2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Saņemt kredītu no mājām

Saņemt kredītu no mājām

Šodien ir iespējams aizņemties neizejot no mājas. Ierakstiet internetā www.sms kredit.lv un nonāksiet portālā Kredit.lv, kur salīdzināti dažādi sms kredīti, ātrie kredīti, patēriņa aizdevumi, auto kredīti un citi finanšu pakalpojumi. 2017. gadā visi nebanku kredītu devēji piedāvā klientiem iespēju aizpildīt pieteikuma anketu internetā un naudu pārskaita pa tiešo uz bankas kontu. Tas nozīmē, ka kredīta saņemšanai nav vajadzīgs ierasties uzņēmuma birojā. Pēc pieteikuma aizpildīšanas kredītspeciālisti izvērtē visu informāciju un pieņem lēmumu. Pirms izmantot šo iespēju izvērtējiet iespējas atmaksāt aizdevumu noteiktajā laikā. Rīkojieties atbildīgi.

Vai es varu pretendēt uz kredītu internetā?

Latvijā aizņemties bez ķīlas un galvotāja internetā var ikviens, kas sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu. Pieteikuma iesniedzējam ir jāsaņem regulāri ienākumi tādā apmērā, kas ļauj atmaksāt parādu. Saskaņā ar likumdošanu aizdevējiem ir pienākums pārbaudīt klientu maksātspēju. Reālā dzīvē tas tiek paveikts, pārbaudot informāciju par nomaksātajiem nodokļiem vairākās datu bāzēs. Mini kredītiem, kuru kopējā summa nepārsniedz 300 eur var tikt piemēroti atviegloti nosacījumi. Daļa kreditoru izvēlas nepārbaudīt klientu spēju segt parādsaistības tik maziem aizdevumiem, taču paredzams, ka ar laiku šāda pretimnākšana vairs nebūs iespējama. Diemžēl praksē mēdz būt gadījumi, kad klienti maldina uzņēmumus. Rezultātā tiek piešķirti ātrie kredīti bez darba vietas arī cilvēkiem, kam vispār nav nekādi ienākumi. Arī pensionāri formāli pieder pie grupas, kurai nav darba vieta, taču viņi var aizņemties internetā, jo saņem savu vecuma pensiju.

Kādi ir šobrīd izdevīgākie piedāvājumi?

Jēkabpilī un arī pārējā Latvijā tradicionāli vispopulārākie ir bezprocentu aizdevumi, t.i. kredīti, kas pieejami ar 0% komisiju un 0% pārmaksu. Aizņemties bez procentiem ir iespējams uz laiku, kas nepārsniedz vienu mēnesi. Ja vajadzīgs ilgāks parāda atmaksas termiņš, jārēķinās, ka būs jāmaksā komisijas maksa. Arī aizņemoties atkārtoti tajā pašā uzņēmumā būs jāmaksā komisijas maksa. Nozares vidējā likme ir vismaz 8 – 10 procenti mēnesī, taču iespējama arī daudz lielāka procentu likme. Labāku izpratni par to, kurš atkārtots aizdevums ir lētāks varat iegūt kredītu salīdzināšanas portālā Kredit.lv. Galvenā uzmanība būtu jāpievērš akcijas piedāvājumiem, kas piedāvā atlaides un gada procentu likmei, jo tieši tā ļauj noteikt, kurš ir pats lētākais ātrais kredīts internetā. No otras puses, pats labākais veids, kā ietaupīt naudu uz aizņemšanās rēķina ir neaizņemties nemaz. Kreditori dzīvo uz procentiem, ko maksā klienti, bet, ja Jūs nevienam nemaksājat procentus, tad pašiem paliek vairāk nauda savām vajadzībām. Aizņemieties atbildīgi.

Atstājiet komentāru