2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Idejas lielām un interesantām dāvanām vīrietim jubilejā

Idejas lielām un interesantām dāvanām vīrietim jubilejā

Ar sievietēm bieži vien šķiet, ka dāvanu izvēlē ir daudz vienkāršāk- smaržas, apģērbu veikalu dāvanu kartes, kosmētika, ceļojumi, somiņas, aksesuāri vai citas lietas. Ar vīriešiem ir daudz savādāk- ir jāzina, kas viņiem patīk, interesē un vai nenošaus ar dāvanu greizi. Šajā rakstā piedāvāsim Tev un draugiem idejas, kā iepriecināt vīrieti ar labām un novērtējamām ilgtermiņā izmantojamām dāvanām.

Dāvanā gumijas laiva

Laivas iegāde ir tikpat nopietns lēmums kā sadzīves tehnikas vai auto iegāde. Laivu veidi ir vairāki, tāpēc vispirms jau ir jābūt skaidrībai kādam nolūkam laivu vīrietis izmantos. Ja tā ir klasiska makšķerēšana, tad dāvanā var dāvināt gumijas piepūšamo laivu.
Gumijas laivas cena interneta veikalā 220.lv ir sākot no 39,99 eiro līdz pat 800 un vairāk eiro. Tavā izvēlē ir kādu kategorijas un komforta laivu vēlies dāvināt, un būt drošam, ka laiva izturēs ūdenstilpnes un dāvanas saņēmēja pārbaudījumus.

Velosipēds

Ja vīrietis ir aktīva persona, tad jauna velosipēda iegāde varētu būt ļoti trāpīga dāvana. Izvēloties šādu dāvanu, pārbaudi, vai tehniski ritenis ir piemērots dāvanas saņēmējam- kādas ir tā riepas, rāmis, papildfunkcijas, bremžu sistēma un tā izmantošanas mērķim- kalnu, pilsētas vai krosa velosipēds.

Mājas kūpinātava vai grils

Vīrieši bieži vien ir izcili pavāri un vēl izcilāki gaļas cepēji vai grillētāji, tāpēc, ja zini, ka vīrietis, kam plānojat dāvanu dievina vasarā būt par galveno pavāru dārza svētkos, tad šī noteikti varētu būt perfektā un īstā dāvana. Grilu un kūpinātavu veidi ir vairāki.
Ir kūpinātavas tikai zivīm, līdziņemamās kūpinātavas vai pārvietojamās kūpinātavas. Tāpat arī gana plaša izvēle ir grilu sektorā- ir vairāku veidu čuguna gribi, grili uz ritentiņiem, grils ar palikņiem un pat gāzes grils. Cenu kategorijas arī griliem ir plašā diapazonā, tāpēc izvēle jāizdara gana gudri gan pēc funkcijām, ko šie grili sniedz, gan pēc cenu kategorijas, ko variet atļauties tērēt dāvanai.

Darbīgam vīrietim

Vīrietis, kas par māju vienmēr rūpējas, to remontē un uzlabo, būs ļoti pateicīgs un priecīgs par labu un kvalitatīvu elektroinstrumentu. Izvēlēties var starp urbjiem, rokas ripzāģiem, figūrzāģiem, slīpmašīnām vai frēzēm. Šādi instrumenti ir vajadzīgi un priecē ne tikai celtniecības un būvniecības amata pratējus, bet arī mājas apstākļos vīriešus, kas brīvā laikā darbojas savā garāžā vai šķūnī.
Uzzini, kas varētu būt vajadzīgs šim vīrietim no šāda tipa tehnikas un piemeklē labāko piedāvājumu.  

Elektroierīces un jaunākie gadžeti

Moderns vīrietis priecāsies par jaunākajām tehnoloģijām, kas iepriecināt var brīvajā laikā. Šobrīd ir ļoti populāras virtuālās realitātes brilles, giroskūteri, droni vai kāds gaumīgs elektorviedpulkstenis. Tāpat var izvērtēt par labu video un audio tehnikai datora vai tv spēļu konsolēm, vai piemeklēt kādus jaunas un noderīgas lietas vīrieša automašīnai.

Nebaidies ievākt informāciju, kas vīrietim būtu noderīgs, jo, ja vēlaties ar draugiem vai ģimeni dāvaināt kopīgi kādu lielāku dāvanu, tad vislabāk, ja tās izvēlē nekļūdīsieties un trāpīsiet desmitniekā.
Dāvanu var meklēt arī interneta veikalā 220.lv, kur pie katra produkta atradīsi aprakstu un detalizētu informāciju par precēm, tādejādi būt gana drošam par pirkumu. Ja tomēr izvēlēsies vienkāršākas un ne tik dārgākas lietas, tad arī šeit varēsi atrast un piemeklēt gaumīgas un labas smaržas, sporta inventāru un aprīkojumu vai kādus auto aksesuārus.
Lai veicas atrast īsto dāvanu un lai dāvanas saņēmējs piepilda sen lolotos sapņus dāvanu saņemšanā!