2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Telts zvaigzne – košs un ietilpīgs pasākuma akcents

Telts zvaigzne – košs un ietilpīgs pasākuma akcents

Svaigs gaiss un silta saule uzlabo ikviena cilvēka garastāvokli, tāpēc vasarā publiskie pasākumi un svētki bieži notiek ārā. Visdažādākie festivāli, gadatirgi, kā arī dzimšanas dienas ballītes un sporta pasākumi norisinās pilsētu ielās, dārzos, ezeru un upju krastos. Lai šāds pasākums izdotos un viesi būtu apmierināti, nepieciešams parūpēties ne tikai par interesantu programmu un gardu maltīti, bet arī par atbilstošu aprīkojumu. Pasargāt viesus, pārtiku un inventāru no saules stariem, vēja brāzmām un lietus Jums palīdzēs telts zvaigzne – oriģināla, krāsaina nojume, ko var izmantot dažādās situācijās.

Koša un ietilpīga telts, kas piesaista uzmanību

Lai uzstādītu telti pilsētas laukumā vai piemājas teritorijā, nav nepieciešams tērēt naudu tās iegādei. Visērtāk un izdevīgāk ir telti iznomāt no pasākumu aprīkojuma servisa “Akurāts” un uzticēt telts piegādi, montāžu un demontāžu speciālistiem. “Akurāts” piedāvātās teltis ir ražotas no izturīga PVC auduma un metāla stieņiem, kas nodrošina aprīkojuma stabilitāti. Telts Zvaigzne ir divkrāsains daudzstūris jūras zvaigznes formā. Gan publiskos, gan privātos pasākumos tā:

  • piesaistīs uzmanību ar nestandarta izskatu;

  • pasargās viesus un cienastu no saules stariem;

  • radīs pozitīvu un mājīgu atmosfēru.

Šāda telts būs īpaši piemērota neformāliem pasākumiem: pludmales ballītēm, svētkiem pļavā vai ezera krastā, sporta sacensībām. Košas, bet ne kliedzošas krāsas piesaistīs uzmanību, nenogurdinot acis, bet oriģināla telts forma lieliski iederēsies pasākuma neoficiālā noskaņā. Telts Zvaigznes parametri:

  • augstums 5,21 m;

  • apjoms 50 m2;

  • tā ir samontējama 15 minūšu laikā.

Telti var izrotāt ar baloniem, ziedu virtenēm vai koku zariem. Atraisiet savu fantāziju un dekorējiet telti atbilstoši Jūsu svētku tematikai!

Profesionālais montāžas serviss un atklāta cenas politika

“Akurāts” darbinieki nodrošina pilnu telts apkalpošanas servisu. Nomas cenā ir iekļauta piegāde, uzstādīšana un demontāža, tāpēc Jūs varēsiet baudīt svētkus, neuztraucoties par tehniskajām detaļām. Lai uzzinātu pilnu nomas cenu, ienāciet akurats.lv un tiešsaistē aizpildiet pieteikumu. “Akurāts” konsultants sazināsies ar Jums un informēs par telts nomas detaļām. Telts Zvaigzne cena ir atkarīga no:

  • nomas ilguma;

  • piegādes vietas;

  • montāžas grūtības pakāpes.

Akurats.lv mājaslapā Jūs varat iepazīties ar pilnu pasākumu aprīkojuma preču klāstu un pasūtīt ne tikai telti, bet arī mēbeles, skatuves, bāra letes, sienu un griestu dekorus. Iznomājiet visu nepieciešamo ar “Akurāts” palīdzību un baudiet profesionāli rīkotus svētkus!

 

Komentāri (0-2/2)

  • averto.lv
    02.07.2018 18:32
    Lai arī Jūsu pasākums tiktu ierindots labāko pasākumu sarakstā, izvēlieties uzņēmuma AVERTO teltis un nojumes! Teltis un nojumes (2x2 m līdz 6x14 m) ir prātīga un praktiska izvēle pasākumiem un svinībām, kas noris zem klajas debess, jo pat sliktos laika apstākļos ir iespējams nodrošināt patīkamu un jautru atmosfēru pasākuma viesiem. Izvēlies sev piemēroto izmēru un krāsu un izbaudi neatkarību no laika apstākļiem! Piegāde - 1-2 darba dienu laikā.
    Ienāc averto.lv
  • averto.lv
    02.07.2018 18:32
    Teltis pasākumiem. Ienāc averto.lv

Atstājiet komentāru