2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jautājam: Kuram laikam dodat priekšroku – vasaras vai ziemas?

Jautājam: Kuram laikam dodat priekšroku – vasaras vai ziemas?


Līga Vīča:
Man personīgi ļoti nepatīk pulksteņa grozīšana. No ekonomiskā viedokļa neredzu nekādus ieguvumus, tikai neērtības. Ļoti grūti pielāgojos pārejai no ziemas laika uz vasaras. Mans noteikti ir ziemas laiks. Bet vispār uzskatu, ka jādzīvo pēc klimatiskās joslas laika.


Anta Klints: Sezonālai pārejai uz vasaras un ziemas laiku ir ekonomisks pamatojums, taču ES valstīm sarežģīti vienoties, jo katra vadās no savām prioritātēm. Domāju, atcelt laika maiņu ir nereāli. Pulksteņa pagriešana ietekmē manu labsajūtu, galvenokārt, miegu, un pielāgošanās process aizņem divas līdz piecas dienas. Izvēlos būt optimistiska, tā patīkamāk!


Inese Gailīte: Viennozīmīgi - vasarai un vasaras laikam dodu priekšroku. Pulksteņa grozīšanu nekad neesmu atbalstījusi. Manu ikdienu un sajūtas tas ietekmē negatīvi.


Daina Spuriņa: Esmu pret laika maiņu! Tas ietekmē cilvēka pašsajūtu un ir diezgan grūti pielāgoties pagrieztajam laikam vismaz nedēļu. Neredzu nozīmi laika izmaiņām pozitīvā nozīmē. Elektrību tāpat tumšajā gada laikā lietojam. Domāju, ka tagad esošo laiku aiztikt nevajag un tramdīt ar to cilvēku prātus arī nē!


Anita Bērziņa: Man nepatīk laika grozîšana. Patīk vasaras laiks. Man liekas, ka tas it īstais bioloģiskais laiks cilvēku organismam.

Komentāri (0-1/1)

  • Laiks
    20.10.2023 14:34
    Ko tur spriedelēt, dzīvi esam un tas ir galvenais!

Atstājiet komentāru