2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

SIA “JK Namu pārvalde”: Uzstāda automatizētos siltummezglus un turpina mainīt kanalizāciju

SIA “JK Namu pārvalde”: Uzstāda automatizētos siltummezglus un turpina mainīt kanalizāciju

Augustā divām SIA JK Namu pārvalde apsaimniekotajām Ķieģeļu ielas mikrorajona mājām uzstādīti automatizētie siltummezgli, savukārt Brīvības ielā 7 - jauni kanalizācijas tīkli.

SIA JK Namu pārvalde inženierkomunikāciju tehniķis Anatolijs Osipovs informē, ka automatizētie siltummezgli (attēlā) augustā uzstādīti mājām Ķieģeļu ielā 11 un 13, drīzumā tie būs arī Ziemeļu 22. Maijā un jūnijā automatizētie siltummezgli ierīkoti Ķieģeļu ielā 5 un 7, Slimnīcas 2, 3 un 12, Ziemeļu 6. Vēl darbus plānots veikt Ķieģeļu ielā 1, 13b un 13c. 

Automatizētie siltummezgli nozīmē, ka turpmāk šajās mājās apkures temperatūra tiks regulēta pēc uzstādītajiem parametriem. Āra temperatūrai pazeminoties vai paaugstinoties, siltummezgls attiecīgi ieslēgsies vai izslēgsies. Automātiskos siltummezglus uzstādīja Namu pārvaldes speciālisti.

Brīvības ielā 7 kanalizācijas tīklu maiņas darbus veica SIA „Erbauer”, un šobrīd tie turpinās Nameja 18. Māju pagrabos demontē vecos kanalizācijas tīklus, to vietā uzstādot jaunos. 

Veiktie darbi būtiski uzlabos iedzīvotāju ikdienu: apkures sezonas laikā lieki netiks tērētā siltumenerģija, savukārt jaunie kanalizācijas tīkli palīdzēs novērst avārijas, noplūdes un cauruļu aizdambēšanos. Aktīvi iesaistoties savas mājas apsaimniekošanā, iedzīvotāji ir ieguvuši sakārtotu un drošu vidi! 

Foto: SIA JK Namu pārvalde

Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru