2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī, Neretas ielā pie tilta notikusi smaga autoavārija (FOTO)(PAPILDINĀTS 2X)

(Papildināts saskaņā ar jaunāko informāciju)

Ceturtdien, 12. novembrī, Jēkabpilī braukšanas mācību laikā automašīna „Toyota Yaris” ietriekusies tilta metāla aizsargbarjerā un apgāzusies, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Viņa sacīja, ka ceturtdien, 12. novembrī ap pulksten 15.39 Jēkabpilī, Neretas ielā, uz tilta pāri Daugavai, sieviete veica braukšanas apmācību vīrietim, kurš netika galā ar automašīnas „Toyota Yaris” vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas, uzbrauca metāla aizsargbarjerai un apgāzās.Viņa piebilst, lai izvairītos no pārpratumiem – apmācību veica privātpersona privātpersonai, un automašīna nebija mācību auto. 

Vīrietim negadījuma rezultātā nebija redzamu miesas bojājumu, taču drošības labad viņš tika nogādāts ārstniecības iestādē apsekošanai. Pēc šobrīd policicijas rīcībā esošās informācijas, sieviete negadījumā neguva fiziskas traumas. Par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Satiksmes negadījuma vietā strādāja arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste informē: "Plkst. 15.37 Jēkabpils ugunsdzēsēji glābēji devās uz Neretas ielu Jēkabpilī, kur uz tilta pār Daugavu bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Cilvēki no automašīnas, kas bija apgāzusies uz sāniem, bija izkļuvuši pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās. Ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnas akumulatora klemmes, ar vinču novilka automašīnu no gājēju celiņa  un pēc tam ar absorbenta palīdzība savāca uz brauktuves izlijušos šķidrumus."

Komentāri (0-2/2)

  • Madarai
    13.11.2020 10:57
    Tā tas ir bijis vienmēr!!!
  • Madara
    13.11.2020 09:33
    Man rodas jautājums, kas noticis greizi mūsu attīstībā....
    Cilvēki uz šādām lietām noskatās kā uz teātri. Nu notika avārija - ja nepieciešams, tad palīdzi. Ja redzi, ka palīdzība jau tiek sniegta, tad dodies tālāk savās gaitās. Nevis, kā mērkaķis atvēris muti, filmē vai noskaties.

Atstājiet komentāru