2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Aizmirsti rindas - izdevīgs ātrais kredīts 15 minūšu laikā

Aizmirsti rindas - izdevīgs ātrais kredīts 15 minūšu laikā

Nevari sagaidīt algas dienu, bet ļoti vēlies aiziet pie friziera vai uz teātri? Neuztraucies, Tev vairs nav jāaizņemas no draugiem un radiem, jo ir pieejama laba alternatīva – aizdevums internetā jeb ātrais kredīts. Ja esi drošs, ka spēsi atdot naudu paredzētajā termiņā, tad aizņemies jau šodien un īsteno savus plānus, negaidot algas dienu!

Aizņemies tik, cik nepieciešams

ViaSMS piedāvā ērtus naudas risinājumus neparedzētām dzīves situācijām - viss, kas Tev nepieciešams ir mobilais telefons ar interneta pieslēgumu. Mājaslapa viasms.lv piedāvā ļoti ērtu kalkulatoru, kurā vari norādīt vēlamo aizņēmuma summu un ilgumu. Blakus kalkulatoram ir tabula, kurā uzreiz parādās, kurā datumā būs jāatdod ātrais kredīts, izvēloties attiecīgu aizņēmuma summu, kā arī komisijas maksa par veikto pakalpojumu. Izvēlies summu un aprēķini sev izdevīgāko atdošanas termiņu. Pavisam vienkārši!

  • Iepazīsties ar līguma nosacījumiem;

  • Ievadi kalkulatorā vēlamo summu;

  • Izvēlies atdošanas datumu;

  • Saņem aizdevumu.

Turklāt, aizņemoties naudu pirmo reizi, būs jāatdod tieši tik liela summa, cik aizņēmies un ne centu vairāk. Tomēr, lai saņemtu bezmaksas aizdevumu, pirmajā reizē iespējams aizņemties līdz 350 eiro lielu ātro kredītu. Attiecīgi otrajā un trešajā reizē šī aizņēmuma summa kļūs lielāka, tikai šoreiz kā par jebkuru citu pakalpojumu būs jāmaksā komisijas maksa.

Kredīts bez ķīlas un dokumentiem

Ātrais kredīts ne velti tā saucas, jo ir salīdzinoši ātrs. Tas nozīmē, ka Tev nav nepieciešams stāvēt garās rindās un iesniegt dokumentus, turklāt arī nenomaksāts kredīts citā kredītiestādē nebūs šķērslis, lai saņemtu aizdevumu. Pats galvenais, lai nav kavētu maksājumu.

Lai pavisam noslēgtu pieteikumu, ViaSMS kontā ir jāieskaita vienreizēja reģistrācijas maksa 0,01 centa apmērā, tādā veidā reģistrējot savu kontu, uz kuru tiks pārskaitīts aizdevums. Ieteicams izvēlēties to banku, kurā Tev jau ir konts, jo tad naudu saņemsi uzreiz. Visa nepieciešamā informācija ir norādīta mājaslapas jautājumu un atbilžu sadaļā. Veicot pārskaitījumu, neaizmirsti norādīt:

  • Saņēmēju;

  • Reģistrācijas numuru;

  • Maksājuma mērķi.

Piekrītot Aizdevuma līguma nosacījumiem, Tu dod atļauju Valsts sociālajai apdrošināšanas aģentūrai (VSAA) sniegt izziņu par saviem pēdējo 6 mēnešu ienākumiem kredītspējas izvērtēšanai.

Kā tiek novērtēta kredītspēja?

Ikviena klienta kredītspējas novērtēšanā tiek izmantotas VSAA datu bāzes, kā arī papildus informācija tiek iegūta no tādiem uzņēmumiem kā “Creditreform”, “Lindorff”, “Gelvora” u.c. Ja Tev nav nenomaksātu parādsaistību, tad ātrais kredīts tiks piešķirts jau uzreiz – pat 20 minūšu laikā. Galvenais ir objektīvi novērtēt savas iespējas to atmaksāt laikā. Aizņemies atbildīgi!

 

Komentāri (0-1/1)

  • Laura
    17.08.2023 02:13
    Laba diena katram! Es vēlos izmantot šo mediju, lai pastāstītu jums par godīgu aizdevuma uzņēmumu, kas man palīdzēja saņemt komerciālu aizdevumu ar saprotamiem noteikumiem. viņi piedāvā visu veidu aizdevumus.
    Saziņas e-pasts: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

Atstājiet komentāru