2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Dāvanas meklējiet veikalos „Sant Li” (FOTO)!

Dāvanas meklējiet veikalos „Sant Li” (FOTO)!

Svētkos gribas vienam otru iepriecināt un pārsteigt, bet ikdienas steigā nereti rodas jautājums, kā to labāk izdarīt. Lai atvieglotu mūsu lasītājiem dāvanu meklēšanu, devos izlūkos uz “Sant Li” veikalu Draudzības alejā 21.

Ienākot salonā, pārsteidz plašais preču piedāvājums, kā stāsta salona īpašnieks Egils Blūms, pirms svētkiem sortiments ir papildināts ar daudzām skaistām un ekskluzīvām lietām. Pirmie acīs iekrīt grezni galda dekori – bumbas – tās šobrīd ir ļoti populāras Vācijā, bet pie mums – jaunums.

Tā vien gribas sniegties arī pēc apbrīnojamām stikla eglīšu mantiņām, kas, rokām darinātas un apgleznotas, rotā arī smalku rezidenču un karaļnamu eglītes. Čiekuriņi, dzīvnieki, salavecīši, mājiņas, lielākas un mazākas apgleznotas stikla bumbas... ar tām varam papildināt un atjaunot no vecvecākiem mantoto eglīšu rotu kolekciju.

Ne tikai skaista, bet arī noderīga dāvana ir dabīgās aitu piena ziepes no Austrijas kalniem vai kāda no glamūrīgajām dizaina rotu kārbiņām, vai foto rāmīšiem. Praktisko dāvanu klāstā nevar nepieminēt augstas kvalitātes galda piederumus un galdautus. Mums mājās lieliski kalpo bērnu piederumu komplekts ar jautru dzīvnieciņu gravējumiem. Savukārt galdauti ir tiešām fantastiski – pataustot – biezi un zīdaini, ar elegantiem rakstiem, un, kā stāsta veikala pārdevēja, tos var droši mazgāt veļasmašīnā.

Papildināts ir arī veikala kristāla trauku piedāvājums. Smalku dzērienu mīļotājus var iepriecināt ar viskija un konjaka glāzēm, kas dēļ īpaši veidotas pamatnes, iegriežot eleganti rotē ap savu asi.

Otrā veikala telpā cēli spoguļojas baltais „Fryderyka” porcelāns – izsmalcināts, bet gana lakonisks, gan ar rakstiņu, gan gluds. Katrs savu ideālo komplektu var izveidot pats.

Lai arī piedāvājumā ir daudz tiešām ekskluzīvu un oriģinālu, rokām darinātu lietu, cenas „Sant Li” zīmola veikalos ir demokrātiskas, jo preces tiek pirktas tieši no ražotājiem.

Ejot projām no šīs dāvanu paradīzes, man somā iegulst smaržīga kanēļa-ābolu svece. Tās smarža ir tik neierasti intensīva, bet tajā pašā laikā dabiska un patīkama, ka ļaujos mirkļa iegribai...

 Lāsma Irša
avīze "Ceturtdiena", Radio1.lv

Atstājiet komentāru