2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils uzņēmums atzīts par vienu no desmit interesantākajiem izstādē “Baltic Beauty 2019”

Jēkabpils uzņēmums atzīts par vienu no desmit interesantākajiem izstādē “Baltic Beauty 2019”

Baltijas krāšņākajos skaistuma svētkos – izstādē “Baltic Beauty 2019”, kas Ķīpsalā norisinājās no 8.līdz 10. novembrim, Jēkabpils uzņēmums SIA “Krēzs” atzīts par vienu no desmit interesantākajiem piedāvājuma ziņā.

SIA “Krēzs” direktors Juris Jakovļevs, sarunā ar Radio1.lv, stāsta, ka atzinība saņemta par piedāvāto pakalpojumu – Vitaozon jeb ozona sauna, kas ir inovācija Latvijā, un Jēkabpilī izvietotā iekārta ir viena no pirmajām valstī. “Baltic Beauty 2019” apmeklētāji bijuši neizpratnē, kāpēc šāda inovācija pieejama reģionā – Jēkabpilī, nevis galvaspilsētā - Rīgā. 

Juris Jakovļevs teic, ka ozons O3 ir zila, ūdenī šķīstoša gāze ar specifisku smaržu, kuru var sajust ārā pēc negaisa. Ozons ir aktīva ķīmiska viela, aktīvs dezinficētājs, kas ķīmiski ātri reaģē. Tas ir uz pusi aktīvāks oksidētājs nekā hlors, turklāt iedarbojas pat 3000 reižu ātrāk. Ozons spēj deaktivizēt vīrusus, sēnes, pelējumu. Ozons izreaģē ātri, sagrauj mikroorganismu šūnu membrānas un pārvēršas skābeklī.

Ozona saunā cilvēks sēd kā sava veida kapsulā vai pirtī 42 grādu temperatūrā, ķermenis atrodas saunā, galva ir ārpus tās. Šīs iespējas dēļ sauna piemērota arī cilvēkiem, kas nepanes tradicionālo pirti. Saunas apmeklējuma laikā, pateicoties tvaika un aktīva skābekļa kombinācijai, tiek atvērtas poras, kas sekmē aktīvā skābekļa iekļūšanu šūnās, kā rezultātā tiek aktivēta vielmaiņa, izvadīti toksīni. Pateicoties aktīvā skābekļa limfātiskās sistēmas stimulējošai darbībai, tiek uzlabota imunitāte, kas palīdz cīnīties pret vīrusiem un infekcijām, veicina brūču dzīšanu,  uzlabojas vispārējais ādas stāvoklis, mazinās celulīts, stress un nogurums. Rezultāta sasniegšanai ozona saunu ieteicams apmeklēt kursu veidā 2-3 reizes nedēļā kopā līdz 8-10 reizēm. Vienas reizes apmeklējums ilgst no 20- 40 minūtēm un procedūras cena sākot no 12 eiro. 

Pēc procedūras cilvēks ir nosvīdis, taču nav ieteicams iet dušā vismaz divas stundas, lai nostiprinātu ozona iedarbību. Pēc saunas lieko mitrumu var noslaucīt ar dvieli, pasēdēt, kamēr āda apžūst, atpūsties.

SIA “Krēzs” piedāvā arī podologa pakalpojumus, apavu dezinfekciju no sēnītēm un nepatīkamām smakām, kā arī limfodrenāzas procedūru

Atšķirībā no pedikīra meistara, kurš nodarbojas tikai ar veselas pēdas apstrādi, podologs veic ārstniecisko pēdu aprūpi. Juris Jakovļevs stāsta, ka pie speciālista nāk klienti, kuriem ir pēdu problēmas, piemēram, varžacis vai ieaudzis nags un šī iemesla dēļ tiek izjustas sāpes un ir grūtības uzvilkt apavus, kā arī gadījumos, kad ir nagu sēnīšu saslimšanas. Podologa pakalpojumi nepieciešami  arī veciem cilvēkiem, kuriem ir sabiezējuši nagi un paši tos nespēj apkopt. Vizītes  cena pie podologa atkarīga no pacienta problēmas.

Savukārt apavu dezinfekcijas speciālā iekārta nepieciešama, lai cilvēkam sniegtu pakalpojumu kompleksi. Apavu dezinfekcija īpaši nepieciešama klientiem, kuriem tiek ārstēta pēdu un nagu sēnīšu infekcija, pretējā gadījumā ir liels reinfekcijas risks - apavos sēnīšu infekcijas izraisītāji turpina dzīvot, padarot ārstēšanu mazefektīvu.

Mehānisko limfodrenāžu izmanto gan āsrtnieciskā, gan kosmētiskā nolūkā. Mehāniskās limfodrenāžas laikā ar mainīgu gaisa spiedienu tiek masētas kājas vai viss ķermenis. Vispārējās limfodrenāžas laikā notiek mehāniski dozētas gaisa plūsmas kompresija virzienā no kāju pēdām uz gurniem, no plaukstas uz pleca daļu.    

Limfodrenāžas procedūras uzlabo asinsriti, veicina limfas atteci, mazina tūsku, stiprina saistaudus,  tonizē ādu, samazina ķermeņa apjomu, mazina nogurumu.


Ozona saunas, podologa, apavu dezinfekcijas un limfodrenāžas  procedūras pieejamas  pieejamas Jēkabpilī, Bebru ielā 15. Kontakti:  T. 25479292 vai epasts - krezs1966@gmail.com.

Komentāri (0-1/1)

  • Esi
    27.11.2019 13:42
    Malači!!!
    Kam jānotiek,lai par Jēkabpils domes darbību ko līdzīgu rakstītu par mūsu pilsētu.

Atstājiet komentāru