2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī durvis vēris jauns skaistumkopšanas salons “Black Iris” (FOTO)

Jēkabpilī durvis vēris jauns skaistumkopšanas salons “Black Iris” (FOTO)

Jēkabpilī, Katoļu ielā 6 pagājušajā nedēļā durvis vēris jauns skaistumkopšanas salons – “Black Iris”, kurā pakalpojumus sniedz frizieres un kosmetoloģe.

Salona nosaukums “Blac Iris” nav izvēlēts nejauši. Tā īpašniecēm bijusi vēlme nosaukumu saistīt ar kādu neparastu ziedu, īriss šķitis skaists un noslēpumains, turklāt tā nosaukums – “black iris” – no grieķu valodas nozīmē “varavīksne”, kas tiek saistīta ar sengrieķu dievieti Irīdu. Leģenda vēsta, ka viņa bija varavīksnes valdniece, kas nolaidās no debesīm uz zemi, lai stāstītu cilvēkiem dievu vēstījumus. Arī salonā “Black Iris” valda varavīksnes gaisotne, kur krāsu pavēlnieces ir salona īpašnieces – friziere Karīna un kosmetoloģe Dace, kā arī friziere ar lielu profesionālo pieredzi, sava amata meistare – Elita.

Viena no “Black Iris” īpašniecēm Karīna, stāsta, ka sapnis par skaistumkopšanas salonu lolots jau ilgāku laiku, jo gribējies izveidot biznesu, kur katra lieta ir pašas izvēlēta un pakalpojumi tiek sniegti saskaņā ar savu redzējumu, piedāvājot ne tikai skaistumkopšanas pakalpojumus, bet arī organizējot seminārus par jaunumiem matu un skaistumkopšanas jomā. Karīna atklāj arī tuvākās nākotnes plānus, stāstot, ka pēc jaunā gada iecerēts dibināt sieviešu klubu “Black Iris”, kura darbība būs vērsta uz izglītošanu skaistumkopšanas jomā. Tāpat arī iecerēts iesaistīties dažādos plašākos pasākumos pilsētā, uzrunājot un aicinot iedzīvotājus iepazīties ar skaistumkopšanas un matu kopšanas jaunākajām tendencēm. Karīnai šajā jomā jau ir pieredze, pirms dažiem gadiem Jēkabpils pilsētas svētkos viņa piedāvāja pīt bizītes, interese un atsaucība esot bijusi ļoti liela.

Karīna pēc Rīgas Stila un modes profesionālās vidusskolas absolvēšanas, kur iegūta specialitāte frizieris-vizāžists, pievērsās frizieres darbam un šajā jomā, uzkrājot pieredzi, aizvadīti astoņi gadi. Ir strādāts gan galvaspilsētā, gan dzimtajā pilsētā Jēkabpilī. Karīna ir universāls meistars, kas friziera pakalpojumus sniedz gan sievietēm, gan vīriešiem, taču viņas sirdslieta ir frizūru veidošana un šajā jomā, jo īpaši atzītas ir viņas veidotās kāzu frizūras, kas ikvienu līgavu pārvērš sapņu princesē. Jautāta, kāpēc pameta darbu galvaspilsētā, Karīna atzīst, ka tur gūtās iemaņas un pieredze – matu taisnošanā ar keratīnu, matu laminēšanā, ķīmisko matu taisnošanā, kā arī dažāda veida matu pieaudzēšanā, ir ļoti noderīgas, taču galvaspilsētas darba ritms šķitis par strauju, neatlicis laika individuālai pieejai klientiem un radošām izpausmēm, kas būs iespējams salonā “Black Iris”. Pašlaik salonā Karīna strādā ar zīmolu firmām “Lakme” un “Alter Ego” un turpina izglītoties savā sirdslietā, seko līdzi jaunumiem nozarē, lai klientiem ieteiktu kādi ir modes jaunumi matu griezumos, krāsu izvēlē un frizūru veidošanā, kā arī matu kopšanā. Salonā ir pieejami dažādi matu krāsošanas veidi – “ombre”, “balajāža”, balināšana, kā arī dažādas SPA procedūras matiem, atjaunojošas maskas un matu laminēšana.

Savukārt frizieres Elitas stiprā puse ir dažādi matu griezumi, ko viņa veic ātri un profesionāli. Elita ir meistars ar loti ilgu darba pieredzi, šajā jomā strādā kopš 1999.gada. Labākais ko Elita ar savu pieredzi var sniegt klientam ir spēja rast risinājumu jebkurā situācijā. Elitai ir ļoti plašs klientu loks, kas turpmāk būs skaistumkopšanas salona “Black Iris” bieži viesi.

Stāstot par salonu “Black Iris” un šeit piedāvātajiem pakalpojumiem, Karīna uzsver, ka mūsdienās klienti augstu vērtē laiku, tāpēc salonā ir darīts viss iespējamais, lai klientiem pakalpojumu sniegtu gan augsti profesionālā līmenī, gan pēc iespējams īsākā laika periodā. Šim nolūkam iegādāts matu klimazons, kas dod iespēju daudz īsākā laikā veikt matu krāsošanu. Karīna piebilst, ka parasti šī procedūra aizņem pāris stundas, taču ar klimazonu matu krāsošana aizņem 15-20 minūtes un visu procedūru iespējams veikt nepilnas stundas laikā.

Runājot par jaunākajām tendencēm matu krāsošanā, Karīna teic, ka tagad modē nāk dažādi brūnie toņi.

