2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Ferratum kredītlīnija- mūsdienīgs risinājums atbildīgajiem

Ferratum kredītlīnija- mūsdienīgs risinājums atbildīgajiem

Vēl salīdzinoši nesen noformēt kredītu bija visai sarežģīti, taču tagad, pateicoties tehnoloģiju attīstībai, arī aizņemšanās kļuvusi daudz vienkāršāka. Ātrums un ērtības arī ir galvenie iemesli, kādēļ ātrie kredīti beidzamajā laikā piedzīvojuši lielu popularitāti.

Ir pieprasījums, ir piedāvājums, tādēļ kredītkompāniju skaits tikai turpina pieaugt, sniedzot iespēju katram kredītņēmējam izvēlēties tieši viņa vajadzībām atbilstošāko risinājumu.

Kā izvēlēties piemērotāko aizdevumu?

Aizdevumi internetā tiek izsniegti bez ķīlas, galvojuma un citu laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas, taču aizņemšanās noteikumi, tāpat kā pieejamās summas un atmaksas termiņi gan pie dažādiem aizdevējiem mēdz atšķirties. Šī iemesla dēļ pirms lēmuma pieņemšanas vērts salīdzināt vairākas iespējas.

Šobrīd internetā pieejami vairāku veidu aizdevumi-

  • Īstermiņa kredīti noder steidzamu un neparedzētu izdevumu segšanai. Piemēroti tad, ja vajadzīgā summa nepārsniedz dažus simtus eiro un spēsi to atmaksāt 30 dienu laikā;

  • Patēriņa kredīti var būt atbilde, ja nauda vajadzīga uz garāku laika posmu, piemēram, 12 mēnešiem. Pieejamā summa var sasniegt vairākus tūkstošus eiro;

  • SMS kredīti līdzinās īstermiņa aizdevumiem, taču to noformēšanai nav vajadzīgs dators – pieteikumu iespējams nosūtīt ar vienas īsziņas palīdzību. Jāatzīmē, ka šis pakalpojums tiek nodrošināts tiem kredītņēmējiem, kas jau reģistrējušies izvēlētā aizdevēja interneta vietnē;

  • Kredītlīnija atgādina virtuālu kredītkarti, kas sniedz iespēju aizņemties iepriekš noteikta kredītlimita ietvaros. Piešķirto summu var saņemt pa daļām vai arī uzreiz. Turklāt papildu summu iespējams izņemt pat tad, ja iepriekšējā vēl nav pilnībā atdota. Šo iemeslu dēļ kredītlīnija var sniegt papildu drošību neplānotās situācijās.

Ferratum kredītlīnija

Ja esi izvēlējies kredītlīniju, svarīgi atrast uzticamu aizdevēju, kas nodrošina skaidrus un vienkāršus aizņemšanās nosacījumus. Viens no tādiem ir Ferratum Bank – aizdevējs, kas Latvijā strādā kopš 2007. gada šajā laikā kļūstot par plaši novērtētu finanšu pakalpojumu sniedzēju.

Ferratum kredītlīnija pastāvīgajiem klientiem pieejama līdz 1200 eiro, taču jaunajiem- līdz 1000 eiro. Kredītlimits katram klientam tiek noteikts individuāli, izvērtējot maksātspēju. Tā ietvaros klients var aizņemties tik reižu, cik nepieciešams, un veicot katru maksājumu, pieejamā kredītlimita summa atkal atjaunojas. Pirmās 30 dienas kredītlimitu var izmantot bez maksas – tātad, ja paņemto naudas summu atmaksāsi šajā laika posmā, tai netiks aprēķināti procenti un jāatdod būs tikai aizdevuma pamatsumma. Turklāt papildu naudas izņemšana ir bez maksas.

Kredītu vari atmaksāt arī veicot ikmēneša maksājumu minimālajā apmērā. Atkarībā no izmantotās summas, tas ir sākot no 20 eiro. Lai ietaupītu procentos aprēķināto summu, vari apmaksāt arī lielāku summu.

Par Ferratum kredītlīniju maksājumi jāveic tikai tad, ja tā tiek izmantota – ja esi pieteicies kredītlīnijai, taču to neizmanto, nekādi maksājumi jāveic nav.

Kas jāzina pirms kredītlīnijas noformēšanas?

