2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Kartingi - drošākais veids, kā izbaudīt ātrumu

Kartingi - drošākais veids, kā izbaudīt ātrumu

Vai Tev patīk ātrums un adrenalīns, taču Latvijā to īsti nav, kur izbaudīt? Kartingi ir risinājums - aizraujies trasē un uzstādi personīgo ātruma rekordu! Tā ir arī lieliska dāvana kādam, kurš katru reizi ar prieku sēžas pie spēkrata stūres.

Drošība vienmēr pirmajā vietā

Kartingi ir aizraujoša aktivitāte gan bērniem, gan pieaugušajiem - jau pēc pirmā apļa katrs būs kļuvis par kartinga entuziastu. Galvenie noteikumi, lai brauktu ar kartingu ir pavisam vienkārši:

  • Jāatceras par drošības ekipējumu - izmanto visu, ko Tev iedod kartinga hallē;

  • Tāpat kā ar automašīnām, arī ar kartingu nedrīkst braukt alkohola vai narkotisko vielu ietekmē;

  • Nav nepieciešamas ne autovadītāja tiesības, ne iepriekšēja pieredze - kartingi ir pietiekami vienkārši, lai instruktors ātri vien Tev iemācītu spiest pedāļus un griezt stūri.

Izbaudi gludu ceļa segumu un vēju gar sāniem

Interneta veikalā DāvanuServiss.lv ir jau sagatavoti kartinga piedāvājumi gan vienam, gan diviem cilvēkiem. Kartingi atrodas Rīgā un Ropažos, kur izveidota šobrīd jaunākā un vislabāk aprīkotā atvērtā tipa kartinga trase 650 metru garumā. Katrā piedāvājumā ir iekļauts viss nepieciešamais ekipējums un 10 minūšu brauciens, kas trasē liksies teju vai pusstundas ilgumā. Dodies uz trasi ar draugiem un izaicini viņus uz sacensībām - kartingi ir īstā vieta, kur mēroties spēkiem izveicībā un spēkrata kontrolē. Pirms došanās uz trasi, veic sava brauciena reģistrāciju, piezvanot attiecīgajai kartinga hallei - jāatceras, ka atvērta tipa trases darbojas tikai sausajos un siltajos gada periodos.

Viens mirklis, un Tu jau sēdēsi pie kartinga stūres

Iegādājoties braucienu ar kartingu interneta veikalā DāvanuServiss.lv, Tu sastapsies ar augstas kvalitātes servisu un ātru apkalpošanu:

  • Izvēlies piemērotāko aktivitāti un apmaksā turpat mājaslapā ar internetbankas starpniecību;

  • Saņem dāvanu savā e-pasta kastītē pāris sekunžu laikā vai izmanto kurjera pakalpojumus un sagādā pārsteigumu, nogādājot dāvanu līdz drauga namdurvīm;

  • Izmanto nopirkto pakalpojumu 12 mēnešu laikā no pirkuma brīža - gada laikā noteikti atradīsies kāds brīvs brīdis dāvanas izmantošanai;

Ja pēc pirkuma veikšanas pārdomā, 14 dienu laikā atgriez to un saņem atpakaļ samaksāto naudu.

Kartingi ir lielisks veids, kā izbaudīt ātruma radīto adrenalīnu piemērotā un drošā vidē. Uzdāvini sev vai kādam draugam piedzīvojumu - ienāc DāvanuServiss.lv mājaslapā davanuserviss.lv un izvēlies jau tūlīt!

 

Atstājiet komentāru