2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Izturīgi gumijas paklājiņi - perfekti tīrām un sakoptām grīdām

Izturīgi gumijas paklājiņi - perfekti tīrām un sakoptām grīdām

Mūsdienās katrs uzņēmuma vadītājs un darbinieks zina, cik svarīgs ir uzņēmuma tēls. Korporatīvā tēla veidošanā svarīgs ir viss, sākot ar uzņēmuma reputāciju, iekšējo un ārējo komunikāciju un līdz pat tādām vissmalkākajām detaļām kā tīrība un kārtība biroja telpās. Gumijas paklājiņi ir tā svarīgā detaļa, kas nodrošina tīru un sakoptu darba vidi, jo tie aiztur netīrumu iekļūšanu telpās.

Gumijas paklājiņi jeb skreiperi

Skreiperis neapšaubāmi ir viena no praktiskākajām sastāvdaļām darba telpu un uzņēmumu iekārtojumā. Kvalitatīvi gumijas paklājiņi no izturīgiem materiāliem:

  • Nodrošina smilts savākšanu (arī sniega, grants, māla, savākšanu pirms ienākšanas telpā);

  • Paredzēti izmantošanai gan iekštelpās, gan āra apstākļos – kur vien Jums nepieciešams;

  • Uzlabo grīdu tīrību, jo paklāju virsma noberž netīrumus, dubļus, sniegu un citus netīrumus no apaviem;

  • Lieliski aizsargā grīdas un mīksto grīdu segumu;

  • Ir piemēroti visiem gadalaikiem, jo izturīgā gumija neplaisā, līdz ar to paklājiņus ir iespējams izmantot gan ziemā, gan vasarā. Lielāka tīrība visu gadu!

Tīra grīda darba telpās = labsajūta un komforts

Kopējo telpu tīrība rada burvīgu komforta sajūtu, kas padara darbinieku darbu vēl patīkamāku un Jūsu uzņēmuma tēlu vēl pievilcīgāku. Iespējams, tieši grīda ir tā, kas visātrāk kļūst netīra, tieši tāpēc gumijas paklājiņi tādos gadījumos noder vislabāk. Jūsu darbinieku un klientu labsajūtai ir vērts atrast uzticamu uzņēmumu, kas piedāvā praktisko gumijas paklāju nomu, nomaiņu un paklāju mazgāšanu.

Berendsen paklāju serviss – rūpes par Jūsu grīdu tīrību

Maināmo paklāju servisa un nomas uzņēmums Berendsen ar 21 gadu pieredzi savā nozarē nodrošina kvalitatīvus pakalpojumus un palīdz saviem klientiem samazināt saimnieciskos izdevumus, ietaupīt laiku un vairs neuztraukties par netīrām grīdām.

Berendsen piedāvātajos servisa un nomas pakalpojumos ietilpst arī:

  • Neilona, kokvilnas, logo, dizaina un citu veidu paklāji;

  • Mopu serviss sausajai grīdas uzkopšanai;

  • Higiēnas produktu un virtuves dvieļu noma un serviss.

Berendsen – Jūsu uzticamais palīgs sakoptas darba vides uzturēšanai

Gumijas paklājiņi no Berendsen ir lielisks veids, kā vienlīdz samazināt kopējās telpu uzkopšanas izmaksas un vienmēr uzturēt darba telpas grīdu tīru un kārtīgu. Detaļas ir svarīgas! Sazinieties ar Berendsen pārstāvjiem Rīgā pa tālruni 67 500 075 vai e-pastu info@berendsen.lv! Katrā reģionā strādā savs Berendsen uzņēmuma pārstāvis, vairāk informācijas berendsen.lv. Nodrošiniet perfektu grīdu tīrību un radiet labsajūtu cilvēkiem Jūsu telpās kopā ar Berendsen!

Komentāri (0-1/1)

  • Par paklājiem
    02.07.2018 18:34
    Nu tie gumijas paklāji tādi lēti izskatās un reāli tikai gaitenī manuprāt iederas.
    Istabā jau prasās ko mūkstāku un gaišāku, tā lai ziemā ir silti un mājīgi. Jā var pastrīdēties par to apkopi un taml. Bet ja pats negribi tīrīt vienmēr jau var nolīt, lai citi to izdara tavā vietā.....piem: http://www.lindstromgroup.com/lv/pakalpojumi/paklaju-serviss/ (šie man ofisā regulāri paklājus apkopj)

Atstājiet komentāru