Izvērtējot aizdevuma pieteikumu, kredītdevējs ņem vērā gan pretendenta ienākumu līmeni, gan kredītvēsturi. Tieši negatīva kredītvēsture ir galvenais iemesls, kādēļ aizdevuma piešķiršana tiek atteikta, tāpēc vienmēr svarīgi aizņemties atbildīgi un godprātīgi pildīt savas kredītsaistības. Tāpat svarīgi arī izvērtēt savu maksātspēju – pretējā gadījumā kredīts var negatīvi ietekmēt finansiālo stabilitāti.

Nozīmīgs aspekts ir arī vecuma ierobežojums. Ferratum kredītlīnija tiek izsniegta tiem Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kas sasnieguši vismaz 21 gada vecumu.

Lai pieteiktos kredītlīnijai-

  • Reģistrējies aizdevēja interneta vietnē;

  • Samaksā reģistrācijas maksu no sava uz kredītdevēja bankas kontu pārskaitot vienu eiro centu. Svarīgi to darīt no tā bankas konta, uz kuru vēlies saņemt aizdevumu;

  • Gaidi lēmumu par aizdevuma piešķiršanu;

  • Ja atbilde ir pozitīva, naudu savā bankas kontā saņemsi dažu minūšu laikā.

Pieteikties papildu summai, kā arī apskatīt visu aktuālo informāciju par noformēto kredītlīniju, turpmāk varēsi reģistrācijas laikā izveidotajā lietotāja profilā. Ja radušās kādas neskaidrības, esi laipni aicināts sazināties ar aizdevēja kredītspeciālistiem – viņi ar prieku sniegs atbildes uz visiem jautājumiem, kā arī palīdzēs izvēlēties konkrētajai situācijai atbilstošāko risinājumu.

Kredītņēmēju ērtībām arī īstermiņa un patēriņa aizdevumi

Kredītlīnija nav vienīgais aizdevuma veids, ko nodrošina Ferratum Bank. Tā piedāvājumā arī īstermiņa aizdevumi un patēriņa kredīti. Īstermiņa kredīts dod iespēju aizņemties līdz 400 eiro pastāvīgajiem klientiem un līdz 350 eiro tiem, kuri aizņemas pirmo reizi. Aizdevuma atmaksa jāveic 30 dienu laikā. Jāpiebilst, pirmais īstermiņa kredīts tiek izsniegts bez komisijas maksas – pēc trīsdesmit dienām jāatdod tikai aizdevuma pamatsumma. Īstermiņa kredīts piemērots neparedzētu un salīdzinoši mazu tēriņu segšanai, taču arī tas jāaizņemas ar pārliecību, ka spēsi to atmaksāt laikus.

Patēriņa kredīts, savukārt, noderīgs lielāku plānu īstenošanai. Tāpat kā citi aizdevuma veidi, pieejams bez ķīlas, galvojuma vai izziņām no darba vietas. Tā noformēšana ir bez maksas – jāmaksā tikai pamatsumma un procentos aprēķinātais. Pirms piesakies šim aizdevuma veidam, iepazīsties ar līguma nosacījumiem un plānoto ikmēneša maksājuma apmēru. Tas palīdzēs samērot to ar saviem ienākumiem un izvēlēties piemērotāko atmaksas termiņu. Maksimālais patēriņa kredīta apmērs ir 1500 eiro un tas jāatmaksā 6 līdz 12 mēnešu laikā.

Ferratum kredītlīnija un citi aizdevumi ir mūsdienīga atbilde neplānotās situācijās. Tomēr, piesakoties kredītam, ņem vērā atbildīgas aizņemšanās priekšnoteikumus-

  • Rūpīgi izvērtē kredīta nepieciešamību;

  • Aizņemies tikai tik, cik konkrētajā brīdī vajadzīgs;

  • Ja nezini, kā un kad spēsi paņemto atmaksāt, labāk izvēlies citus risinājumus

Tomēr, ja kādu iemeslu dēļ kredītsaistības nevari izpildīt laikā, sazinies ar aizdevēju, lai vienotos par abām pusēm pieņemamiem risinājumiem.

Aizdevumu vienmēr vari tērēt pēc saviem ieskatiem, taču atceries, ka tas paredzēts neplānotu un steidzamu situāciju risināšanai, nevis nepārdomātu iegribu apmierināšanai vai citu kredītsaistību segšanai.

 

Atstājiet komentāru