2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

Raivis Ragainis: Jēkabpils domē nepieciešams kolektīvu saliedējošs pasākums

Raivis Ragainis: Jēkabpils domē nepieciešams kolektīvu saliedējošs pasākums

Gada nogalē daudzās darbavietās darbiniekiem tiek maksātas prēmijas un rīkotas Jaungada balles, kā peteicība par labu darbu. Jēkabpils domes darbiniekiem līdz šim prēmijas netika maksātas un arī plaši svētku pasākumi kolektīvam netika rīkoti. Šogad Jēkabpilī šie būs pirmie Ziemassvētki ar jauno domes vadību, tāpēc Radio1.lv preses konferencē interesējās, vai šogad domes darbiniekiem tiks izmaksātas prēmijas.

Jēkabpils mērs Raivis Ragainis sacīja, ka šajā ziņā nekas nemainīsies un arī šogad domes darbinieki nesaņems prēmijas un par pašvaldības līdzekļiem netiks organizēta svētku balle. Izņēmums varētu būt atsevišķi gadījumi, kad pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis, atbilstoši nolikumam izvērtēs un izlems, ka kāds darbinieks ir jāstimulē ar naudas balvu un gada nogalē izmaksās prēmiju, bet tie būšot atsevišķi gadījumi, ne masveida prēmiju izmaksas.

Tāpat arī Jēkabpils mērs Raivis Ragainis atzina, ka jaungada balle domes darbiniekiem par pašvaldības līdzekļiem netiks rīkota, tomēr kolektīvu saliedējošs pasākums esot nepieciešams, jo šajā laikā, kopš viņš vada pilsētas domi, neesot bijis laika ieiet visos pašvaldības kabinetos un tuvāk iepazīties un parunāt ar visiem darbiniekiem. Šāda tuvāka iepazīšanās varētu notikt neformālā gaisotnē, kopīgā atpūtas pasākumā. Raivis Ragainis piebilda, ka atpūtas pasākums, ja tāds būs, netikšot rīkots par pašvaldības naudu, tāpat arī to, kāds tas varētu būt, Jēkabpils mērs pagaidām neatklāja.

Komentāri (0-7/7)

  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Nez ko viens otram nodarījuši, ka tagad jāsaliedē?
  • zinītis
    02.07.2018 18:35
    Visiem kolektiiviemir savi pasaaki. Kaapeec,lai dome buutu izneemums? Dome ir darba deveejs un pasaakums jaataisa par darba deveeja liidzekliem.Spo nsoru piesaistiisana buus korupcija------.Dome ir izņēmums jo pati nepelna, bet tērē nodokļu maksātāju naudu
  • A
    02.07.2018 18:35
    Visiem kolektiiviemir savi pasaaki. Kaapeec,lai dome buutu izneemums? Dome ir darba deveejs un pasaakums jaataisa par darba deveeja liidzekliem.Sponsoru piesaistiisana buus korupcija.
  • Krūmiņš
    02.07.2018 18:35
    Tas tagad tā saucās? Kolektīvu saliedēt ? padzert pāēst uz nodokļu maksātāju rēķina? rīko sapuces un pārrunas ar kolektīvu, nav iespējas atrast kompromisu? lai raksta atlūgumu, rīkojiet amatu konkursus beidzot kaut kas mainīsies
  • Zigis
    02.07.2018 18:35
    Divlitreņu saiets, Karnevāls, Krievu rulete....
  • mārīte
    02.07.2018 18:35
    pēc pirmā 0,3L visi smaidīs, pēc otrā - jau būs pilnīgi saliedēti! Priecīgus svētkus!
  • ese
    02.07.2018 18:35
    Vienīgais veids- to pilnībā nomainot.

Atstājiet komentāru