2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Kafijas veikals Esmilukafiju.lv – viss kafijas baudīšanai mājās vai birojā

Kafijas veikals Esmilukafiju.lv – viss kafijas baudīšanai mājās vai birojā

Vēlies baudīt restorāna līmeņa kafiju savās mājās vai birojā katru dienu? Tas ir iespējams! Atliek tikai izvēlēties īsto kafijas aparātu, nepieciešamos brūvrīkus, kā arī, protams, maltu kafiju, kapsulas vai svaigas un aromātiskas pupiņas. To visu Tev piedāvā iegādāties kafijas veikals internetā Esmilukafiju.lv!

Kas ir Esmilukafiju.lv?

Mīlestība pret kafiju šī konceptveikala veidotājiem mērāma mūža garumā, taču profesionāli šajā jomā sākuši darboties 2007. gadā. Esmilukafiju.lv zina to, ka daudzi cilvēki dienu nespēj sākt bez karstas un gardas kafijas tases, tādēļ sniedz iespēju baudīt šo dzērienu ne tikai kafejnīcā Rīgā, bet arī iegādāties to internetā – gan tiem, kuri novērtē augstākās kvalitātes kafiju mājās, gan arī tiem, kas ikdienu pavada birojā.

Ko piedāvā kafijas veikals Esmilukafiju.lv?

Konceptveikalā iespējams iegādāties labākās kafijas šķirnes no pasaulē atzītiem ražotājiem. Piedāvājumā ir gan vidēja, gan tumša grauzdējuma, kā arī espresso kafija. Tāpat vari izvēlēties sev piemērotāko tās veidu – kafijas pupiņas vai maltu kafiju:

  • Illy – reti kurš nav dzirdējis par šo kafiju, kas nākusi no valstīm, kurās pupiņu audzēšanai ir senas un pamatīgas tradīcijas. Illy kafija ražota no 100% Arabica pupiņām, kas sniedz neatkārtojamu baudījumu;

  • Segafredo – izmanto gan Arabica, gan Robusta kafijas pupiņus šķirnes, nodrošinot augstu kvalitāti, brīnišķīgu garšu un aromātu;

  • Bonomi – ražota no 100% augstākā labuma kafijas pupiņām, kuru kvalitāti garantē apmācīti kafijas eksperti, kas veic to testēšanu;

  • Rocket Bean Roastery – mūsdienu standartiem atbilstoša, garda kafija ar lielisku smaržu;

  • Ilovecoffee – eksperti kafijas ražošanā, nodrošinot to, lai ikviena kafijas tasīte būtu neaizmirstams baudījums;

  • Pelican Rouge – pieredzes bagāti kafijas ražotāji, kas izceļas ar inovatīviem risinājumiem savā nozarē.

Ātrai un vienkāršai kafijas pagatavošanai konceptveikals piedāvā iegādāties arī daudzveidīgas, vidēja un tumša grauzdējuma kafijas kapsulas no tādiem ražotājiem kā: Lavazza, Illy, Segafredo, Pelican Rouge un citiem.

Lai Tu varētu baudīt restorāna kvalitātes cienīgu kafiju gan mājās, gan ofisā, iegādājies kādu no Esmilukafiju.lv kafijas aparātiem! Izvēlies Illy, Bosch, Siemens vai kāda cita populāra brenda kafijas aparātu par labu cenu. Piedāvājumā ir arī Damman tējas automāti un dažādi tēju veidi tiem, kas izvēlas arī citus karstos dzērienus.

Lai kafijas pagatavošanā katrs solis būtu pārdomāts un rezultāts – lielisks, vari izmēģināt kādu no Esmilukafiju.lv atrodamajiem brūvrīkiem. Šeit atradīsi: franču preses, kafijas, dzirnaviņas, filtra traukus, aeropreses, kafijas karafes un servēšanas kolbas, piena putošanas piederumus, svarus un mērglāzes, papīra filtrus un daudz ko citu.

Papildus iepriekš minētājam, īstiem kafijas mīļotājiem noteikti patiks arī citas preces, kuras iespējams iegādāties interneta veikalā – trauki, piena putotāji, cukurs un sīrupi, kafijas automātu kopšanas piederumi, kartona krūzītes līdzņemšanai, kafijas kannas utt. Ieskaties, un Tu noteikti atradīsi ko tādu, kas Tev iepatiksies!