2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Dārza nojumes - uzburiet svētkus savā piemājas dārzā!

Dārza nojumes - uzburiet svētkus savā piemājas dārzā!

Neskatoties uz to, ka pienācis jau augusts, vēl ir laiks izbaudīt atpūtu svaigā gaisā kopā ar ģimeni un draugiem. Viens no veidiem, kā patīkami pavadīt laiku, gan ieturot gardu maltīti, gan sarunājoties vai spēlējot spēles, ir atpūta piemājas dārzā. Lai mainīgie laikapstākļi nepārsteigtu Jūs nesagatavotus, Jums noderēs kvalitatīvas un noturīgas dārza nojumes. Ērts, mūsdienīgs un arī praktisks risinājums, lai atpūta svaigā kļūtu patīkamāka un komfortablāka!

Kvalitatīvas mēbeles un aprīkojums Jūsu dārzam

Kvalitatīvas dārza nojumes var kalpot Jums pat vairākus gadus, tāpēc svarīgi izvēlēties nojumes, kas ražotas no izturīga materiāla. Daudzu iecienītas ir dārza nojumes ar metāla rāmi un poliestera apvalku. Tas garantē, ka nojume būs izturīga lietū un vējā.

Plaša izvēle interneta veikalā 1a.lv

Interneta veikals 1a.lv ir viens no iecienītākajiem interneta veikaliem Latvijā, kas plašā izvēlē piedāvā dažāda veida preces gan mājai, atpūtai un skaistumam, gan arī elektropreces un sporta preces. Ja Jums nepieciešama dārza nojume, lai baudītu maltīti ģimenes vai draugu lokā, ieskatieties 1a.lv piedāvājumā. Interneta veikalā atradīsiet dārza nojumes no dažādiem materiāliem, kā arī dažāda izmēra, veida un krāsas.

Izvēlieties pēc dažādiem parametriem

Izvēloties nojumes vai citas mēbeles dārzam, ņemiet vērā to, cik plašs ir Jūsu dārzs. Tāpēc viens no pamatkritērijiem ir nojumes izmērs. Interneta veikals 1a.lv piedāvā šāda izmēra nojumes:

  • 600 cm x 378 cm;

  • 180 cm x 180 cm;

  • 300 cm x 260 cm;

  • 400 cm x 300 cm u.c.

Ņemiet vērā ne tikai dārza platību, bet arī to, ko vēlaties zem nojumes novietot. Lielākoties cilvēki zem nojumes iekārto ērtu vietu maltīšu baudīšanai, kas nozīmē, ka nepieciešams galds un krēsli. Tieši tādēļ nepieciešamais izmērs jāizvēlas pēc tā, cik personas vienlaikus sēdīsies pie galda.

Atstājiet komentāru