2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Dārza nojumes noderēs kā Līgo svētkos, tā visu atlikušo vasaru

Dārza nojumes noderēs kā Līgo svētkos, tā visu atlikušo vasaru

Papardes zieda meklējumi, saullēkta sagaidīšana, dziesmu dziedāšana un vēl tik daudz iemeslu, kāpēc pavadīt Līgo svētku nakti nomodā. Interesanti, ka katru gadu ir aktuāls jautājums par to, ko darīt, ja laikapstākļi šogad nelutina un ir jārēķinās ar lietusgāzēm. Bez šaubām, ir patīkami paslēpties zem smaržīgu guļbaļķu ēkas vai piemājas pirtiņas jumta, tomēr ne vienmēr, svinot Jāņus, piemēram, pļavā vai pie jūras, šādas ēkas būs pieejamas. Ja vien neplānojat izvairīties no lietus, pavadot vasaras saulgriežus iekštelpās, arī Jums lieti noderēs ātri saliekamās dārza nojumes.

Skauti teiks, ka tās nav vajadzīgas, jo pietiek ar pāris sprunguļiem un plēves gabalu, lai efektīvi paslēptos no mitruma. Bet, vai šāda pieeja patiks ikvienam Līgo svētku apmeklētājam? Maz ticams, jo cilvēki mīl komfortu un siltumu, vai ne?

Īpaša funkcionalitāte kompaktā iepakojumā

Iedomājieties telti, ko Jūs vienkārši varat pārvadāt savā automašīnā, bet, to uzstādot, zem tās aicināt līdz pat 20 cilvēku. Tieši tā varētu definēt dārza nojumes. Lūk, vēl pāris īpašības, kas padara tās par vērtīgu ieguldījumu:

  • Dārza nojumes aizņem maz vietu salocītā veidā – Jums būs viegli tās pārvietot;

  • Tās ir izgatavotas no viegliem un izturīgiem materiāliem – tātad ilgtspējīgas un vieglas;

  • Estētisks dizains ar individuālām apdrukas iespējām – jeb piemērotas gan lietošanai piemājas dārzā, gan publiskos un korporatīvos pasākumos;

  • Relatīvi zema cena – dārza nojume ir iespējams ekonomiskākā alternatīva stacionāras nojumes būvniecībai.

Izcila investīcija, ja vēlaties pulcēt savā dārzā radiniekus, draugus vai kolēģus kādiem lustīgiem svētkiem karstajās vasaras naktīs. Līgo svētki, izbraucieni pa lauku reģioniem, radinieku sanākšana, ikgadējās uzņēmuma sporta spēles un citi fantastiski varianti, kā pilnvērtīgi svinēt dzīvi atslodzes laikā. Sagatavojieties šiem svētkiem jau savlaicīgi, izvēloties vispiemērotāko dārza nojumi tieši Jūsu vasaras plāniem!

Pasūtīt, uzstādīt un ballīte var sākties

Pasūtīt? Tieši tā – dārza nojumes visvieglāk iegūt savā īpašumā ir, pasūtot tās internetā. Interneta veikalā “1a.lv” Jūs atradīsiet dārza nojumes vairāk nekā 5 dažādos toņos un izmēros no atzītākajiem ražotājiem. Vairums no tām ir aprīkotas arī ar pretodu tīklu. Protams, iegādājoties ikvienu modeli, saņemsiet arī 24 mēnešu garantiju.

Baudiet vasaras karstās naktis pie dabas, neatkarīgi no laikapstākļiem – pasūtiet savu jauno dārza nojumi interneta veikalā 1a.lv!

 

Atstājiet komentāru