2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kāpēc iet uz sporta bāru arī tad, ja neesi fans?

Kāpēc iet uz sporta bāru arī tad, ja neesi fans?

Dzīvē esam pieraduši pie tā, ka katram ir sava vieta. Mākslinieki pulcējas savās atpūtas vietās, jauniešiem ir citi interešu klubi, un arī sporta faniem ir vietas, kur pulcēties, atpūsties un pavadīt laiku. Taču Optibet sporta bārā laipni gaidīti ir ne tikai tie, kuriem sirdī ir sports, bet arī cilvēki, kas vienkārši vēlas labi pavadīt laiku, atpūsties no ikdienas steigas un uzlabot garastāvokli patīkamā atmosfērā. Par to, kādēļ arī Tev būtu vērts tur paviesoties, lasi turpinājumā.

Personāls, kuram svarīgs ikviens apmeklētājs

Dodoties uz kādu atpūtas vai izklaides vietu, mēs pievēršam uzmanību ne tikai atmosfērai, ēdieniem un dzērieniem, ko tur pasniedz, bet arī apkalpojošā personāla attieksmei un profesionalitātei. Optibet sporta bārā strādā profesionāli, zinoši un draudzīgi darbinieki, kuriem patīk tas, ko viņi dara. Personāls ne tikai parūpēsies par to, lai apmeklētāji justos gaidīti, bet arī atbildēs uz jautājumiem par piedāvājumu un ieteiks gardākos kokteiļus vai maltītes.

Plaša ēdienkarte un dzērienkarte dažādām gaumēm

Viena no īpašībām, ar kuru sporta bārs Optibet atšķiras no vairākām citām līdzīgām izklaides vietām, ir plašais ēdienu un dzērienu piedāvājums. Daudzi, kuri šeit nav bijuši iepriekš, iespējams, pat nenojauš, ka Optibet sporta bārs piedāvā iespēju sātīgi paēst, neatkarīgi no tā, kurā dienas laikā šeit ierodaties. Pieejamas ir gan uzlādējošas brokastis, gan arī izdevīgs pusdienu piedāvājums un, protams, dažādi citi ēdieni ikvienam izsalkušajam. Tāpat sporta bārā vari nobaudīt arī dažādus alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus.

Patīkams un mūsdienīgs iekārtojums

Telpu dizains un iekārtojums Optibet sporta bārā ir vienlaikus sportisks un moderns. Tajā ērti jutīsies gan mazākas, gan lielākas kompānijas, jo pieejamas sēdvietas, gan pie bāra, gan arī maziem galdiņiem un, protams, arī lielākos dīvānos, kur lieliski laiku varēs pavadīt draugu vai kolēģu grupas, kas atnākušas kopā. Ja jau laicīgi esat izlēmuši doties izklaidēties uz sporta bāru Optibet, iesakām rezervēt galdiņu iepriekš.

Dodies uz bāru, kas atrodas Tev ērtāk pieejamā vietā

Optibet sporta bāri ir izvietoti ne tikai Rīgā, bet arī citviet Latvijā. Lai Tu jau laicīgi varētu izplānot, kad un kur doties kopā ar draugiem, piedāvājam sarakstu ar bāru adresēm:

- Jelgavā, Pasta ielā 51/2;

- Jūrmalā, Jomas ielā 61;

- Rīgā, Dzelzavas ielā 17;

- Rīgā, Kr.Barona ielā 108;

- Rīgā, Lubānas ielā 113a;

- Rīgā, Arēnā Rīgā (atvērts sporta pasākumu laikā).

Protams, šajos sporta bāros ir iespēja arī vērot dažādas sacensības un spēles, turklāt telpās izvietoti vairāki augstas kvalitātes ekrāni, lai katrs klātesošais varētu baudīt tieši to, kas viņam interesē. Atnāc pats un paņem līdzi draugus!