2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Plašākais dārza tehnikas piedāvājums interneta veikalā 220.lv!

Plašākais dārza tehnikas piedāvājums interneta veikalā 220.lv!

Tie, kuriem pie mājas ir dārzs vai teritorija ar zālāju, kokiem un puķēm, noteikti atzīs, ka ir daudz patīkamāk dzīvot zaļā un sakoptā vidē, nevis, piemēram, pilsētas centrā, kur gaisā lielākoties virmo benzīna smaka un gandrīz nekad nav miera. Tomēr, lai mauriņu, kokus un puķes uzturētu skaistus, ir nepieciešams ieguldīt laiku un pūles. Par laimi, mūsdienās ir pieejama dažāda veida dārza tehnika.

Meklējat trimmeri, aeratoru, spiedienmazgātāju vai ko citu? Mēs iesakām ielūkoties 220.lv plašajā piedāvājumā, jo dārza tehnika internetā tagad ir pieejama par īpaši pievilcīgām cenām!

Trimmeri

Interneta veikals 220.lv jums piedāvā iespēju izvēlēties kvalitatīvu trimmeri no vairāk nekā 20 pasaulē atzītiem ražotājiem – “Black & Decker”, “Fieldmann”, “Grizzly”, “Ikra”, “Makita” un daudziem citiem. Lai jūs vienkāršāk varētu atrast tieši to preci, kuru meklējat, izmantojiet 220.lv lapā pieejamos preču filtrus, ar kuru palīdzību varat atlasīt trimmerus pēc to darbības veida, preču zīmes, jaudas, zirgspēkiem un ražotāja valsts.

Izvēloties trimmeri, jums vispirms ir jāņem vērā tas, ka pēc darbības veida tos parasti iedala trīs tipos – akumulatora, benzīna un elektriskajos trimmeros. Akumulatora trimmeri ir viegli un ērti lietojami, taču pēc uzlādēšanas tas spēj darboties noteiktu laiku, un pēc tam tas atkal ir jāpieslēdz strāvai. Ar benzīna trimmeriem visērtāk būs pļaut dārza un terases malas. Tāpat tie ir piemēroti, lai pļautu īsu un biezu zāli.

Zāles pļāvēji

Lai sakoptu piemājas zālāju, bez kvalitatīva zāles pļāvēja būs grūti iztikt. 220.lv atradīsit dažāda veida ierīces – gan tādas, kuras darbināmas ar benzīnu, gan arī elektrību vai akumulatoru. Tāpat šeit atradīsit arī mehāniskos zāles pļāvējus un robotus, kuri darbosies bez cilvēku klātbūtnes.

Elektriskās pļaujmašīnas ir klusākas, vieglākas, kā arī tās ir vienkāršāk ekspluatēt. Galvenokārt jārūpējas par to, lai pļāvēja asmeņi būtu atbilstošā kvalitātē. Savukārt benzīna pļāvējiem būs nepieciešama degviela, kā arī pastiprināta dzinēju apkope. Taču šīs pļaujmašīnas noteikti būs jaudīgākas, tādēļ ar tām varēsit nopļaut biezāku un garāku zāli.

Savukārt tiem, kuriem jāparūpējas par lielāku teritoriju sakopšanu, iesakām apdomāt dārza traktora iegādi. Zāles pļāvēji – roboti būs piemērotāki nelielām un līdzenām platībām, piemēram, piemājas teritorijai.

Motorzāģi

Šīs ierīces būs piemērotas ikvienā mājā, jo varēsit parūpēties gan par nokaltušo zaru nozāģēšanu kokiem, gan malkas sagādāšanu ziemai. Eksperti iesaka pievērst uzmanību zāģu lietošanas mērķim, lai izvēlētos ierīces izmēru.

Ne vienmēr jums būs nepieciešams lielākais motorzāģis. Vienkāršiem dārza darbiem derēs arī mazi un vidēja izmēra zāģi. Tāpat ņemiet vērā motorzāģa ražotāju.

220.lv iespējams iegādāties “Fieldmann”, “Makita”, “Matrix” un citu preču zīmju tehniku. Mūsdienās populārākie motorzāģi ir ar divtaktu dzinējiem, kuru darbībai tiek izmantots benzīns, kas sajaukts ar eļļu. Izvēloties sev nepieciešamo preci, pievērsiet uzmanību arī tās jaudai. Nopietnākiem darbiem noteikti vajadzēs jaudīgu motorzāģi.

Augsnes frēzes

Ierīkojot lielāku vai mazāku dārziņu, jums būs nepieciešama tehnika zemes apstrādei. To varat iegādāties arī interneta veikalā 220.lv. Šeit atradīsit kultivatorus, arklus, kartupeļu racējus, aeratorus un citas palīgierīces. Lai augsnes frēzes būtu iespējams vienkāršāk pārvietot, tām ir pievienoti stabili riteņi.

Lielākām teritorijām, kā arī cietākas augsnes uzirdināšanai ieteicams izvēlēties kultivatorus, kuriem ir lielāks zirgspēku skaits.

Sūkņi

Šajā 220.lv sadaļā atradīsit plašu ūdens sūkņu, dziļurbuma un iegremdējamo sūkņu, kā arī strūklaku sūkņu klāstu. Ūdens sūkņi būs piemēroti ne tikai lauku mājām, kurās nepieciešams modernizēt ūdensapgādes sistēmu, bet arī gadījumos, kad nepieciešams aplaistīt dārzu vai siltumnīcu.

Dziļurbuma sūkņu sadaļā atradīsit cirkulācijas, universālos, vibrosūkņus, kā arī sūkņus netīram vai tīram ūdenim. Savukārt tiem, kuri, veidojot dārza ainavu, vēlas tu papildināt ar skaistu strūklaku, 220.lv varēsit atrast sūkni tās ierīkošanai.

Spiedienmazgātāji

Kad nepieciešams nomazgāt auto, notīrīt mājas piebraucamo celiņu, dārza mēbeles, akmens sienas un dažādas citas grūti mazgājamas vietas, ir ērti izmantot augstpiediena mazgātājus. Tie atšķiras gan pēc jaudas, gan spiediena.

Tāpat 220.lv varat izvēlēties spiedienmazgātājus, kas izmanto auksto un karsto ūdeni. Izvēloties sev piemērotāko ierīci, ņemiet vērā to, kādam mērķim tā tiks izmantota. Vienkāršiem darbiem nebūs nepieciešams pats jaudīgākais mazgātājs, pietiks ar vidējas klases ierīci.

Papildus šai dārza tehnikai, 220.lv jums piedāvā iegādāties arī zaru un malas skaldītājus, dārza traktorus un piekabes, aeratorus, dzīvžogu šķēres, lapu savācējus, kā arī sniega frēzes. Lai uzturētu savu piemājas teritoriju un dārzu skaistu visos gadalaikos, ir jāizmanto piemērotu tehniku. 220.lv jums nodrošina visu nepieciešamo dažādiem darbiem, kas noderēs gan privātmāju saimniekiem, gan arī profesionāļiem, kuri ikdienā strādā ar zāģiem, trimmeriem un citām ierīcēm.

Ienāc interneta veikalā 220.lv un izvēlies visu sev nepieciešamo dārza darbiem jau šodien!

 

 

 

Atstājiet komentāru