Otra salona īpašniece Dace ir skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā, kas reģistrēta arī ārstniecības personu reģistrā. Dacei ir četru gadu darba pieredzi šajā nozarē. Viņa uzsver, ka starojoša un atjaunota āda, pozitīvas emocijas, harmonija un visa ķermeņa labsajūta ir tas, ko klienti iegūs jebkuras “Black Iris” sejas procedūras rezultātā. Šeit tiek piedāvātas dažādas procedūras, sākot no atšķirīgas intensitātes pīlingiem līdz skaistuma injekcijām. Lai ikdienu pārvērstu par maziem svētkiem, sniegtu patīkamu relaksāciju un atpūtas iespēju, un vienlaikus veidotu slaidāku augumu, bet ādu gludāku un tvirtāku, ”Black Iris” piedāvā dažādas ķermeņa procedūras. Dace teic, ka pavisam drīz salonā piedāvās ar “vacuum-roll” masāžas aparātu “B-flexy” veiktas skulpturējošās vakuuma masāžas. Dace piebilst, lai risinātu problēmu ātrāk, salonā piedāvā ķermeņa mezoterapiju ar bioloģiski aktīvām vielām, ievadīšana ādas dziļākajos slāņos ar injekciju palīdzību. Ar šo procedūru var risināt dažādas estētiskās problēmas. Kosmetoloģe piedāvā arī vaksāciju ar šķidro vasku, uzacu krāsošanu un korekciju ar vasku.

“Black Iris” Jēkabpilī, Katoļu ielā 6
Darba laiks:
P-Pk. 9.00-18.00
S. 9.00-16.00
Sv. pēc pieraksta

Pierakstīties pie meistarēm var zvanot Karīnai pa tālr.: 28835152, Elitai pa tālr.: 26020688, Dacei pa tālr.: 26524034 vai rakstot uz e-pasta adresi: blackiris@inbox.lv.

 Foto: Lāsma Irša

Komentāri (0-10/10)

  • Dace
    02.07.2018 18:36
    Ļoti atvainojamies ja kādu klientu nēsam apkalpojušas klientam pa prātam, bet gribētu oponēt iepriekšējos komentārus. Salonā mēs nestrādājam ar lētiem līdzekļiem un visiem salona darbiniekiem ir izglītība atbilstoši profesijai. Frizieres strādā ar ''Lakmē'', ''Alterego'' un ''Estel''. Un lūdzu necentieties piesaukt bijušo īrēto darba vietu, jo mums ar šo salonu nav nekā kopīga.
    Ar cieņu Black Iris.
  • Bijušais klients
    02.07.2018 18:36
    Mīļās dāmas! Ir pienācis pavasaris, daudzas sievietes vēlas būt skaistas! Esiet cilvēki, izejiet friziera kursus, pirms ķeraties pie kādas sievietes matiem, un es nerisķētu vēlreiz tikt jūsu rokās, nevis par naudu iet runa, bet par JUMS! AR VISU CIEŅU, LABOJATIES! Jūsu bijušais “Viktorijas” klients..
  • ***^
    02.07.2018 18:36
    No sākuma iemācaties griezt matus, strādāt ar klientiem, mazāk klačoties, un izejiet friziera kursus, dažam labam tas tiešām noderētu. “Meistari” - amatieri, nevis meistari!!!
  • ***^
    02.07.2018 18:36
    Kāda vispār attieksme bija pret klientiem? Sieviete atnāk uz salonu, vēlas nokrāsot, apgriezt matus, taču meisteres taisīja “skaistas” sejiņas, jo čamdīt nedzīvus matus ne katram patīk!! Tas nebija salons, kā arī kā teikt “Meisteres” tur īsti nestrādāja, bet gan flirtēja ar vīriešiem, un braucot mājās, nekāda rezultāta nebija!!! Dzīt tādus 3 mājas tālāk.... Un garantijas čekus arī neiesniedza. Matus krāsoja ar lētiem līdzekļiem, bet cenu ņēma riktigāko!!! PS: “Viktorija” tas nav salons, šeit arī diemžēl nekā laba nebūs!
  • ***^
    02.07.2018 18:36
    Var redzēt kādi tur strādā. Bijušajā salonā “Viktorija” apmāna un sabojā matus klientiem, un tad dodas uz citu darbu, lai kā teikt nedabūj pa “mizu”. Ko lai saka:” Veiksmi, vismaz šeit klientiem parādiet klasi..
  • Esssssssss
    02.07.2018 18:35
    Bija vēlme mainīt frizieri. izlasīju par šo salonu, pieteicos un esmu ļoti apmierināta ar jauno frizūru, tiešām superrr!!! Paldies, Karina!
  • Dace
    02.07.2018 18:35
    Injekcijas ir dažādas un nevienmēr tās ir nevēlamas, un īsti nesaprotu, kas tieši ar foto par problēmām?
  • es
    02.07.2018 18:35
    Injekcijas gan nav veselīgas un velamas, bet ja naudu nav kur likt un skriet modei pakaļ tad var ..
    Foto tam liecinieks.
  • ***
    02.07.2018 18:35
    Kas tagad strādās Viktorijā?
  • he he
    02.07.2018 18:35
    Ja jau Elīna ir tik laba friziere, lai taisa augšā savu frizētavu. Kam viņai strādāt kāda labā? Lai strādā priekš sevis. Nu bļin, nu i kodi, ka saprast nevar

Atstājiet komentāru