2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Kontaktlēcu veikals internetā

Kontaktlēcu veikals internetā

Ja kādreiz vairāk internetā pirka tieši apģērbu, apavus, elektropreces, tad šobrīd pērk un pārdod tiešām visu – pat medicīnas preces, ko jau var uzskatīt par sensitīvu segmentu. Sekmīgi darbojas interneta aptiekas un citas vietnes, kas piedāvā medicīnas preces. Arī kontaktlēcas ir medicīnas preces, ko ērti un droši var iegādāties internetā. 

Lensor.eu ir viens no vadošajiem interneta veikaliem, kas darbojas tieši kontaktlēcu nišā un piedāvā augstas kvalitātes kontaktlēcas un to piederumus.

Dažāda veida kontaktlēcas plašā izvēlē

Lensor.eu interneta veikals spēj piedāvāt visu to pašu, ko optikas saloni – dažāda veida kontaktlēcas plašā izvēlē. Atliek tikai izvēlēties to, ko ārsts ir ieteicis un norādījis lēcu receptē. Veikalā pieejamas kontaktlēcas vienas dienas, divu nedēļu un mēneša lietošanai, kā arī krāsainās un crazy tipa kontaktlēcas tiem, kuri vēlas iegūt citu acu krāsu, izcelt jau esošo vai saposties trakai karnevāla ballītei.

Pērc jebkurā laikā un saņem visā Latvijā

Galvenā interneta veikala priekšrocība ir tā, ka, lai iegādātos kontaktlēcas, nav jādodas uz optikas salonu, nav pat jādodas ārpus mājas. Pirkumu var veikt ar dažu klikšķu palīdzību jebkurā vietā un laikā. Tā ir mūsdienīga un klienta vajadzībām piemērota iepirkšanās. 

Bet saņemt savu pirkumu iespējams dažādos veidos jebkurā vietā Latvijā. Atliek izvēlēties sev ērtāko variantu. Katrs klients ir individuāls savās vajadzībās un apstākļos, tāpēc Lensor.eu ir parūpējies ne tikai par ērtu un drošu iepirkšanos, bet arī dažādiem maksājumu un preču saņemšanas veidiem.

Izdevīgāki cenu piedāvājumi

Vēl viena no priekšrocībām, ko spēj piedāvāt interneta veikals, ir izdevīgākas cenas, kas ir pievilcīgs faktors ikviens patērētājam. Zemākas cenas ir tieši tas, ko meklējam mēs visi, neskatoties uz to, ko pērkam. Kontaktlēcas nav nekāds izņēmums. Skaidrs, ka gala cenu produktam veido arī dažādi uzcenojumi no pārdevēja puses. Interneta veikala gadījumā tie var būt krietni mazāki, tāpēc arī gala cenas bieži vien ir daudz pievilcīgāka nekā tādām pašām kontaktlēcām optikas salonā.

Sadarbība ar vadošajiem ražotājiem un optikas saloniem

Interneta veikals Lensor.eu savu klientu uzticību ir iemantojis tāpēc, ka vienmēr spēj piedāvāt tikai uzticamu un drošu produkciju, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Lensor.eu sadarbojas tikai ar uzticamiem un zināmiem kontaktlēcu ražotājiem. Kā arī izveidotas sadarbības ar optikas saloniem visā Latvijā – Optio, Vision Express un Pasaules Optika. Pasūtīto preci iespējams izņemt jebkurā salonā visā Latvijā.

Īpašs pakalpojums – kontaktlēcu abonements

Lensor.eu lepojas arī ar savu pakalpojumu, kas radīts klientu ērtībai. Tas ir kontaktlēcu abonements, kas ļaus vienreiz veikt pasūtījumu, norādot, cik bieži un kādā apjomā tas jāizpilda. Un pēc tam tālāk jau interneta veikala darbinieki parūpēsies, lai īstajā dienā jaunas kontaktlēcas tiktu piegādātas izvēlētajā veidā. 

Pat par maksāšanu vairs nebūs jāuztraucas, jo tiek noformēts automātiskais maksājumus no bankas konta. Kontaktlēcu abonements ir ļoti ērts tiem, kuri bieži vien aizmirst svarīgas lietas, jauc datumus un zina, ka var aizmirst arī savlaicīgi iegādāties jaunas kontaktlēcas.