2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Skaista vannas istaba - prieks katrai dienai

Skaista vannas istaba - prieks katrai dienai

Pareizi izplānojot un saprotot, ko Jūs pats vēlaties, jebkurā mājokļa telpā ir iespējams ienest funkcionalitāti kopā ar skaistu un gaumīgu interjeru. Lai arī iespējams nelielākā telpa dzīvoklī vai mājā ir vannas istaba, tomēr tas nenozīmē, ka tā prasa mazāk izdomas vai finanšu. Ja vēlaties to atsvaidzināt vai arī no jauna iekārtot, nebaidieties būt drosmīgs, izvēloties mūsdienīgu pieeju un krāsu akcentus, jo tieši tie sniegs iedvesmu katrai jaunajai dienai.

Iekārtojiet vannas istabu tā, lai Jums tajā atrodoties vienmēr būtu pozitīvas sajūtas. Var droši apgalvot, ka šī telpa ir viena no svarīgākajām, jo tur visbiežāk būsiet gan no agra rīta, gan arī pirms gulētiešanas. Pāris padomi Jums palīdzēs apkopot domas, ko vēlaties ieraudzīt savā vannas istabā.

No jauna iekārtot

Ja dzīvojat viens, minimālisma stils būs Jums piemērots. No jauna iekārtojot, Jums pietiks ar biežāk izmantotākajām vannas istabas nepieciešamībām - dušu, izlietni, tualetes podu, spoguli un dažiem skapīšiem.

Tomēr, ja Jums ir liela ģimene, vajadzību saraksts būs gana apjomīgs. Vanna, atsevišķa duša, izlietne, tualetes pods, bidē, liels spogulis, pietiekami daudz plauktiņu un skapīšu.

Protams, telpas izmērs būs noteicošais tajā, ko iegādāsieties un kā iekārtosiet. Svarīgākais uzdevums ir sākumā precīzi nomērīt visu nepieciešamo - durvis, logus, caurules, nišas, kas palīdzēs precīzi izveidot skices telpai. Atcerieties, ka vienmēr vannas istabas iekārtošanai varat prasīt profesionāļu palīdzību vai izmantot kādu dizaina mājaslapu. Iedvesmu noteikti var smelties internetā jau gatavos iekārtojumos un krāsu salikumos.

Nepieciešamība atsvaidzināt

Varbūt Jūs vēlaties tikai nedaudz ko pamainīt izvietojumā, atjaunot mēbeles un santehniku vai piešķirt kādu jaunu akcentu. Tūlītēju svaigumu var ienest, nomainot grīdas segumu, flīzes vai pārkrāsojot, piemēram, sienas. Jaunus akcentus noteikti varat iegūt ar kādiem interjera aksesuāriem – glezniņu, košu pakaramo, vannas aizkaru vai dvieļu nomaiņu.

Pēc daudzu gadu lietošanas, iespējams, ir jānomaina galvenā santehnika. Jo kvalitatīvāka būs Jūsu izvēle, jo ilgāk iegādātais arī kalpos un nesagādās raizes.

Katrai lietai sava vieta

Ja vannas istabas telpa ir neliela, tad nesatraucieties, ir komfortu sniedzoši risinājumi arī mazām platībām. Nevarēsiet gan ievietot tur lielu vannu vai duškabīni un vairākus skapīšus, bet mūsdienās ir pieejami dažādas vannas formas, kā arī dušas risinājumi.
Arī mazās vannas istabās var ievietot veļas mašīnu un, gudri izmantojot brīvās sienas, ir iespējams pielikt nepieciešamos plauktus vai skapīšus, kuros izvietot dvieļus, tīrīšanas līdzekļus vai kosmētiku.

Nebaidieties no nestandarta risinājumiem savā vannas istabā. Iekārtojot šo telpu, ir jāparedz, ka katrai izmantotajai lietai ir nepieciešama sava vieta. Ja telpa ir maza, tad viena no idejām, kā apvienot praktisko ar nepieciešamo, ir iegādāties spoguļplauktus. Retāk izmantotās lietas var paslēpt kādā plauktā virs durvīm.

Svarīgs ir apgaismojums

Atcerieties, ka nakts vidū, dodties uz vannas istabu, acīm nebūs tīkama spilgta gaisma, tāpēc rūpīgi apdomājiet risinājumus. Labs variants ir dažāda līmeņa apgaismojums, kuru var regulēt.

Ja vannas istabā notiek galvenā gatavošanās dienai un tostarp make-up uzlikšana, atbilstošs apgaismojums ir ļoti svarīgs.

Kur visu iegādāties?

Kur atrodami labākā santehnika un aksesuāri veiksmīgai vannas istabas iekārtošanai? Tualetes podi (vairāk informācijas), bidē, keramikas aksesuāri un citas iekārtas tiek plaši piedāvātas interneta veikalā 220.lv.

Pieejamas arī kvalitatīvu ražotāju izlietnes šajā mājas lapā. Atrodoties vienalga kurā Latvijas vietā, Jūs varat ātri un ērti izpētīt piedāvājumu un pieņemt labāko variantu savu ideju realizēšanai.

220.lv nodrošina kvalitatīvu piedāvājumu, ērtu piegādi un izdevīgus nosacījumus, ja vēlēsieties iegādāties uz nomaksu.