2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Banka “Citadele” - labākais finanšu partneris ikvienam

Banka “Citadele” - labākais finanšu partneris ikvienam

Ar bankas “Citadale” Jēkabpils filiāles vadītāju Jāni Koļesinski tiekamies Radio1 studijā. Banka “Citadele” ir viena no lielākajām komercbankām Latvijā ar vairākām filiālēm reģionos, tajā skaitā, arī Jēkabpilī, kas piedāvā virkni saistošu pakalpojumu klientiem. Par to arī mūsu saruna ar jauno Jēkabpils filiāles vadītāju.

 

- Jānis Koļesinskis ir jēkabpilietis un labi pazīst pilsētu un tās ļaudis, darbojies dažādās nozarēs. Tāpēc pirmais jautājums, kāda ir Jūsu iepriekšējā darba pieredze?

 

- Mana iepriekšējā darba pieredze pārsvarā ir bijusi saistīta ar tirdzniecību un dažādu pakalpojumu sniegšanu. Vairākus gadus esmu strādājis par dažāda līmeņa vadītāju. Nelielu, bet vērtīgu pieredzi esmu guvis arī kā uzņēmējs. Pārsvarā mani klienti un sadarbības partneri ir bijuši saistīti ar kokapstrādi, mežizstrādi, mēbeļu ražošanu, celtniecību un tirdzniecību. Kā uzņēmējs esmu guvis lielisku pieredzi gan juridiskajā, gan mērniecības jomās, gan nekustamo īpašumu biznesā.

 

- Kāds, Jūsuprāt, varētu būt labākais pienesums bankai, kādas ir jūsu stiprās puses, zināšanas?

 

- Kā lielākais pienesums bankai “Citadele” ir un būs manas zināšanas par Jēkabpils un apkārtējo reģionu biznesa vidi. Pateicoties iepriekšējai pieredzei, kas balstījās uz sadarbību ar uzņēmējiem, varu droši teikt, ka pārzinu lielāko daļu no šī segmenta. Sadarbība ir bijusi ilgstoša un veiksmīga. Tāpēc ar lielāko daļu uzņēmumu īpašnieku esmu labi pazīstams. Pateicoties ilgstošajai pieredzei, zinu, kādas ir reālās uzņēmēju problēmas, kādas ir aktuālās vajadzības un kādi risinājumi varētu būt nepieciešami. Tāpat arī mana iepriekšējā pieredze ir palīdzējusi iepazīt pašvaldības un valsts organizācijas, to struktūru un cilvēkus.

 

- Kādas jaunas iespējas un izaicinājumus saredzat bankā “Citadele”?

 

- Vispirms - paldies bankai “Citadele” par doto iespēju. Galvenais ir strādāt, lai bankas klientiem nodrošinātu labu servisu un nepieciešamos pakalpojumus. Personīgi sev saskatu izaicinājumu kļūt par labu vadītāju un baņķieri.

 

- Sekmīga darba priekšnoteikums ir cilvēki. Pastāstīsiet par savu komandu?

 

- Jēkabpils filiāles komanda ir savas jomas profesionāļi, kuriem esmu pateicīgs par atbalstu, sākot darbu filiāles vadībā. Mani kolēģi ir zinoši, atsaucīgi un pretimnākoši. Esmu viņiem pateicīgs par ievirzi bankas ikdienā – kā sākumā, tā arī tagad viņi ir man palīdzējuši ar padomiem un ieteikumiem. Paldies par to. Tāpat arī paldies jāsaka citu filiāļu vadītājiem un bankas vadībai – ļoti patīkami strādāt koleģiālā un draudzīgā komandā.

 

- Jūs darbu bankas “Citadele” Jēkabpils filiālē sākāt laikā, kad vairākas bankas izvērtē savu darbību reģionos un samazina tiešo kontaktu ar klientiem. Jūsuprāt, ir vai nav vajadzīgs cilvēks filiālē?

 

- Viennozīmīgi – cilvēks filiālē ir vajadzīgs. Ir lietas, ko noteikti var sakārtot attālināti, izmantojot internetbanku, zvanu centru, ar īsziņu palīdzību, bet ļoti daudz ir specifisku lietu un vajadzību, kuras var risināt tikai klātienē. Cilvēkiem vajag sarunu, vajag izskaidrot un nereti arī palīdzēt izvēlēties klienta vajadzībām piemērotāko bankas produktu. Arī uzņēmēji atzinīgi novērtē iespēju kontaktēties ar bankas darbiniekiem klātienē.

 

- Kādā veidā klients bankā “Citadele” var uzzināt par pakalpojumiem?

 

- Iespējas ir vairākas: bankas mājas lapā, nākot uz filiāli, zvanot uz informatīvo tālruni. Klienti var doties uz tuvāko filiāli un klātienē iepazīties ar pakalpojumu klāstu. Tāpat arī par piedāvājumiem varat uzzināt bankas mājas lapā. Vēl ir iespēja zvanīt uz informatīvo tālruni, kur konsultācijas var saņemt jebkurā diennakts laikā.

 

- Kā zināms, pareiza bankas izvēle nodrošina cilvēka, ģimenes un uzņēmuma finansiālo stabilitāti šobrīd un nākotnē. Kāpēc, Jūsuprāt, atbilstošākā izvēle šobrīd ir banka “Citadele”?

 

- Tas ir jautājums, uz kuru es varētu atbildēt gari un plaši, taču minēšu, manuprāt, izcilākos no bankas piedāvātajiem produktiem un iespējām.

