2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Kā izvēlēties perfekto kleitu atbilstoši figūras tipam?

Kā izvēlēties perfekto kleitu atbilstoši figūras tipam?

Kādiem kritērijiem, izvēloties kleitu, visbiežāk pievērsiet uzmanību Jūs? Krāsai, audumam, garumam? Ir svarīgi, izvēloties pašu labāko kleitu, ņemt vērā figūras īpatnības, jo tikai tādā veidā varēsiet atrast pašu piemērotāko kleitu. Šajā rakstā esam apkopojuši informāciju par to, kādas kleitas ir piemērotas bumbiera, ābola, smilšu pulksteņa un kvadrātveida formas auguma īpašniecēm. Iespējams, ka pēc šī raksta izlasīšanas arī Jūs aplūkosiet savu garderobi un sapratīsiet no kurām kleitām, iespējams, būtu nepieciešams šķirties. Ir vērts ielūkoties style24.lv internetveikalā, kur pieejams ļoti plašs kleitu skaits jebkuram figūras tipam.

Bumbiera auguma īpašnieces

Bumbiera auguma īpašniecēm parasti ir izteiksmīgi gurni un sēžamvieta. Šim figūras tipam vislabāk būtu izvēlēties brīvi krītoša auduma kleitas, kas izcels vidukli un krūtis, tādā veidā radot ilūziju par nepieciešamajām proporcijām. Šīs figūras īpašniecēm nevajadzētu izvēlēties mini kleitas, jo kleita sēžamvietā var sarauties uz augšu. Brīvi krītoša auduma kleita ar dažādiem aksesuāriem noteikti spēs lieliski paspilgtināt Jūsu tēlu un paslēpt nepilnības. Bumbiera auguma īpašniecēm kleitu izvēle ir gana liela, tāpēc noteikti varēsiet atrast sev piemērotāko variantu!

Ābola auguma īpašnieces

Ja esi ābola auguma īpašniece, tad noteikti sarežgītākais vienmēr bijis apslēpt figūras nepilnības. Ābola auguma īpašniecēm vajadzētu izvēlēties krītoša auduma kleitas, kas spēs maskēt apaļīgo vēderu, plecus un muguru. Šī auguma īpašnieču galvenais trumpis ir kājas. Ir vērts izvēlēties kleitas ar pamanāmāku dekoltē, tādā veidā būs iespēja novērst uzmanību no vēdera zonas. Šīs figūras īpašniecēm noteikti ir ieteicams izvairīties no apspīlētām kleitām. Krītoša auduma kleitas būs lielisks risinājums vasarīgā dienā. Arī ābola auguma īpašnieces var atrast izcilu kleitu, kas spēs nomaskēt ķermeņa nepilnības un radīt perfektu tēlu.

Smilšu pulksteņa auguma īpašnieces

Smilšu pulksteņa auguma īpašnieces var valkāt teju jebkuru kleitu. Jums ir iespēja izvēlēties dažāda garuma un stila kleitas. Ir gan vērts izvēlēties kleitu, kas izcels vidukļa slaidumu un gurnu apaļīgumu, tādā veidā izceļot ķermeņa proporcijas. Šāda auguma īpašnieces var izvēlēties gan pieguļošas kleitas, gan arī kleitas ar atkailinātu muguras daļu. Ir vērts eksperimentēt un izmēģināt dažāda stila kleitas, katru reizi pārsteidzot ar cita veida kleitu. Šī auguma īpašnieces tik tiešām var būt priecīgas, jo ir iespēja variēt ar kleitām un izvēlēties dažāda stila un piegriezuma kleitas.

Apvērsta trijstūra auguma īpašnieces

Apvērsta trijstūra auguma īpašniecēm ir izteiksmīga plecu un krūšu daļa, tāpēc vislabāk būtu izvēlēties kleitas ar piedurknēm un kuplu svārku daļu, kas spēj paplašināt šauro gurnu zonu. Nevajadzētu izvēlēties kleitas ar uzkrītošu augšdaļu, jo tādā veidā augums izskatīsies vēl masīvāks. Šī auguma īpašnieces var izvēlēties arī kleitas ar mežģīnēm kleitas apakšdaļā. Šāda tipa kleitas šī auguma īpašniecēm izskatīsies vislabāk. Veikalos ir ļoti liels piedāvājums tieši šī figūras tipa īpašniecēm, tāpēc atliek vien izvēlēties savai gaumei piemērotāko kleitu!

Kvadrātveida auguma īpašnieces

Kvadrātveida auguma īpašniecēm ir vērts izvēlēties kleitas ar īsām piedurknēm vai arī kleitas, kurām vispār to nav. Ir vērts izcelt arī kājas, jo šī auguma īpašniecēm tās visbiežāk ir garas un slaidas. Savukārt vidukli Jums ir ieteicams izcelt ar dažādiem dekoratīviem elementiem, kas spēs paspilgtināt Jūsu tēlu. Neaizmirstiet paspilgtināt savu kopējo tēlu arī ar dažādām rotaslietām un somiņu, kas vēl vairāk spēs paspilgtināt Jūsu tēlu. Tādā veidā varēsiet radīt izcili labu koptēlu, kas spēs pārsteigt ikvienu.

Izvēloties labāko un piemērotāko kleitu, ir ļoti svarīgi pievērst uzmanību šiem kritērijiem. Iespējams, ka jau esat pamanījuši, ka bieži vien ir tā, ka, uzvelkot vienu kleitu, tā izskatās izcili, bet, uzvelkot citu kleitu, tā neizskatās uz ķermeņa tik labi. Tas skaidrojams ar to, ka katrai sievietei ir savas figūras īpatnības, tāpēc ir svarīgi izcelt to, ko nepieciešams izcelt un paslēpt problemātiskās figūras zonas. Ņemot vērā šos padomus, varēsiet izvēlēties labākās kleitas pasākumiem, dārza ballītēm un citiem svētkiem. Cerams, ka šie padomi Jūs ir iedvesmojuši doties uz veikalu un papildināt savu garderobi ar kādu vasarīgu un Jūsu augumam piemērotu kleitu, kas spēs priecēt ne tikai Jūsu acis, bet arī apkārtējo!