2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Bāra krēsli – stilīga pasākuma neatņemama sastāvdaļa

Bāra krēsli – stilīga pasākuma neatņemama sastāvdaļa

Bāra krēsli ir ne vien stilīgs interjera elements, bet arī ērta alternatīva standarta krēsliem, it sevišķi, ja paredzēta kāda ballīte. Ar tiem iespējams iekārtot telpu tā, lai cilvēki justos ērti un atbrīvoti, taču tos iegādāties nemaz nav lēti. Ko darīt situācijā, ja bāra krēsli nepieciešami tikai īslaicīgi? Pareizā atbilde – iznomāt!

Kādiem gadījumiem var noderēt krēslu noma?

Par krēslu nomu ir vērts padomāt organizējot visdažādākos pasākumus, piemēram:

  • Rīkojot ballīti lielam draugu vai paziņu pulkam. Ja Tavs pasākums ir telpās, kurās ir bāra vai vienkārši augstie galdi, viesiem noteikti būs ērti sēdēt pie bāra krēsliem;

  • Organizējot nelielu koncertu vai citu viena vakara pasākumu. Pat, ja telpā jau ir dažādi krēsli vai dīvāni, no augstākiem krēsliem iespējams izveidot papildu skatītāju rindas ar labu redzamību;

  • Iekārtojot jaunu bāru vai ēstuvi. Krēslu noma noderēs gan tad, ja plānojat atvērt bāru tikai uz vienu sezonu vai arī sākat biznesu, bet nevarat uzreiz iegādāties visu nepieciešamo iekārtojumu.

Kas jāievēro, iznomājot krēslus?

Kad esi sapratis, ka nepieciešami bāra krēsli, Tev nepieciešams apzināt iespējamos iznomātājus. Sazinoties ar uzņēmumu, kas piedāvās krēslu nomu, noskaidro:

  • Cik maksā krēslu noma dienā, nedēļā, mēnesī?

  • Vai Tev nepieciešamajā laika ir pieejams vajadzīgais krēslu skaits?

  • Kādas ir krēslu dimensijas un krāsas?

Pēc tam, kad būsi vienojies ar iznomātāju par visām detaļām, Tev būs jānoslēdz līgumsar uzņēmumu, kurā tiks norādīti detalizēti nomas noteikumi.

Iznomā pie Akurāts!

Viens no uzņēmumiem, kur atrodami bāra krēsli iznomāšanai ir Akurāts, kas ir uzņēmums ar desmit gadu pieredzi Latvijas tirgū, turklāt tā interneta veikalā ir pieejams visdažādākais telpu aprīkojums un iekārtojuma elementi.

Izvēloties nomāt vai īrēt inventāru no Akurāts, Tu varēsi būt pārliecināts par nodrošināto pakalpojumu kvalitāti, jo uzņēmumam ir liela pieredze ne vien Latvijas, bet visā Baltijas tirgū. Akurāts pasākuma inventāra risinājumus izmanto gan lielāki, gan mazāki uzņēmumi, iekārtojot:

  • Gadatirgus, izstādes, prezentācijas;

  • Koncertus un pilsētu svētkus;

  • Uzņēmumu sporta spēlēs;

  • Kāzās un dārza svētkos.

Kas ir īpaši svarīgi – Tevis izvēlētais inventārs, piemēram, bāra krēsli tiks nogādāti vēlamajā vietā un laikā, kā arī profesionāli uzstādīti un demontēti pēc nomas laika beigām.

Uzticies profesionāļiem un iekārto nepieciešamo telpu tā, lai pašam prieks un pasākuma vai bāra apmeklētāji justos ērti! Vairāk informācijas par uzņēmuma piedāvājumu meklē mājaslapā akurats.lv!

 

Atstājiet komentāru