2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Fotosesija – oriģināla dāvana ikvienam

Fotosesija – oriģināla dāvana ikvienam

Lielākais dāvanu karšu interneta veikals Latvijā, DāvanuServiss.lv, būs īstais būs īstais palīgs neaizmirstamas dāvanas sagādāšanā. DāvanuServiss.lv piedāvā plašu piedzīvojumu klāstu, kas dāvanu kartes saņēmējam ļaus sajust jaunas emocijas. Piemēram, krāšņa fotosesija ļaus ikvienam sajusties kā profesionālam modelim un atklāt sevī jaunas izjūtas. Fotosesijas dāvanu karte ir universāla un kompakta dāvana dažādiem svētkiem – Ziemassvētkiem, dzimšanas dienai, kāzu jubilejai vai kādai citai īpaša dienai.

Kāpēc šāda dāvana ir īpaša?

Fotosesija ir lieliska dāvana, lai iemūžinātu skaistus dzīves mirkļus, piemēram:

  • dzimšanas dienu;

  • gaidību laiku;

  • Kāzu gadadienu;

  • vecmeitu ballīti u.c.

Vēlies uzdāvināt fotosesiju savai labākajai draudzenei vai mīļotajai sievietei? Lieliska izvēle būs fotosesija pie dabas, kas ļaus atplaukst arī pašai modelei, atmodinot sevī īstu dīvu. Individuālās vai pāru fotosesijas dabā ir neaizmirstams piedzīvojums ikvienam.

Fotosesija būs arī lieliska dāvana arī ģimenei, tādējādi iemūžinot ģimenes kopā būšanu un atklājot mīļas un labestības pilnas jūtas, kas virmo ģimenes vidū. Topošajai māmiņai šāda dāvana būs ļoti īpaša, jo iegūtās bildes nākotnē kalpot par skaistu atmiņu no gaidību laika. Fotosesijas noskaņa vienmēr ir atbilstoša notikumam un izvēlētajai tematikai.

Fotosesiju veidi

Fotosesija ir iespējama foto studijā vai brīvā dabā, kas ir ieteicams, jo ir iespējams fotografēties visdažādākajās vietās - pilsētvidē, parkos, mežā vai pat pie jūras – par to iespējams vienoties ar fotogrāfu.

Pirms iegādājaties dāvanu karti fotosesijai, Jums ir iespēja izvēlēties atbilstošāko fotosesijas veidu, lai iemūžinātu dzīves skaistākos un jautrākos mirkļus caur profesionālas fotokameras objektīvu.

Kas ir iekļauts fotosesiju piedāvājumā?

Visbiežāk, DāvanuServiss.lv fotosesiju piedāvājumos ir iekļauts:

  • profesionāla fotosesija;

  • atbilstošs foto grims;

  • stilista palīdzība tēla veidošanā;

  • dažādi rekvizīti;

  • bilžu apstrāde;

  • bilžu ierakstīšana flash atmiņā vai DVD.

Fotosesija ir fotogrāfa, stilista un modeļa kopdarbs, jo tikai tā ir iespējams iegūt lielisku gala rezultātu, lai vēl ilgi varētu priecāties par iegūtajiem foto uzņēmumiem.

Fotogrāfs garantē profesionālu fotografēšanu un kvalitatīvu bilžu pēcapstrādi. Stilista uzdevums ir izveidot atbilstošu grimu un frizūru, palīdzēt izvelēties interesantu un piemērotu tēlu un iedvesmos atraktīvākām bildēm. Vidēji fotosesijas ilgums variē no 1 līdz 2,5 stundām.

Fotosesiju piedāvājumu kombinācijas var atšķirties, un tas arī ietekmē dāvanu kartes cenu. Pirms iegādājies dāvanu karti fotosesijai, iepazīties ar visiem piedāvājumā esošajiem punktiem un izvēlie tīkamāko.

Ienāc DāvanuServiss.lv un izvēlies dāvanu, kas paliks atmiņā!

 

Atstājiet komentāru