2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Compensa Ceļojuma apdrošināšana – izdevīga polise Tavam ceļojumam!

Compensa Ceļojuma apdrošināšana – izdevīga polise Tavam ceļojumam!

Dodoties ceļojumā, der padomāt par savu drošību - aptieciņa ar pirmās palīdzības lietām ir svarīga, bet vēl svarīgāks palīgs ceļotājam ir ceļojumu apdrošināšanas polise.

 

Apdrošināšanas polise ceļojumam ir mūsdienīgs pakalpojums, ko izmanto lielākā daļa ceļotāju visā pasaulē, tādējādi garantējot sev sirdsmieru, neatkarīgi no izvēlētā ceļojuma galamērķa vai plānotajiem pasākumiem ceļojuma laikā. Compensa Ceļojums ir lieliska apdrošināšana gan gariem ārzemju ceļojumiem, kas plānoti privāti, gan darījumu braucieniem, tāpat kā īsākiem braucieniem, kuros arī vēlamies parūpēties par savu drošību un veselību.

 

Compensa Ceļojums darbojas visās pasaules valstīs. Tiek piedāvāta gan standarta risku apdrošināšana, gan pieejama papildrisku apdrošināšana, kas pie citiem apdrošinātājiem nav sastopama un ir jaunums Latvijas ceļojumu apdrošināšanas polišu piedāvājumā.

 

Tiek piedāvāta medicīnisko izdevumu apdrošināšana, sedzot neatliekamos medicīniskos izdevumus, kas radušies pēkšņas saslimšanas gadījumā, nelaimes gadījumu rezultātā, veselības problēmu saasināšanās rezultātā vai arī neatliekamu stomatoloģisku problēmu gadījumos. Tiek kompensēts medicīniskais transports un slimnieka repatriācija.

Compensa ceļojuma apdrošināšanas iekļautajā palīdzības apdrošināšanā ietilpst personīgo mantu nosūtīšana, ja tās nozaudētas vai bojātas ceļojuma laikā. Iekļauti meklēšanas un glābšanas izdevumi, mājdzīvnieka aprūpe ceļojuma laikā – par uzturēšanos dzīvnieku viesnīcā vai transportēšana uz mītnes zemi, ja saimnieks ceļojuma laikā nonāk slimnīcā. Tiek nodrošināts arī maiņas autovadītājs, ja nepieciešams (situācijā, kad apdrošinātais traumas dēļ nespēj pats turpināt ceļu pie stūres). Šie ir jauninājumi, kas nav iekļauti citu apdrošinātāju ceļojumu apdrošināšanas polises piedāvājumā.

 

Compensa Ceļojums iekļauta arī ceļojuma izmaiņu apdrošināšana, rūpējoties, ka klientam tiks segti zaudējumi ceļojuma atcelšanas gadījumā, ja nav iespējams doties ceļojumā pēkšņas saslimšanas rezultātā, tiks segti zaudējumi ceļojuma aizkavēšanās gadījumā (par biļešu pārreģistrāciju vai jaunas biļetes iegādi, ja pārvadātāja vainas vai CSNg dēļ nokavēts paredzētais lidojums), tiek atmaksāti zaudējumi ceļojuma pārtraukšanas gadījumā, kā arī lidojuma aizkavēšanās situācijā. Pievienots jaunums ir ceļojuma turpināšanas iespēja – sedzot izdevumu par jaunas biļetes iegādi līdz paredzētajam ceļojuma galamērķim vai nākamajam nepieciešamajam starpposmam, ja apdrošinātais vēlas un spēj turpināt ceļojumu pēc hospitalizācijas un medicīniskās palīdzības saņemšanas.

 

Tāpat tiek nodrošināta bagāžas apdrošināšana, kas sedz tādus zaudējumus, kā tās nozaudēšanas vai sabojāšanas gadījumā (pārvadājuma laikā), pirmās nepieciešamības preču un apģērba iegādi, ja bagāža, pārvadājuma laikā aizkavējusies.


Papildus jau esošajai un nosauktajai risku apdrošināšanai, ar Compensa iespējams izveidot savu, unikālo, apdrošināšanas polisi, papildus iekļaujot mājokļa apdrošināšanu uz ceļojuma laiku – tiks segti zaudējumi, kas radušies mājoklim, kamēr apdrošinātais atradies ceļojumā (īpašumam, īpašumā esošajai mantai, kā arī civiltiesiskās atbildības apdrošināšana). Īpašs jaunums ir Compensa piedāvātā maka apdrošināšana, kas paredz zaudējumu segšanu, kas saistīta ar makā esošo dokumentu un maksājumu karšu zādzību ceļojuma laikā.

 

Atstājiet komentāru