2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilī durvis vēris “Gaļas nama” restorāns

Jēkabpilī durvis vēris “Gaļas nama” restorāns

Veikals-kafejnīca “Gaļas nams” turpina attīstīties un pozitīvi pārsteigt jēkabpiliešus, nupat ir tapis jauns piedāvājums – restorāns.

 

Jau pāris nedēļas sociālajos tīklos cilvēki publicē atsauksmes un attēlus par jauki pavadīto laiku un greznām vakariņām “Gaļas nama” restorānā Jēkabpilī. Kāds tur svinējis kāzu jubileju, cits atpūties ģimenes vai draugu lokā, bet vēl kāds – ziņkāres pēc devies izpētīt jaunā restorāna piedāvājumu. Publicētās atsauksmes un fotoattēli liecina, ka redzētais un nobaudītais restorānā apmeklētājus ir patīkami pārsteidzis.

 Restorāns apmeklētājiem durvis vēra 19.novembrī un pieejams ir trīs dienas nedēļā - ceturtdienās, piektdienās un sestdienās. Lai noskaidrotu, kas apmeklētājus sagaida restorānā, uz sarunu aicinājām šefpavāru Gintu Butkus.

 “Vēlamies palutināt jēkabpiliešus un pilsētas viesus. Esmu izstrādājis unikālu ēdienkarti ar dažādiem gardumiem, kas ik pa laikam tiek papildināta. Pats esmu stažējies vairākos Rīgas un Jūrmalas restorānos un viesnīcās.

 Viņš ir aknīstietis, bet patlaban dzīvo un strādā Jēkabpilī. Gints ar lepnumu atzīst, ka sākot restorāna veidošanu, viņam tika uzticēti šefpavāra pienākumi, kas sevī iekļauj gan ēdienkartes izstrādi, gan atbilstošu trauku izvēli un arī kopējo koncepciju, apkalpošanu un vēl citas būtiskas lietas, lai vakars restorānā apmeklētājiem vēl ilgi paliktu neaizmirstamās un pozitīvās atmiņās.

 “Domāju, ka līdz šim, Jēkabpilī nebija tādas omulīgas vietas, kur varētu vakaros ar ģimeni, bērniem un draugiem ieturēt veselīgu, gardu maltīti nesteidzīgā atmosfērā, par ļoti pieejamām cenām. Esam ļoti priecīgi, ka jau tik neilgā laikā, kopš restorāns ir atvērts, jau esam tikuši pie patstāvīgiem klientiem, kuru skaits tikai papildinās,” atzīst Gints Butkus.

Viņš norāda, lai vakars būtu izdevies un restorānā apmeklētājus gaidītu viņiem vien servēts galdiņš, to vajag rezervēt jau iepriekš, jo gribētāju ir ļoti daudz, bet vietu skaits ir ierobežots.

 “Gaļas nama” restorānā var iegādāties dāvanu kartes, kas var būt ļoti laba dāvana tuviniekiem un draugiem Ziemassvētkos. Arī uzņēmumu vadītājiem ir lieliska iespēja iepriecināt savus darbiniekus ar restorāna apmeklējumu. “Gaļas nama” restorāns strādās arī Ziemassvētkos no 23. līdz 26.decembrim. Gints Butkus sola, ka Ziemassvētku nedēļā būs daudz garšīgu pārsteigumu no šefpavāra.

 “Gaļas nama” restorāns piedāvā arī banketus, gan uz vietas, gan izbraukumā ar restorāna ēdienkarti. Tā kā restorānā ir gaidītas ģimenes, šeit padomāts arī par visjaunākajiem apmeklētājiem.

 “Mums ir izstrādāta īpaša, bērniem draudzīga ēdienkarte,” saka Gints Butkus un piebilst, ka arī pieaugušajiem ir liela un interesanta ēdienu izvēle. “Katram viesim tiek pasniegta, vēl silta pašu cepta trīs veidu maizīte. Īpaši garda ir biešu maize, klāt pasniedzam arī trīs veidu sviestiņus. Pārsvarā izmantojam vietējos produktus. Arī savus kūpinājumus un meža gaļas vītinājumus. Īpaši gards ēdiens ir “Jēkaba medaljoni”, kas gatavots no liellopa sēkliniekiem. Varam lepoties arī ar saviem karstajiem dzērieniem, kas patīkami sildīs vēsajos ziemas vakaros. Viesi ir ļoti iecienījuši dzērveņu- čili dzērienu, un cidoniju- medus dzērienu. Diedzējam arī dīgstus no pelēkajiem zirņiem, kas ir ļoti bagāti ar vitamīniem. Ļoti interesants ir arī pasniegšanas veids. Ēdienkartes ir apvilktas ar linu, dekorētas ar bērza tāsi un dzintariem, Ir sarkankoka dēlīši, plūmes koka karotes, ābeles sviesta nazīši, melnā akmens plāksnes, un jāteic, uz šādiem traukiem ēdiens garšo vienkārši dievīgi,” ar savu stāstījumu Gints Butkus ļauj ielūkoties “Gaļas nama” restorāna piedāvājumā.

 Visu decembri iepērkoties “Gaļas nama” veikalā-kafejnīcā, pircēji saņem kuponu 50% atlaidei desertam, pērkot pamatēdienu restorānā.

“Gaļas nama” restorānā var iegādāties Dāvanu kartes 5, 10 un 20 eiro vērtībā. Zināms arī restorāna darba laiks Ziemassvētkos: 23.decembrī -18.00-23.00, 24.decembrī -18.00-23.00, 25.decembrī – 10.00-23.00, 26.decembrī – 18.00-23.00. Restorāna galdiņu rezervāciju un pasūtījumus var veikt, zvanot uz telefona numuru 25255050.

 “Gaļas nams” restorāns atrodas Jēkabpilī, Viestura ielā 35.

Komentāri (0-7/7)

  • Deniss
    18.12.2019 20:51
    Patīkami redzēt to ka ekonomikā rosās censoņi. Lai vairāk ver durvis jauni restorāni mūsu valstī.
    http://www.skydas.lv
  • Edmunds
    28.03.2019 23:55
    Lieliski aprīkots restorāns, durvju atvēršana ir ļoti svarīgs notikums. Apsveicam no sirds! Daudz klientu un ilgus gadus produktīva darba.

    http://www.sosdienests.lv
  • Nora
    02.07.2018 18:33
    Apveicu ar restorāna atvēršanu. Vienu reizi ar kolēģiem esmu bijusi - varu tikai to labāko par šo vietu teikt. :)

    http://www.durvjupasaule.lv/
  • Jānis12222
    02.07.2018 18:28
    Kā ar ventelāciju? Tas pats Gaļas Nama smakulis?
  • Ese
    02.07.2018 18:28
    Tas ir Galas nama telpas????
  • Ieva
    02.07.2018 18:28
    Ļoti patīkams pārsteigums! Tik garšīgi un forši! :)
  • Viesis
    02.07.2018 18:28
    Ļoti burvīgs ēdiens un atmosfēra... un tie šefpavāra komplimenti...mmm...

Atstājiet komentāru