2019.gada 25. jūnijs

Maiga, Milija

Karstam laikam aukstā avokado zupa

Karstam laikam aukstā avokado zupa

Viens no ēdieniem, kas glābs pat vistveicīgākajā dienā ir aukstā zupa. To receptes un variācijas ir bezgala daudz. Piedāvājam pagatavot, tasty.lv recepti - auksto avokādo zupu.

Sastāvdaļas: 2 gab. vidēja izmēra avokado, 500 ml kefīrs, ½ gab.laims, dilles un pētersīļi, neliela ķiploka daiva pēc garšas, sāls, 2 gab.cieti novārītas olas.

Pagatavošana:Vispirms blenderī liek avokado mīkstumu ar zaļumiem, izspiestu laima sulu, caur ķiploka spiedi sasmalcinātu ķiploku un nedaudz sāli. Sablendē sastāvdaļas krēmīgā konsistencē. Kad avokado masa ir gatava, pievieno kefīru un sablendē visu kopā. Pēc garšas pievieno vēl sāli, ja ir vēlēšanās, arī laima sulu un zaļumus. Pasniedz ar nolobītu un gabaliņos sagrieztu olu, dekorē ar svaigiem zaļumiem.

Lai labi garšo un atvēsina!

Atstājiet komentāru