2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Sāksies biļešu tirdzniecība uz Latvijas „Grand Prix” spīdvejā

Sāksies biļešu tirdzniecība uz Latvijas „Grand Prix” spīdvejā

Jau no 1. februāra „Biļešu servisa” kasēs varēs iegādāties biļetes uz vienu no gada saistošākajiem sporta notikumiem Latvijā – „Grand Prix” posmu spīdvejā, kurš 18. jūlijā norisināsies Daugavpilī.

Jau septīto reizi vēsturē kāds no pasaules čempionāta „Grand Prix” posmiem norisināsies Latvijā un arī šoreiz tā mājvieta būs Daugavpils. Šobrīd spīdveja elitē turpinās paaudžu maiņa, tādējādi spīdvejs paliek arvien agresīvāks un baudāmāks tieši skatītājiem. No spīdveja mohikāņiem ierindā palicis praktiski tikai amerikānis Gregs Henkoks, kurš spītīgi spurojas pretī jaunajiem talantiem. Tieši 44 gadus vecais ziemeļamerikānis uzvarēja pagājušā gada sērijā, taču viņam uz papēžiem min Tajs Vofindens, Kšištofs Kaspžaks, Kriss Holders un citi.

Pēc notikumiem un savainojumiem bagātās iepriekšējās sezonas pārsteigumu netrūks arī šogad. Pirmo gadu ar spīdveja eliti regulāri cīnīsies dāņu supertalants Mikaels Jepsens-Jensens, skaļi par sevi grasās likt runāt polis Macejs Janovskis, savu pēdējo vārdu nav teicis daudzu mīlētais un tikpat daudzu ienīstais Niki Pedersens, bet ar ierasto stabilitāti varētu izcelties Jaroslavs Hampels un Matejs Žagars.

Daugavpilij šis būs īpašs „Grand Prix”, jo tieši pirms 18. jūlija sacensībām kaujas gatavībā būtu jābūt jaunajam stadiona apgaismojumam, kas padarīs šo posmu vēl baudāmāku visai sanākušajai publikai. Kā ierasti, iespēja pierādīt sevi tiks dota arī kādam no Latvijas spīdvejistiem, taču „wild card” ieguvējs būs zināms tikai īsi pirms Latvijas posma. Pagājušajā gadā visu pasauli šokēja Ķasts Puodžuks, kurš no rezervista pozīcijas aizcīnījās līdz pat 5. vietai, kas ir visu laiku labākais Latvijas spīdveja sasniegums! Uz „wild card” pretendēs arī Maksims Bogdanovs ar Andžeju Ļebedevu.

Biļetes no 1. februāra varēs iegādāties „Biļešu servisa” kasēs. To cena svārstīsies no septiņiem eiro bērniem un pensionāriem līdz pat 65 eiro vislabākajās stadiona vietās pieaugušajiem.

Ātrums, apdzīšanas manevrni, kritieni un pasaules spīdveja elite mūsu acu priekšā! Tiekamies Daugavpilī!

Atstājiet komentāru