltu maltīti, nebūtu jāizmanto panna un plīts, atliek vien ēdienu ievietot mikroviļņu krāsnī un tas būs gatavs dažu minūšu laikā.

Mūsdienu paaudzes mikroviļņu krāsnis ir spējīgas piedāvāt ko vairāk par vienkāršu ēdiena sildīšanu. Jaunākajos modeļos pieejama pat ēdiena grilēšanas funkcija. Ņemiet vērā, jo vairāk funckiju ierīce piedāvā, jo dārgāka tā būs.


Multi vārāmais katls

Labi aprīkotā virtuvē neiztikt arī bez funkcionālā multi vārāmā katla. Ar šīs katla palīdzību Jūs aizstāsiet tādas ierīces kā plīts, cepeškrāsns, tvaika katls un pat speciāla jogurta pagatavošanas ierīce. Multi vārāmais katls būtībā kalpo kā daudzu ierīču apvienojums vienā.

Virtuves entuziasti atzīst, ka multi vārāmais katls ietaupa gan laiku, gan ieekonomē vietu virtuvē. Šīs ierīces darbības process ir pilnībā automatizēts – vairs nekādas stundām ilgas grozīšanās pie plīts. Izvēlieties kādu no multi vārāmā katla piedāvātajiem gatavošanas režīmiem un ļaujiet ierīcei darīt savu darbu.

Iegādājieties virtuves tehniku internetā

Neaizmirstiet, ka jebkurai virtuves tehnikai ir jābūt kvalitatīvai, lai tā spētu kalpot pēc iespējas ilgāk. Viss, kas nepieciešams Jūsu virtuves telpai atrodams pie mums – interneta veikalā 220.lv. Šeit atradīsiet ne tikai augstas kvalitātes virtuves tehniku, bet arī modernas un ērtas virtuves mēbeles.