2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Salons “Saule” saņem žurnāla “Les Nouvelles Esthétiques Latvia” atzinību (FOTO)!

Salons “Saule” saņem žurnāla “Les Nouvelles Esthétiques Latvia” atzinību (FOTO)!

Laika periodā no 2014. gada 1. jūnija līdz 1. decembrim žurnāla “Les Nouvelles Esthétiques Latvia” redakcijas pārstāvji apmeklēja vairāk nekā 400 skaistumkopšanas salonus Latvijā. Skaistumkopšanas salons “Saule” bija viens no konkursa laureātiem, kuram tika piešķirta klasifikācija “Četras zvaigznes”.

Jau no darbības uzsākšanas brīža, 1999. gadā, salons “Saule” ir viens no profesionālākajiem un populārākajiem reģionā. Par to, kas ir šo panākumu pamatā, viedokli aicinājām izteikt salona “Saule” administratori Baibu Lauvu, kosmetoloģi Antru Ābeli un frizieri Allu Aleksejevu.

Baiba Lauva: “Skaistumkopšanas pakalpojuma kvalitāti veido profesionāls speciālista darbs, kvalitatīvi materiāli un attieksme pret klientu. Mūsu frizieri, kosmetologi un nagu kopšanas speciālisti regulāri apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus un apmācības.”

Antra Ābele: “Profesionālajai izaugsmei, manuprāt, ir svarīgi, ja patīk tas, ko dari. Man ļoti patīk mans darbs. Man patīk palīdzēt cilvēkiem. Es ieklausos un sadarbojos ar viņiem dažādu kosmētisku jautājumu risināšanā. Atbildīga un uzmanīga attieksme pret katru klientu man šķiet tikpat svarīga, kā tīri profesionālas iemaņas.”

Alla Aleksejeva: “Salona “Saule” frizieri regulāri apmeklē dažādus frizieru meistarkursus un nodarbības. Mēs strādājam tikai ar kvalitatīviem materiāliem no uzticamiem piegādātājiem. Sekojam līdzi arī jaunu materiālu piedāvājumiem, bet pirms mēs tos sākam piedāvāt klientiem, rūpīgi pārbaudām to sastāvus un iedarbību.”

Baiba Lauva: “Daudzu skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšanā salons “Saule” ir bijis viens no pirmajiem reģionā. Piemēram, pirmā solāriju iekārta Jēkabpilī bija tieši salonā “Saule”. Šobrīd mums ir divas solārija iekārtas, viena no kurām – “Ergoline Prestige 1100”, ir labākā solārija iekārta pasaulē iedeguma kvalitātes, komforta un drošības ziņā. Par solāriju lietošanu presē bieži izskan nepamatoti negatīva informācija. Mūsu klimata joslā dabīgas saules un gaismas pietrūkst. Solārijs ir mākslīgā saule. Pareizi to lietojot un izmantojot atbilstošu sauļošanās kosmētiku, mēs nekaitējam veselībai un iegūstam skaistu iedegumu un labu garastāvokli.”

Alla Aleksejeva: “Salona “Saule” veiksmīgas darbības pamatā ir tas, ka mums ir ļoti draudzīgs un saticīgs kolektīvs. Mēs viens otru atbalstām un uzmundrinām, dalāmies ar profesionālajām zināšanām un veicinām cits cita izaugsmi. Uz darbu mēs dodamies ar prieku!”

Antra Ābele: “Kolektīva vārdā gribu pateikt paldies mūsu klientiem, ka esat novērtējuši mūsu darbu. Jūsu atzinība stimulē mūs attīstīties un pilnveidoties. Arī turpmāk centīsimies jums sniegt skaistumu un labu noskaņojumu.”

Foto: Lāsma Irša

Sandra Mikanovska,
Radio1, Ceturtdiena

Komentāri (0-5/5)

  • Ezis
    02.07.2018 18:33
    Lai vai saucas par saloniem vai kā vēl savādāk,bet Jēkabpilī apkalpošanas kūltūra stipri vien pieklibo,vienā reizē bija vajadzība,tak dažās vietās norēja tā,ka aizmirsi pēc kā atnāci un ko vajadzēja.Tā,ka visa vajadzība pārgāja,bēdīgi,bet fakts.
  • Valda
    02.07.2018 18:28
    Nu malači. Godam nopelnīta atzinība.
    Sveiciens no http://nofrete.lv/
  • Ance
    02.07.2018 18:22
    Pašas frizieres bez frizūras :lol:
  • Laura
    02.07.2018 18:22
    Lai veicas arī uz priekšu!
  • Inga
    02.07.2018 18:22
    Ļoti jaukas meistarītes!Kosmetoloğe A.Ābele vispār brīnišķīga speciāliste-laipna, atsaucīga, iejūtīga.

Atstājiet komentāru