2019.gada 18. novembris

Aleksandrs, Doloresa

Ātrie čebureki no lavaša

Ātrie čebureki no lavaša

Ātro lavaša čebureku garša praktiski neatšķiras no īstiem čeburekiem, ārpusē lavašs kraukšķīgs, un pildījums sulīgs. Ļoti labs risinājums, ja gribas mieloties ar čeburekiem, bet negribas ķēpāties ar garu procesu. Recepti piedāvā tasty.lv.

Sastāvdaļas: eļļa cepšanai, lavašs, 700 g maltā gaļa, 1 liels sīpols, 30 ml ūdens, pēc garšas sāls un malti melnie pipari, ola pārziešanai.

Pagatavošana: Gaļai pievieno sakapātu vai uz rupjās rīves sarīvētu sīpolu, sāli, piparus un ūdeni. Lavašu sagriež četrās daļās. Ar karoti liek gaļu uz lavaša un vienmērīgi izlīdzina to uz vienas puses.

Apsmērē lavaša maliņas ar sakultu olu. Pārloka otru lavaša pusi pāri pildījumam un salipina lavaša maliņas. Cep palielā sakarsētas eļļas daudzumā, apgrozot lai čebureki apbrūnē no abām pusēm.

Liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra salvetēm, lai notecinātu lieko eļļu.

Lai labi garšo!

Atstājiet komentāru