2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Ātrais kredīts – moderns, ērts un izdevīgs

Ātrais kredīts – moderns, ērts un izdevīgs

Mūsdienās, kad steiga raksturo daudzas norises, ātrais kredīts kļuvis par likumsakarīgu risinājumu brīžos, kad vajadzīgi naudas līdzekļi neparedzētu izdevumu segšanai. Nebanku aizdevēji piedāvā mūsdienu prasībām atbilstošu iespēju – aizņemties ātri un ērti, būtiski ietaupot laiku. Turklāt, pateicoties vienkāršajai pieejamībai, ātrais kredīts ir kļuvis par universālu risinājumu – tas noderēs dažādās situācijās, protams, ar nosacījumu, ka aizņemsies atbildīgi.

Ātro kredītu veidi

Mēs katrs esam atšķirīgi un arī mūsu vajadzības ir dažādas. Internetā iespējams noformēt vairāku veidu aizdevumus – tātad katrs var izvēlēties savai situācijai atbilstošāko.

• Īstermiņa kredīts. Viens no populārākajiem aizdevumu veidiem, kas ļauj aizņemties salīdzinoši nelielu naudas summu uz termiņu līdz 30 dienām. Piemērots, kad mazliet pietrūkst līdz algai vai radušies neparedzēti izdevumi;

• Ilgtermiņa aizdevums. Šis ātrais kredīts noderēs lielāku mērķu sasniegšanai – automašīnas remontam vai jaunas sadzīves tehnikas iegādei. Ilgtermiņa aizdevuma termiņš un maksimālā summa, ko iespējams aizņemtie, pie dažādiem aizdevējiem atšķiras;

• Kredītlīnija. Šobrīd populāra kļuvusi vēl viena aizņemšanās iespēja – kredītlīnija. Tā ir kā virtuāla kredītkarte, kas ļauj aizņemties iepriekš noteikta kredītlimita ietvaros.

Pirms kredīta noformēšanas jāizvērtē nepieciešamā naudas summa, vēlamais atmaksas termiņš un savas iespējas aizdevumu atmaksāt. Tas palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu un aizņemties ar pārliecību.

Kas jāņem vērā, izvēloties aizdevēju?

Ņemot vērā, ka piedāvājums ir plašs, pie dažādiem aizdevējiem atšķiras arī kredītu noformēšanas noteikumi. Internetā pieejami:

• Kredīti no 18, 19, 20 vai 21 gada vecuma;

• Bezprocentu kredīti – aizņemoties pirmo reizi, aizdevumam netiek piemērota procentu likme;

• Aizdevumi bez laikietilpīgām formalitātēm – ķīlas, galvojuma vai izziņām no darba vietas;

• SMS kredīti – iespēja aizņemties, nosūtot vienu īsziņu;

• Aizdevumi pret ķīlu, piemēram, automašīnu.

Izvēloties piemērotāko aizdevumu, uzmanība jāpievērš arī citiem līguma nosacījumiem – piemēram, procentu likmei un aizdevuma termiņa pagarināšanas iespējai.

Kā noformēt?

Ja nepieciešams ātrais kredīts, nav vajadzīgs tērēt laiku, kārtojot sarežģītas formalitātes – atliek tikai ieskatīties aizdevēju piedāvājumā un izvēlēties piemērotāko. Jāatceras, ka vēlamais kredīts tiks izsniegts, ja:

• Ir atbilstošs ienākumu līmenis, kas ļaus atmaksāt kredītu;

• Nav kavētu kredītmaksājumu vai citu nenokārtotu parādsaistību.

Kad piemērotākais aizdevuma variants izvēlēts, jāreģistrējas konkrētā aizdevēja mājas lapā un jāsedz reģistrācijas maksa – visbiežāk 0,01 eiro apmērā. Pēc tam iespējams pieteikties vēlamajam aizdevumam.

Gan reģistrēšanās, gan pieteikuma izskatīšana neaizņems daudz laika. Pozitīvas atbildes gadījumā nauda norādītajā bankas kontā tiks ieskaitīta vien dažu minūšu laikā.

 

Foto: Shutterstock/Gena96

Atstājiet komentāru