2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Spēļu konsole Xbox 360 Slim – priekšrocības - populārās Kinect, Xbox Live spēles

Spēļu konsole Xbox 360 Slim – priekšrocības - populārās Kinect, Xbox Live spēles

Konsole Xbox 360 Slim ir lieliska ierīce, kas paredzēta, primāri, spēļu spēlēšanai. Ja vēlamies iegādāties konsoli ne tikai mērķim – spēlēt spēles, bet vēlamies, lai ierīce pilda arī citas funkcijas (iespēja skatīties filmas, klausīties mūziku), tad noteikti jāizvēlas Xbox 360 ar Kinect.

Xbox ir videospēļu konsole, kas pazīstama pasaulei jau septītajā paaudzē – nu kā Xbox 360. Tās izstrādātājs – visiem labi zināmais un atpazīstamais Microsoft. Konsole izstrādāta un radīta tik veiksmīgi, ka tā nopietni konkurē tirgū ar tikpat labi zināmo Sony Playstation un Nintendo Wii spēļu konsolēm jau no paša sākuma jeb tās pastāvēšanas laika – no 2005.gada.

Laikam ejot un tehnoloģijām attīstoties, tika uzlabots arī Xbox 360, kļūstot par Xbox 360 Slim, kam, atšķirībā no iepriekšējās versijas ir savas būtiskās priekšrocības, atļaujot iegūt vairāk no konsoles. Viena no vērtīgām priekšrocībām – jau minētais Kinect sensors, kas ļaus kontrolēt izvēlētos spēles varoņus, izmantojot žestus. Tāpat, ar Kinect sensoru nebūs nepieciešami papildus vadi, kabeļi, pultis vai papildus ierīces – esošo bezvadu pulti būs iespēja brīvi un vienkārši izmantot pat 10 metru lielā diapazonā no ierīces. Tas nozīmē – Kinect nodrošina 3D telpisku skenēšanu noteiktā attālumā starp ierīci un spēlētāju, kas ļauj spēlē iejusties ar kustībām un reālām paša veiktām darbībām. Lietotāji atzīst, ka šāda telpas un attāluma brīvība gluži rosina spēles laikā būt aktīviem, piecelties no dīvāna un patiešām iejusties spēlē, papildinot savas darbības ar plašām kustībām. Ierīcei uzlabots un palielināts USB portu skaits, kas ļaus to savienot ar datoru, kameru, MP3 atskaņotāju un ļaus atskaņot audio vai video no pieslēgtajām ierīcēm. Pieejams tīkla pakalpojums Xbox Live, kas nodrošinās iespēju spēles izbaudīt tiešsaistē, spēlējot pret reāliem pretiniekiem visā pasaulē, draugiem, svešiniekiem, kā arī sarunāties spēles laikā, vai izmantot Facebook un Twitter sociālos portālus. Pateicoties esošajam HDMI savienojumam, konsoli būs iespējams savienot ar HD televizoru un izbaudīt lielisku attēlu un grafikas kvalitāti gan spēlējot spēles, gan skatoties filmas vai dažādus video.

Xbox Live pieslēgums piedāvā dažādas funkcijas, kas nodrošinās patīkamāku un ērtāku spēļu spēlēšanu tiešsaistē. Būs iespējams saglabāt dažādus spēles sasniegumus un līmeņus, komunicēt ar pretiniekiem spēles laikā un apmainīties ar ziņojumiem, izvēlēties un aizaicināt uz spēlēm draugus. Caur Xbox Live iespējams piekļūt arī dažādām aplikācijām – Youtube video vai Xbox Live Marketplace – ievietotajām spēlēm, mūzikai un filmām. Savukārt vecākiem būs iespēja ierobežot spēļu piekļuvi bērniem, kontrolējot, kādas spēles bērniem tiek atļautas spēlēt (piekļūt) un kādas nē.

Šāda jaunās paaudzes spēļu konsole var izrādīties lieliska dāvana svētkos gan tiem, kas ar spēlēm aizraujas katrā savā brīvajā brīdī, gan iesācējiem, kas tā īsti nekad nav izbaudījuši spēļu spēlēšanu ar konsoles palīdzību – katrā gadījumā, jautri, interesanti un aizraujoši būs visiem, kas izlems iegādāties un izmēģināt Xbox 360 Slim ar Kinect iespēju.

 

 

 

 

Atstājiet komentāru