2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Jēkabpils policija soda agresīvu vīrieti, Salas pagastā satiksmes negadījumā cieš velosipēdiste

Jēkabpils policija soda agresīvu vīrieti, Salas pagastā satiksmes negadījumā cieš velosipēdiste

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 10 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 11 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 7 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. maijā Jēkabpils iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Bērzu ielu, Jēkabpilī, kur notiekot konflikts. Ierodoties norādītajā adresē tika sastapts vīrietis, kurš atradās manāmā alkohola reibumā un bija agresīvi noskaņots, apdraudot sabiedrisko kārtību un cilvēku drošību. Pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietis atrodas 0,96 promiļu reibumā. Par notikušo policijā tika sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 50 eiro. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. maijā Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Toyota Corolla Verso” un krustojumā ar autoceļu Aizkraukle – Jēkabpils neievēroja ceļazīmes „Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar velosipēdisti, kura brauca pa galveno ceļu. Velosipēdiste negadījumā guva traumas un tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 62 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 62 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 25 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 kriminālprocesi. Reģistrēti 8 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona.

Atstājiet komentāru