2024.gada 19. marts

Jāzeps

Piedzīvojumu parks “Tarzāns” – aktīvā atpūta visai ģimenei

Piedzīvojumu parks “Tarzāns” – aktīvā atpūta visai ģimenei

  • 17 maijs 2019 --

Sākoties gada siltajai sezonai, arvien biežāk izvēlamies atpūtu un aktivitātes ārpus mājas. Atrakciju un atpūtas parki ir iecienīts galamērķis visa vecuma cilvēkiem, arī ģimenēm ar dažāda vecuma bērniem. Piedzīvojumu parks “Tarzāns” noteikti ir apmeklētāko un iecienītāko vietu lokā, tur var daudzveidīgi un interesanti pavadīt laiku. Arī parka atrašanās vieta ir ērta – Sigulda ir iecienīts tūrisma un atpūtas galamērķis, kur iekārtojies arī piedzīvojumu parks “Tarzāns”.

Ko piedzīvojumu parks “Tarzāns” piedāvā un kāpēc to ir vērts izvēlēties gan savas ģimenes atpūtai, gan kā ļoti labu dāvanu gan lieliem, gan maziem jubilāriem?

Drošas izklaides mazākajiem – “Tarzāna” Bērnu parkā

“Tarzāna” šķēršļu parkā ir 11 dažādas grūtības trases. Viena no tām īpaši pielāgota pašiem mazākajiem aktīvistiem, kas ir vecumā no 3 līdz 6 gadiem. Bērnu trase ir pielāgota bērnu vecumam un spējām, tā ir maksimāli droša, bet tajā pašā laikā aizraujoša un ar daudzveidīgiem elementiem, kas ļaus mazajiem izkustēties un izbaudīt šo piedzīvojumu no sirds. Trasē iekļauts arī 50 metru nobrauciens pa trosi. Protams, Bērnu parkā vecākiem vai pavadošajai personai bērns ir jāuzrauga.

Adrenalīna pilnas atrakcijas lielajiem bērniem un pieaugušajiem

Pieaugušie un vecākie bērni var izbaudīt adrenalīna pilnus mirkļus vairākās atsevišķās atrakcijās. Tā var būt katapulta, kas ļaus paātrinājumā uzlidot debesīs, izbaudīt brīvā kritiena sajūtu un šūpošanos gumijā. Kataputa pieejama parka apmeklētājiem jau no 10 gadu vecuma, ja ķermeņa svars sasniedz 40 kg.

Milzu šūpoles var izmēģināt jau no 7 gadu vecuma. Šūpolēs cilvēks tiek iestiprināts drošības jostās un uzvilkts 14 metru augstumā, pēc tam palaists vaļā, ļaujot izbaudīt brīvo kritienu un šūpošanos. Džungļu lēciens ir samērā jauna un diezgan ekstrēma atrakcija, kas ļauj izbaudīt 22 metru lēcienu. Šī atrakcija piemērota pašiem drosmīgākajiem jau no 10 gadu vecuma. Bet ar to atrakcijas nebeidzas, vēl savus spēkus var izmēģināt šautuvē, izbaukt trakulīgā braucienā ar rotoru, doties džungļu kāpienā vai iztrakoties gumijlēkšanas batutā.

Šķēršļu parks ar dažādas grūtības trasēm

Šķēršļu parkā vieglākās zaļās un zilās trases pieejamas jau no 6 gadu vecuma, ja mazais aktīvists ir gatavs šādam izaicinājumam. Pārējās trases var izmēģināt parka apmeklētāji, kuri sasnieguši 10 gadu vecumu. Trases atšķiras gan ar savu augstumu, gan izmantotajiem elementu veidiem, lai nodrošinātu aizraujošu un daudzveidīgu laika pavadīšanu. Trases pārbaudīs gan veiklību, gan spēku, gan drosmi. Katrs var izvēlēties apmeklēt trases, kas atbilst viņa fiziskajām spējām, kā arī emocionālajai sagatavotībai.

Rodeļi, batuti un piepūšamās atrakcijas

Kārtīgai izklaidei noderēs gan rodeļu trase, gan plašie batuti, gan piepūšamās atrakcijas, ko noteikti steigsies izmantot paši mazākie parka apmeklētāji. Katrs varēs atrast savai gaumei piemērotu nodarbi. Bērni arī varēs izbraukt ar elektro un velo kartingiem, iziet bērnu autoskolu un izmēģināt spēkus uz bērnu ekskavatora.

Piedzīvojumu parks “Tarzāns” piedāvā izklaides un aktivitātes katra apmeklētāja gaumei un vecumam.

Lieliska dāvana – piedzīvojuma parka “Tarzāns” apmeklējums

Piedzīvojumu parks ir atvērts no pavasara līdz pat rudenim. Tā kā droši varat ieplānot brīvdienās doties uz šejieni, lai pavadītu aktīvu un interesantu dienu.

Ja esat labas dāvanas meklējumos, tad noteikti apsveriet iespēju uzdāvināt dāvanu karti Piedzīvojumu parka “Tarzāns” apmeklējumam. Visērtāk šādas dāvanu kartes jau skaistā noformējumā iegādāties interneta vietnē www.lieliskadavana.lv, kur varat izvēlēties, uz kādām parka atrakcijām dāvanu karte būs paredzēta. Iegāde aizņems vien dažas minūtes. Tā būs jauka dāvana, kas gaviļniekam sniegs iespēju gūt jaunas emocijas, pieredzi, izbaudīt piedzīvojumu un varbūt pat izkāpt no komforta zonas, pārvarot savas bailes.