2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Biofinity lēcas – mūsdienīgs un kvalitatīvs risinājums kontaktlēcu lietotājiem

Biofinity lēcas – mūsdienīgs un kvalitatīvs risinājums kontaktlēcu lietotājiem

Mūsdienās lēcu lietotājiem ir pieejamas dažādas priekšrocības, kuras nodrošina plašais un daudzveidīgais piedāvājums individuālām vajadzībām un prasībām. Tomēr pirms sākt nēsāt kontaktlēcas, ir nepieciešams apmeklēt speciālistu, kurš ne tikai veiks nepieciešamos izmeklējumus, bet arī noteiks, kādas lēcas tieši Tev ir piemērotākās. Pēdējos gados acu ārsti un optometristi arvien biežāk atzīst un iesaka tieši Cooper Vision ražotāja Biofinity lēcas.

Īsumā par Biofinity lēcu priekšrocībām:

- Silikonhidrogēla materiāls, no kā ražotas kontaktlēcas, nodrošina izteiktu skābekļa caurlaidību, kā rezultātā tiek saudzēta radzenes veselība;

- Biofinity lēcām ir noapaļotas malas, kas ne tikai atvieglo kontaktlēcu lietošanu ikdienā, bet arī mazina kairinājumu, kas tiek radīts plakstiņam;

- Augstākā līmeņa redzes asums, ko nodrošina asfēriska lēcas virsma;

- Biofinity kontaktlēcas nodrošina komfortu arī ilgstošas nēsāšanas laikā (atbilstoši izvēlētajam veidam);

- Lēcas veidotas ar īpašu Aquaform tehnoloģiju, kas ievērojami samazina lēcu dehidratāciju un nogulšņu veidošanos uz tām.

Īpašā Aquaform tehnoloģija Biofinity kontaktlēcās

Viens no svarīgākajiem aspektiem lēcu nēsāšanas procesā ir komforts. Ja izvēlētas atbilstošas kontaktlēcas, tām nevajadzētu radīt diskomfortu. Piemēram, Biofinity lēcās ir iestrādāta īpašā Aquaform tehnoloģija, kas paaugstina skābekļa caurlaidību, tādējādi nodrošinot komfortu lēcu lietošanas laikā.

Mīkstais un elastīgais materiāls ar Aquaform tehnoloģiju rūpējas par to, lai lēca tiktu efektīvi mitrināta, kā arī tās virsma būtu īpaši dzidra un nodrošinātu ideālu redzamību. Lai nodrošinātu mitrināšanu, lēcās iestrādātā tehnoloģija palīdz noturēt ūdeni lēcas iekšējā daļā. Turklāt, pateicoties augstajam mitruma līmenim, netīrumi, olbaltumvielu paliekas un mikrobi nepieķeras lēcas virsējai daļai, pasargājot acis no iekaisumiem.

Kādēļ ir tik svarīgi nodrošināt pietiekamu skābekļa piekļuvi acij lēcu lietošanas laikā? Līdzīgi kā puķe, augot uz palodzes, tiecas  pretī saulei, arī acis lēcu nēsāšanas brīdī vēlas uzņemt pēc iespējas vairāk skābekļa, tāpēc, ja lēcas nelaiž cauri pietiekamu skābekļa daudzumu, vai arī lēcas tiek nēsātas ilgstoši, ar laiku acs virsmā kļūst redzami mazie asinsvadiņi.

Biofinity lēcu piedāvājums interneta veikalā Manaslecas.lv

Interneta veikala Manaslecas.lv sortimentā pieejamas dažādas kontaktlēcas visām vajadzībām un ar dažādiem nēsāšanas ilgumiem. Īpaši iecienītas daudzu klientu vidū ir tieši Biofinity kontaktlēcas:

- Biofinity mēneša kontaktlēcas;

- Biofinity toriskās mēneša kontaktlēcas;

- Biofinity multifokālās kontaktlēcas;

- Biofinity XR kontaktlēcas – liels pieejamo dioptriju diapazons un nepārtrauktās lietošanas režīma iespēja.

Tāpat Manaslecas.lv piedāvā arī Biofinity lēcu abonementu katra klienta vajadzībām. Ienāc un aplūko jau tagad!