2019.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Kartupeļu pončiki ar kāpostu pildījumu

Kartupeļu pončiki ar kāpostu pildījumu

Kartupeļu pončiki ar kāpostu pildījumu ir kā radīti sātīgām vakariņām, it īpaši, ja pasniedz tos ar skābo krējumu. Recepti piedāvā tasty.lv.

Sastāvdaļas: 600 g kartupeļi, 4 ĒK mannā, 3 gab.olas, 300g kāposti, 1 ĒK sviests, sāls pēc garšas, eļļa cepšanai.

Pagatavošana: Kartupeļus nomizo, novāra un karstus saberž biezenī. Pievieno mannu, olu, sāli un labi izmaisa. Kāpostus sašķērē, liek sietā un pārlej ar verdošu ūdeni. Ļauj notecēt. Kāpostus apcep sviestā. Jāraiugās, lai nepiedeg. Kāpostiem pievieno vārītas, sagrieztas olas, sāli un samaisa. No kartupeļu masas veido plāceņus, vidū liek kāpostus. Plāceņa malas aizspiež un ar rokām saveļ bumbiņu. Cep taukvāres katlā 7-9 minūtes 190 grādos.

Atstājiet komentāru