2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Krustpils pagastā dega no balona noplūdusi gāze, bet Jēkabpilī - pērnā zāle

Krustpils pagastā dega no balona noplūdusi gāze, bet Jēkabpilī - pērnā zāle

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 30. maija plkst. 6.30 līdz 31. maija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma 15 izsaukumus – sešus uz ugunsgrēku dzēšanu un astoņus uz glābšanas darbiem, bet viens no izsaukumiem bija maldinājums.


Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros Krustpils novada Krustpils pagastā dega no balona noplūdusi gāze 0,5m2 platībā, Slimnīcas ielā Jēkabpilī dega pērnā zāle 250m2 platībā un 1000m2 platībā, Gaurata ielā Dobelē dega pērnā zāle 50m2 platībā, Vecumnieku novada Vecumnieku pagastā dega atkritumi un kūla 500m2 platībā, bet Mēmeles ielā Bauskā dega kūla un zaru kaudzes 90m2 platībā.


Vakar ugunsdzēsēji glābēji saņēma divus izsaukumus, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma bija nepieciešams sakārtot ceļa braucamo daļu. Izsaukumi saņemti uz Ozolnieku novada Cenu pagastu un Jelgavas novada Valgundes pagastu.


Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, ugunsdzēsēji glābēji Skrīveru novadā no koka nocēla kaķi.


Visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 89 izsaukumus – 59 uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Plašākai informācijai:
Ilze Dāme Birziņa
VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa

Atstājiet komentāru