2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Kā sarīkot jaukas dzimšanas dienas svinības piecgadniecei

Kā sarīkot jaukas dzimšanas dienas svinības piecgadniecei

Tuvojoties bērna dzimšanas dienai, vecākus pārņem satraukums, jo tas nozīmē, ka jādomā par svinību rīkošanu, dāvanām, skaistu torti. Ja pirmās jubilejas bērns varbūt tā īsti nesaprot un neatceras, tāpēc tās vairāk ir vecākiem par prieku, tad jau piecu gadu jubileja ir gana nopietna un svarīga, lai vecākiem vajadzētu īpaši piedomāt, kā to noorganizēt.

Bērnu preču un rotaļlietu veikals “XS Rotaļlietas” apkopojos noderīgas idejas, ja plānojat dzimšanas dienas svinības piecgadniecei.

Izdomājiet ballītes tematiku

Daudz vieglāk būs organizēt ballīti, ja izdomāsiet tās tematiku. Vislabāk, ja tematika tiek izvēlēta, saskaņojot to ar bērna interesēm un vecāku iespējām. Šobrīd populāri ballīšu tematikai izmantot kādu multfilmu un tās tēlus, kas bērnam patīk, piemēram, Frozen, Peppa Pig, My Little Pony, Barbie, Sapinušies u.c. Tad arī šajā tematikā sarūpēt gan dekorācijas, gan galda piederumus, gan tērpu gaviļniecei. Var pasūtīt torti ar atbilstošu dekorāciju. “XS Rotaļlietas” veikalā var iegādāties skaistu tematisko tērpu piecgadniecei — Elzas, Annas, kādu no daudzajiem ponijiem, Salātlapiņas, Pelnrušķītes vai kādas citas tikpat apburošas dāmas tērpu.

Uzaiciniet uz svinībām gaviļnieces vienaudžus

Piecu gadu vecumā jau meitene ir gana liela un apzinīga, lai spētu uzņemt ciemos vienaudžus — draugus no bērnudārza un pagalma. Tas mazajai gaviļniecei tiešām radīs svētku sajūtu, jo visi nāks ciemos tieši pie viņas, nesīs dāvanas. Dzimšanas diena taču ir tā viena diena gadā, kad var sajusties īpaši. Vēlams sarūpēt katram mazajam ciemiņam nelielu dāvaniņu, ko pasniegt kā pateicību par ciemošanos. Protams, ka bērnu bariņš ir izaicinājums pieaugušajiem, jo jānodrošina kārtība un drošība, bet jubilārei šādi svētki tiešām paliks atmiņā.

Ierīkojiet bumbu baseinu

Bērnu priekam un smiekliem reizēm nemaz nevajag tika daudz. Piepūtiet baseinu, bet ūdens vietā tajā sapildiet nelielas plastmasas bumbiņas. Bumbu baseins ir bērniem ļoti iecienīta atrakcija, kas viņus tiešām aizraus un nodarbinās ilgu laiku. Baseinā arī var uzņemt jautras bildes, kas būs skaista atmiņa no svinībām. Ja nav iespējas ierīkot bumbu baseinu mājās, tad var svinības rīkot īrētās telpās, kur tiek piedāvāts arī bumbu baseins.

Dāvanas — par tām jāpadomā īpaši


Piecgadniece noteikti īpaši gaida dāvanas. Tāpēc te vecākiem un citiem sveicējiem īpaši jāpacenšas. Vislabāk jau laikus noskaidrot, ko jubilāre vēlas. Ja tas ir kaut kas liels un dārgs, tad var apvienoties ar citiem sveicējiem un pasniegt vienu dāvanu. Ja piecgadniece īpaši jūsmo par kādu multfilmu vai tēlu, tad var iegādāties kādu tematisko rotaļlietu. Ja piecgadniecei patīk, piemēram, Peppa Pig, tad ziniet, ka “XS Rotaļlietas” veikalā var atrast cūciņas Peppas rotaļlietas plašā klāstā — figūriņas, virtuves komplektus, spēles, Peppa Pig māju, pat muzikālos instrumentus. Veikala rotaļlietu klāstā ir ne tikai Peppa Pig, bet arī daudzi citi bērnu iecienīti multfilmu varoņi — Super Wings lidmašīnas, L.O.L. lellītes, Shopkins un citi. Varēs atrast to dāvanu, kas iepriecinās ikvienu jubilāri.

 

Atstājiet komentāru