2024.gada 19. marts

Jāzeps

Zināms ekspertīzes atzinums vīrietim, kurš Jaungada naktī demolēja skatuvi Jēkabpilī Vecpilsētas laukumā

Zināms ekspertīzes atzinums vīrietim, kurš Jaungada naktī demolēja skatuvi Jēkabpilī Vecpilsētas laukumā

Vīrietim, kurš Jaungada naktī Jēkabpilī demolēja skatuvi, tika veikta ekspertīze uz narkotisko vielu klātbūtni asinīs un ir saņemti rezultāti.

 Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecakā speciāliste Gita Gžibovska Radio1.lv informēja, ka ir saņemts ekspertīzes atzinums, un nav konstatēta narkotisko vielu klātbūtne vīrieša organismā. Jau ziņots, ka uzreiz pēc incidenta tika noteikts, ka viņš nav arī alkohola reibumā. Uz jautājumu, kādi bija vīrieša motīvi skaidrā prātā demolēt skatuves iekārtas, Gita Gžibovska sacīja, ka vainīgā persona neatklājot savas rīcības motīvus.

Patlaban vīrietis ir atbrīvots un viņam ir piemērots drošības līdzeklis - paraksts par dzīvesvietas nemainīšanu. Kriminālprocesā turpinās izmeklēšana.

Jau ziņots, ka Jēkabpilī, Vecpilsētas laukumā Jaungada sagaidīšanas pasākumā uguns šova laikā uz skatuves negaidīti uzkāpa kāds agresīvi noskaņots vīrietis, kas sāka netraucēti demolēt tur esošos audio un video iekārtas. Kā informē aculiecinieki, pasākuma organizatori nebija savu uzdevumu augstumos. Kad beidzot atbildīgie darbinieki reaģēja, agresīvais vīrietis ar pasākuma dalībnieku spēkiem jau bija nodabūts no skatuves. Diemžēl agresīvā vīrieša uzbrukumā bija cietusi aparatūru un pasākums ar diskotēku Vecpilsētas laukumā, kā sākotnēji bija iecerēts, nevarēja turpināties. 


Saistīta ziņa: Organizatoriem, nenodrošinot pienācīgu apsardzi, Jēkabpilī Jaungada sarīkojumā agresīvs vīrietis demolē skatuvi (Amatpersonu viedokļi)(VIDEO)

Komentāri (0-2/2)

  • Valdis
    07.01.2023 14:08
    Bezpriģels
  • Gita
    07.01.2023 10:59
    "Varonis" brīvs! Policija šo uzskata nekaitīgu? Kas būs tālāk????
    Izskatās ka Jēkabpilī var darīt ko grib, un nekas par to nebūs ...:(
    Tiešām šis cilvēks ir nekaitīgs sabiedrībai?
    kas būs ar zaudējumiem?
    kas būs nākošajos pasākumos?..... pasākumu vairs nebūs?.... armija apsargās????

Atstājiet komentāru