 Absolūts jaunums ir maksājumu kartes Win-Win un “Rīgas satiksmes” e-talona apvienošana. Ja pirmajā mirklī šķiet, ka šis pakalpojums ir domāts tikai rīdziniekiem, tad droši varu apgalvot, tas noderēs arī mums – dzīvojošiem ārpus Rīgas, jo, esot Rīgā, nav jādomā par e-talona iegādi vai papildināšanu, ir tikai jānovelk karte gar karšu lasītāju, un brauciens ir apmaksāts. Kā arī vēlos atgādināt, ka banka veic bezmaksas iepriekšējo maksājumu karšu Win-Win apmaiņu pret jaunajām kartēm ar e-talonu funkciju.

Bankas ”Citadele” maksājumu karšu Win-Win komplekts nodrošina arī virkni citu priekšrocību, piemēram, var saņemt atlaides 500 tirdzniecības vietās pie sadarbības partneriem visā Latvijā, piemēram, degvielas uzpildes stacijās, kinoteātrī, aptiekās un citur.

 Vēl viens jaunums – nesen sāktais inovatīvais risinājums internetbankas piekļuvei – MobileScan. Pieslēdz šo pakalpojumu savam viedtālrunim vai planšetdatoram un lieto kā ērtu alternatīvu kodu kartei. Arī šim pakalpojumam varat pieteikties filiālē bez maksas.

 Mūsu bankas ekskluzīvais produkts ir American Express kredītkartes. Šo kredītkaršu īpašniekiem regulāri tiek piedāvātas lieliskas atlaides gan daudzos veikalos, gan pie dažādiem pakalpojumu sniedzējiem: gardēžiem – restorānos; tiem, kas vēlas relaksēties – dažādos SPA salonos; baudītājiem – teātros un ceļotājiem – izdevīgas cenas ceļojumiem. Jāpiebilst, ka arī daudzi jēkabpiliešu iecienīti veikali un ēdināšanas uzņēmumi piedāvā iespēju iepirkties izdevīgāk tieši ar American Express kredītkartēm. Tāpat jāmin, ka American Express Gold īpašnieki var izmantot bezmaksas apdrošināšanu sev un saviem ģimenes locekļiem, dodoties ceļojumos. Svarīgi – šai kredītkartei ir līdz 45 dienu bezprocentu kredītlimits, ko mūsu klienti ērti izmanto pēc vajadzības, iepērkoties Latvijā un ārzemēs.

 Kā vēl vienu “Citadeles” priekšrocību vēlos uzsvērt individuālo apkalpošanu. Piemēram, American Express Gold kredītkaršu īpašniekus apkalpo bankas privātais finanšu konsultants. Juridiskas personas pie mums apkalpo uzņēmumu apkalpošanas menedžeris, kas nozīmē, ka klientam sadarbība ar banku ir operatīvāka un kvalitatīvāka. Ļoti liels atbalsts klientiem ir kreditēšanas nodaļas darbs – liela daļa kredītu tiek sagatavoti, izskatīti un izsniegti tepat Jēkabpilī.

 

- Kā Jūs spējāt izvērtēt visas konkrētās iedzīvotāju, uzņēmēju, zemnieku vēlmes un iespējas?

 

- Kā jau minēju, man ir ļoti paveicies ar kolēģiem, kuri ir profesionāļi un zinoši savā jomā. Ar katru klientu mēs filiālē izrunājam viņa vēlmes un vajadzības. Iedzīvotājiem piedāvājam viņu dzīvesstilam un vajadzībām piemērotākos pakalpojumus, savukārt ar uzņēmumiem un zemnieku saimniecībām vienojamies par viņiem izdevīgāko sadarbības formu.

 Noteikti paldies jāteic mūsu klientiem, viņi dalās ar mums savā pieredzē, un tas savukārt palīdz izprast gan jomu, kurā tie darbojas, gan palīdz ieviest jaunus pakalpojumus, kas klientiem noder nākotnē. Katrs klients bankā “Citadele” ir vērtība, mēs to novērtējam un strādājam pēc labākās sirdsapziņas un godaprāta.

 

- Noslēdzot interviju, sakiet, kāds ir Jūsu personiskais viedoklis par banku “Citadele” un tās potenciālu?

 

- Banku “Citadele” es uzskatu par vienu no vadošajām bankām Latvijā. Esmu pārliecināts par savu banku un tāpēc droši aicinu gan iedzīvotājus, gan uzņēmējus – nāciet pie mums uz filiāli, rakstiet pieteikumus internetbankā, zvaniet – mēs kopā varam izdarīt lielas lietas. Vēlu jums visiem veiksmi un uz tikšanos bankā “Citadele”.Uzziņai:

Jēkabpils filiāle atrodas

Brīvības ielā 140/142-7.

Darba laiks darba dienās:
9:00 – 18:00.

Sestdienās, svētdienās: slēgts.

Bankas “Citadele” diennakts informatīvais tālrunis: 67010000

Komentāri (0-2/2)

  • Anderson Morris
    02.07.2018 18:33
    Bent u denken aan het krijgen van een lening? U dringend lening om uw eigen BEDRIJF te starten Moet serieus? Ben je in de schulden? Dit ir UW Kans om uw wensen te bereiken, bieden wij persoonlijke leningen, zakelijke leningen en leningen aan bedrijven en alle soorten leningen met een rente van 2% voor meer informatie Neem kontakts tikās ons op pa e-pastu andmoris38@gmail.com
  • IvetaR
    02.07.2018 18:25
    Tāds jautājums pārdomām..Saskaņā ar informāciju presē,banka tika pārdota par 74 miljoniem eiro.Vai šī summa ir adekvāta cena par 2,85 miljardiem eiro (uz01.01.2015.) vērtiem aktīviem????
    Un vēl..kāds labums ir Latvijai no savas pēdējās bankas atdošanas ārvalstu īpašniekiem??

Atstājiet komentāru